Δεν το κατεχω το αθλημα, αλλα λογικα ειναι πιατο του τραπ που εχει ανοδικη τροχια και επωμιζουν αλλιως.Για πες,γιατί ονομάζεται έτσικ γιατί αλλάζει την επωμιση
![]()
Ειναι το skeet και το trap αρα trapoπιατο.
Δεν το κατεχω το αθλημα, αλλα λογικα ειναι πιατο του τραπ που εχει ανοδικη τροχια και επωμιζουν αλλιως.Για πες,γιατί ονομάζεται έτσικ γιατί αλλάζει την επωμιση
![]()
Τα τραπόπιατα είναι αυτά που βγαίνουν από τις μηχανές του τραπ.Ναι ρε γμτ έτσι...το τραποπιατο μήπως ξερς τι είνειείπα να μη ρουτησου Τουν λιεουο κι φανού ότι δεν ξερου
![]()
Σας παρακαλώ κύριε, τι τρόπος είναι αυτόςανακαλεστε
άκου παγιδοπιατο
![]()
Τα τραπόπιατα είναι αυτά που βγαίνουν από τις μηχανές του τραπ.
Σχεδόν από ευθεία μπροστά σου και με ανοδική πορεία.
Στο πραγματικό τραπ φεύγουν πάλι από μπροστά σου αλλά μερικά πολύ πλάγια ... τέτοια δεν έχω συναντήσει στο sporting.
Αυτά που έριχνε αυτή ήταν φασιανόπιατα όταν τους αμολάνε οι ινδοί για τους λόρδους.
Ένα χρώμα για όλα σίγουρα δεν κάνει. Συνήθως κίτρινα τα κάνουν, αν και προσωπικά δεν το συμπαθώ. Το αγαπημένο μου χρώμα για κυνήγι είναι ανοικτό καφέ, παράγει την μεγαλύτερη οξύτητα και λεπτομέρεια. Για σκοτάδι όμως εννοείται δεν κάνει.Καλημέρα συνάδελφοι εάν εχει εμπειρια κάποιος θα ήθελα την γνώμη σας θα αλλάξω τα γιαλια υπερμετρωπίας λογο βαθμών .Εχω φτιαξει ξεχωριστά για το κυνηγι με μεγάλο σκελετο για καλύτερα τύπου ray ban ποια η γνώμη σας για το χρώμα φακού;
Το καφέ δεν κάνει για τις μαύρες. Το κίτρινο μια χαρά είναι, αν και ακόμα καλύτερο για μένα καθόλου χρώμα. Το πολύ πολύ τα φτιάχνεις διάφανα (ή και κίτρινα) και έχεις ένα clip-on (κλαπετο) και το φοράς από πάνω όταν έχει ήλιο.Καλησπέρα δάσκαλε για την έγκαιρη απάντηση ενοεις το κίτρινο για πρωινές (μαύρες) δεν κανει; Στους σκελετούς που είναι για όραση μπορείς να αφαιρέσεις φακούς η' να προσθέσεις για να κάνεις εναλλαγή χρωμάτων;