Dimitris07 Tuesday at 13:27 #1 Διατίθεται το παρακάτω πελμα είναι σε άριστη κατάσταση διότι δεν μου κάθεται με το μεσαίο η καραμπίνα για αυτό και το δίνω στα 50€ συν τα μεταφορικά που θα επιβαρύνουν τον αγοραστή!!!
Διατίθεται το παρακάτω πελμα είναι σε άριστη κατάσταση διότι δεν μου κάθεται με το μεσαίο η καραμπίνα για αυτό και το δίνω στα 50€ συν τα μεταφορικά που θα επιβαρύνουν τον αγοραστή!!!
panagiotis_xios Tuesday at 17:19 #2 Δημήτρη καλησπέρα σε ενδιαφέρει ανταλαγη με μεγάλο εντελώς καινούριο;
Dimitris07 Tuesday at 19:33 #3 panagiotis_xios said: Δημήτρη καλησπέρα σε ενδιαφέρει ανταλαγη με μεγάλο εντελώς καινούριο; Click to expand... Όχι σε ευχαριστώ πολύ έχω παραγγείλει με βίδες να βάλω...αν το είχα βάλει λίγο νωρίτερα εδώ και μου το έλεγες δεν είχα πρόβλημα
panagiotis_xios said: Δημήτρη καλησπέρα σε ενδιαφέρει ανταλαγη με μεγάλο εντελώς καινούριο; Click to expand... Όχι σε ευχαριστώ πολύ έχω παραγγείλει με βίδες να βάλω...αν το είχα βάλει λίγο νωρίτερα εδώ και μου το έλεγες δεν είχα πρόβλημα