Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και όταν θα βρεθούμε θα σου κάνω δώρο ένα πολύτιμο τετράδιο 13 χρόνων με ημερομηνίες και τοποθεσίες πουλιών στα μέρη μας, να πηγαίνεις να ανοίγεις το κοτέτσι να βαράς 2 πουλιά και να φεύγεις
Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε! Φέτος γερή φόλα, μόνο δυο τριήμερα κατέβηκα κάτω και άλλη μια φορά πάλι καλά που έφυγα την επόμενη γιατί χιόνισε. 4ο χιόνι φέτος στο χωριό. Μου έλειψαν τα "κορίτσια" της Στερεάς Ελλάδας!

Αυτά μην τα δώσεις. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Τι να τα κάνω τώρα, μόνο καρτέρι μπορώ φίλε να πάω για καμιά τσιχλιτσα καμία φάσσα και κάνα παπί.Ο πιστός μου φίλος αποδημισε για τον παράδεισο, όλα έχουν ένα τέλος κάποτε δυστυχώς

Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε! Φέτος γερή φόλα, μόνο δυο τριήμερα κατέβηκα κάτω και άλλη μια φορά πάλι καλά που έφυγα την επόμενη γιατί χιόνισε. 4ο χιόνι φέτος στο χωριό. Μου έλειψαν τα "κορίτσια" της Στερεάς Ελλάδας!
Πάψε η Σαλονικιες είναι θερμόαιμες, δε με λεεεςςς τι να τις κάνεις εδώ τις δικές μας τις ντίβες.Καμια φάσσα κυκλοφορεί Κώστα πέρα στη κοπάνα ξέρεις;

Εσύ θα είσαι καρτέρι για φάσες και εγώ γύρω γύρω για μπεκάτσα. Ξέρω που τις πιάνει τις γαλάζιες. Και μετά τσίπουρο και ψησταριά.
Ετσι θα κανουμε Λάμπρο,είναι και αυτό μια λύση.Εισαι από δω από τα μέρη μας;

Και όταν θα βρεθούμε θα σου κάνω δώρο ένα πολύτιμο τετράδιο 13 χρόνων με ημερομηνίες και τοποθεσίες πουλιών στα μέρη μας, να πηγαίνεις να ανοίγεις το κοτέτσι να βαράς 2 πουλιά και να φεύγεις
Προς όλους !!! Να φοβάστε τους κυνηγούς (και τους ψαράδες) με τετράδιο ... έχω δει τέτοια τετράδια (από ψαράδες) και έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου !!!!

Ωραίος Κώστα ... έχεις ανεβεί πολλά επίπεδα στην εκτίμησή μου φίλε ...

ps
Μην φοβάσαι δεν θα σου ζητήσω το τετράδιο ... δεν κυνηγάω μπεκάτσες ... :)

Καρδίτσα είμαι Κώστα. Αλλά για την βασίλισσα ρίχνω πολύ χιλιόμετρο και με το αυτοκίνητο και με τα πόδια. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ε κοντά είσαι, εσένα θα σου δώσω το τετράδιο νομού Καρδίτσας, (Μακρυρράχη,Καιτσας,κλπ)

Προς όλους !!! Να φοβάστε τους κυνηγούς (και τους ψαράδες) με τετράδιο ... έχω δει τέτοια τετράδια (από ψαράδες) και έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου !!!!

Ωραίος Κώστα ... έχεις ανεβεί πολλά επίπεδα στην εκτίμησή μου φίλε ...

ps
Μην φοβάσαι δεν θα σου ζητήσω το τετράδιο ... δεν κυνηγάω μπεκάτσες ... :)
Βασίλη ευχαριστώ φίλε για την εκτίμηση, είμαι από οικογένεια κυνηγών 4γενιες πίσω ,σκυλιά και όπλα δεν έλειψαν ποτέ από το σπίτι μας.Οταν ξεκινούσα και μενα όλο κάτι μισολογα μου μαρτυρούσαν,τώρα δε μπορώ να πάω γιατοσυγκεκριμενο κυνήγι ας πω και εγώ καμία μεριά δεν πειράζει

......βλέπω 2 αιλουροειδή που έχουν ανακατέψει το χώμα και έχει κολλήσει η Λάσπη επάνω τούς.
Έτσι κάνουν τα αιλουροειδή στη φύση..... καλύπτουν τη μυρωδιά τους.....γι αυτό κυλιούνται στη λάσπη.....χαχαχαχα...

