Και θηραματα πάντα υπάρχουν έστω και λίγα αλλά υπάρχουν
Και δύο χιλιόμετρα να πάει το σκυλί μπορεί η μπεκάτσα να είναι στα δυόμισι που θα μπει το όριο;
Πρώτον γιατί εγώ μπορεί έτσι να μου αρέσει να κυνηγάω δικαίωμα μου και δεν έχει να κάνει εάν έχω πόδια ή δεν έχω γιατί στην σούμα όπως έγραψε και ο Κώστας μπορεί κάποιος με κοντινό σκυλί ενδεχομένως να περπατάει και περισσότερο
Δεύτερων όλοι οι τόποι δεν είναι ίδιοι άλλοι σηκώνουν ανοίγματα άλλοι όχι εάν δεν μπορώ να σκίσω για να φτάσω στον σκύλο τι να τα κάνω τα 200 μέτρα
Και δύο χιλιόμετρα να πάει το σκυλί μπορεί η μπεκάτσα να είναι στα δυόμισι που θα μπει το όριο;
Καθόλου άσχετο κατά την γνώμη μουασχετο φιλε μου. για να δεις αν οσκυλος σου ειναι καλος, πρεπει να εχεις συγκριτηκα αποτελεσματα. οταν εχεις εναν κοντινο (50-80 μετρα ) σκυλο καλο και πεσεις σεναν καλο σκυλο (200 μετρων)δεν θα παρει φερμα οκοντινος.θανε στην συνενιση παντα εκτος ελαχιστων εξερεσεων. ετσι λοιπον καταληγουμε στο gps και οχι στο ποιος ειναι οκαλος σκυλος. οκαλος σκυλος ειναι αλλο κεφαλαιο.
Πρώτον γιατί εγώ μπορεί έτσι να μου αρέσει να κυνηγάω δικαίωμα μου και δεν έχει να κάνει εάν έχω πόδια ή δεν έχω γιατί στην σούμα όπως έγραψε και ο Κώστας μπορεί κάποιος με κοντινό σκυλί ενδεχομένως να περπατάει και περισσότερο
Δεύτερων όλοι οι τόποι δεν είναι ίδιοι άλλοι σηκώνουν ανοίγματα άλλοι όχι εάν δεν μπορώ να σκίσω για να φτάσω στον σκύλο τι να τα κάνω τα 200 μέτρα