Πολύ ωραια τουφεκιά Γιώργο.Στράτο δεν σε ξέχασα η τουφεκιά με τον Τασκώφ 22...
View attachment 42239
Cx 2000 68,5 MB 32 1,70 X 33, 5 Τασκώφ 22 57,00 νούμερο 7 Browning Maxus Carlson's Mod 31 μέτρα 261 σκάγια και έφυγε και λίγο πάνω!
Πολύ ωραία κυνηγετική τουφεκιά!Στράτο δεν σε ξέχασα η τουφεκιά με τον Τασκώφ 22...
View attachment 42239
Cx 2000 68,5 MB 32 1,70 X 33, 5 Τασκώφ 22 57,00 νούμερο 7 Browning Maxus Carlson's Mod 31 μέτρα 261 σκάγια και έφυγε και λίγο πάνω!
Που να δεις το δεξί μου μάγουλο τοσα χρόνια που τα 'ριχνα φανατικα στην έναρξη με 48al κ τελευταία benelli σε χοντρα νο σκαγιωνΠου να δεις μια φορά στην έναρξη που έριξα με την επαναληπτική biturbo στις φάσες με 35 βαθμούς....
Ακόμα το θυμάμαι...![]()
εγω στα δραμια δεν κοβω κανεναν και αυτοι που χρησιμοποιω δεν σπανε οι ενωσεις !!!! αλλα το θελω αυτο για καλητερη συγγεντρωση οπως και σε φυσιγγια long range που φτιαχνω για τις παπιες σε ολλα τα αλλα τα προ-κοβωΚαλημέρα, δεύτερη φορά φέτος που βρίσκω ριγμενο βύσμα με όλες τις ενώσεις των πτερυγίων αθικτες, μοιάζει με Aquila, έχει το 21 στην φούστα του , μας δείχνει γιατί πρέπει να κόβουμε όλες τις ενώσεις όταν γεμίζουμε.
Με ,lm η 3* κι ομως ο z2m , o drago και ο θοδης 0 16 αρης με τα 5 πτεριγια δεν ανοιγουν! σε ολες τις δοκιμες που εχω κανει ψαχνω μετα να τους βρω και οσους εχω βρει δεν εχουν ανοιξει τα πτεριγια ,z2m εχω βρει και μετα απο βολη με "φρενατο" τσοκ στραπατσαρισμενο και τα πτεριγια ηταν ενωμενα !!!Αν είναι άσκοπες οι ενώσεις, σίγουρα θα έχεις καλύτερη συγκέντρωση και μένουσες, αρκεί να μην ανοίξουν ή να ανοίξουν όλες μαζί. Δεν νομίζω να ανοίγουν πάντα ομοιόμορφα ,ειδικά όταν έχουν τέσσερα πτερύγια, με τι τσόκ ρίχνεις τα δραμια και οι ενώσεις μένουν ακοπες ;
Δεν εχω αποκλησεις μεχρι τα 36 μετρα που κανω τις δοκιμες σε σταθερο στοχοΑυτό Δημήτρη ίσως και να στείλει την τουφεκιά αλλού από εκεί που σκοπεύεις. Εσύ πως τις είδες τις τουφεκιές ;
Καραμπίνα αερίων έχεις ?Σε οσες δοκιμες εχω κανει ο ζ2μ ανοιγη μονο 1 πεταλο αλλα παντα μονο 1.
Ο μονος που δεν μου ανοιγη ειναι ο θωδη 16 σουπερ, παιζει ρολο η καννη το ειχα συζητησει κ παλιοτερα με αλλους που εβρισκαν τους ζ2μ κλειστους
ΔικαννοΚαραμπίνα αερίων έχεις ?
Τα ίδια με diamante 21 όσα έχω βρει είναι άκοπα. Επίσης έχω προσέξει ότι οι ζ2μ κ drago με ταχύτητες 390-415 κόβονται καλύτερα απ ότι στα 420-435 σε 2 όπλα που δοκιμάζω συνήθως με 76εκ φουλ τσοκ. Γιατί άραγε???Καλημέρα, δεύτερη φορά φέτος που βρίσκω ριγμενο βύσμα με όλες τις ενώσεις των πτερυγίων αθικτες, μοιάζει με Aquila, έχει το 21 στην φούστα του , μας δείχνει γιατί πρέπει να κόβουμε όλες τις ενώσεις όταν γεμίζουμε.
Γιαυτο ο σπαρκ ο sg magnum και sg12 λογο που ειναι δηφτερη βγαζουν τουφεκιες μπαλαΤα ίδια με diamante 21 όσα έχω βρει είναι άκοπα. Επίσης έχω προσέξει ότι οι ζ2μ κ drago με ταχύτητες 390-415 κόβονται καλύτερα απ ότι στα 420-435 σε 2 όπλα που δοκιμάζω συνήθως με 76εκ φουλ τσοκ. Γιατί άραγε???
Με ακοπο έχω καλύτερες συγκεντρώσεις αλλά όταν ανοίξουν τα μισά πτερύγια η κατανομη πάει περίπατο.
Ίσως με λεπτή κολλητική ταινία μέσα στο κυαθιο (έστω στο μισό) να έχουμε καλύτερη συγκέντρωση- κατανομές.
Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Αποσπομενο ποτηρι και μαλινοΜόνο στον sg magnum δεν κόβω πτερύγια, δεν χρειάζεται, και τον γεμίζω για μακρινές βολές. Είναι και το μόνο ιταλικό βύσμα με ποτηράκι τέλεια σχεδιασμένο ώστε να ανοίγει καθυστερημένα αλλά πάντα. Το αμορτισέρ και η φούστα του δεν ταιριάζουν με τα 36 ,38 γραμμάρια που γεμίζω, και γιαυτό τα αφαιρώ και βάζω άλλο.
Γιάννη δεν τους έχω γεμίσει ποτέ αυτουςΓιαυτο ο σπαρκ ο sg magnum και sg12 λογο που ειναι δηφτερη βγαζουν τουφεκιες μπαλα
Δεν χωράει το αμορτισέρ? να κόψεις μόνο την φούστα?Αποσπομενο ποτηρι και μαλινο