ας πω και εγώ καμία μεριά δεν πειράζει
Σε ποιόν να πεις ??? Στον Μανιακό .. ???? χααχαχαχχα
Αυτός έχει δώσει ονόματα σε όλες τις πέτρες του νομού Καρδίτσας ...

ps1
Πλάκα κάνω ... μην παρεξηγηθεί κανένας ...

ps2
Μπαμπάς, παππούς, κυνηγοί ... πιο πίσω δεν ξέρω ... :)

Σε ποιόν να πεις ??? Στον Μανιακό .. ???? χααχαχαχχα
Αυτός έχει δώσει ονόματα σε όλες τις πέτρες του νομού Καρδίτσας ...

ps1
Πλάκα κάνω ... μην παρεξηγηθεί κανένας ...

ps2
Μπαμπάς, παππούς, κυνηγοί ... πιο πίσω δεν ξέρω ... :)
Το παιδί τον Breda-antares με γνώρισε από το επίθετο, πηγαίναμε μαζί σχολείο

Δεν είπα οτι υπάρχει θέμα. Απλά αναρωτιέμαι φίλε μου....

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Ποια η διαφορά να κυνηγάει ένας με κουδουνάκι, άλλος με Μπίμπερ και άλλος με GPS ?
Εχω δραμα φιλε μου η διαφιρα ειναι οτι το μπιπερ και το κουδουνακι φωναζουν τους λυκους απο μακρυα και εχει αρχισει να γινετε απαρετητο το gps αλιως δε βγαινεις εγω παω μονο κοντα στο χωριο μου και παλι με το φοβο οταν κυνηγας μεροι που ξερεις που πιανουν τα πουλια κυνηγας και χωρις τπτ!!! Αλλα ρε λαμπρο οταν βαρας πολλες θα εισαι παντα ο κακος αχαχαχαχχαχαχαχ

Καλημέρα Τόλη. Όντως Δράμα έχετε μεγάλο πρόβλημα με λύκο.

Όσο για το τελευταίο η Ελλάδα γι'αυτό δεν πάει μπροστά. Γιατί κοιτάμε τι κάνει ο διπλά μας και όχι εμείς φίλε μου.
Να ψωφισει η κατσικα του γειτονα φιλε... εγω φετος στο παρα πεντε το εσωσα απο τα τσοπανοσκυλα και ευτηχως εριξα στον αερα και φοβηθηκαν αν ηταν μαθημενα σε πυροβολισμο δε θα χα προλαβει με τπτ εκει ομως εχεις και μια προηδοπηοιση κουδουνια φωνες γαβγισματα ...στο λυκο απλα πας στο ηχο για φερμα και βρησκεις το κεφαλι με το μπιπερ αστο φιλε να σπασεις τα ποδια σου δυο τρεια χρονια και σε 300 μετρα να χαθουν ολα ετσι απλα

Οταν λεμε λυκος δεν ειναι ενας μονος ποτε ειναι καμια 5-6 κανουν ενεδρα στο σκυλο πολυ πιο ευκολα στους σκυλους διωξης που περνουν μια πορεια ορμανε ολοι μαζοι και κανουν το σκυλο κοματια οπως αν πιασουμε ενα τσουρεκι και τραβηξουμε ολοι μαζι καθε ενας περνει το κοματι του και φευγει και δε προλαβενεις να καταλαβεις τι εγινε στο σκυλο φερμας παλι τον κυνηγανε και εχετε δει πως οταν κοντεβουνε τους συλους ξενοι σκυλοι σηκωνουν το λαιμο ψιλα και πισω οτι πρεπει σερβιρισμα ουτε κιχ κανει ο σκυλος

Παιδιά ,ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ αν θέλετε την ακούτε βέβαια δεν είναι εξαίρεση στο κανόνα.Οταν αμολατε στο βουνό το πρωί και δεν έχει αμολισει άλλος μπροστα σας και ο σκύλος κυλιεται επάνω σε κόπρανα η σε ίχνη, πιάστε το σκύλο πάλι έχει λύκο , και όταν ψάχνει και σηκώνει την τρίχα στη ράχη του τον πλησιάζει ,επουδενί δεν καθόμαστε και μακριά από μαντριά για τα τσοπανοσκυλα

Status
Not open for further replies.
Back