Αυτο θα το κανονίσει ο Αρις..Γιατί του έχει κάνει κάτι ωραίες παρουσιάσεις-διαφιμησεις στο περιοδικοΕίναι δύσκολο αλλά δεν ξέρω αν μας αρνιόταν ο Ναυπλιωτης μια παλέτα euromix προς 5€ το κουτί.
Παντα σωστος ο αριςΩραια η ιδεα σας, ωστοσο πιστευω οτι πρεπει να επικεντρωθειται σε 2-3 φυσιγγια το πολυ, κ οχι σε διαφορα, με την εννοια να μπορει να συγκεντρωθει ενας αξιολογος αριθμος, τετοιος που να δικαιολογει μια καλη εκπτωση...
Παυλο θα του κανω μια υποθετικη ερωτηση...αν θελει και καποιος αλλος φιλος να ρωτησει καπου αλλου για να δουμε οτι οντως συμφερει το ολο θεμα!Ηλία δεν θα ήταν καλύτερα να έχουμε και τιμές ; το λέω αυτό διότι δεν θα πέσει κάτω από κάποια συγκεκριμένη τιμή όση ποσότητα και να βάλουμε εμείς γιατί υπάρχει και ο παράγοντας κέρδος,οπότε θα ήταν καλύτερο για τους ενδιαφερόμενους να γνωρίζουν την τιμή για να πράξουν ανάλογα
2.000 και πάνω φυσίγγια η τιμή για τα F2 Classic είναι π.χ €6 αντί €6,5
2.000 και πάνω φυσίγγια η τιμή για τα MB Classic είναι π.χ €5,8 αντί €6,3
και πάει λέγοντας ώστε να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα / συμφωνώ με τον Άρη μη χαθούμε με τα φυσίγγια 2-3 τύπους και τέλος
Αμεση ανταποκριση και οι δυο!Λοιπον.Τωρα μιλησα με παρδαλακη. Οπως τα πε ο Ηλιας τα 32 αρια mp light 6,50 καο τα 30αρια 6.,30 Του ειπα οτι ειμαστε μια παρεα και θσ θελαμε να μας πει μια σλη τιμη α μαζευτουμε. Σε κανα μηνα θα στοκαρει μου ειπε και να τον παρω δευτερα για καλυτερες τιμες απο αυτες που ειπε. Εδειξε καλη διαθεση. Οποτε να δουμε πως θα οργανοθουμε σωστα.
Ετσι οι κινησεις να γινονταιΑμεση ανταποκριση και οι δυο!
Ξέρω ότι ψάχνετε δοκιμασμένα φυσίγγια μιας κ η παραγγελια είναι μεγάλη..
Αλλά γιατί δεν δοκιμάζετε τα κομάντο του τριμμη με ενα ταλιρο?
Ο Παύλος με τον Γεράσιμο είπαν τα καλύτερα πέρσι..
Και στέλνει κ παντού..
Καλά δεν τα λέω ορε Παυλε?