Με μαλλινη γνήσια και ελικοιδες.αν εχεις δοκιμασει το 1,6χ 34 και εχεις ζωντανα συγουρα κανεις κατι λαθος
Με μαλλινη γνήσια και ελικοιδες.αν εχεις δοκιμασει το 1,6χ 34 και εχεις ζωντανα συγουρα κανεις κατι λαθος
Για πες Νίκο....Το λάθος ειναι Ολοφανερο
Βρίσκω σκαγια το λιγότερο 3..4 κάθε φορά και αλλού ή μπεκάτσα αντεχη και ας λένε πολύ με 1 σκαγι πέφτει..Αυτή έπεσε ζωντανή με φυσιγγι όχι διασποράς και τρίτη τουφεκια έχοντας παρει μετρα αλλά και σκάγια!!!
@Νικολας η αυτοψία τη λέει μετά το καθάρισμα, έχει παρει σκάγια και που;
Βάζω καψουλια 2000 και 616 η τελευταία με 686.κατω απο την μαλινη βαζεις εμφρακτηρα ? αν οχι εχεις πολες απωλειες αεριων ,με αυτο το κλεισιμο εγω θα εβαζα υσχηρο καψουλι (688,uee)
Μόλις την μάδησα αυτό είπα.......Βρίσκω σκαγια το λιγότερο 3..4 κάθε φορά και αλλού ή μπεκάτσα αντεχη και ας λένε πολύ με 1 σκαγι πέφτει..
Τί να πω, πρεπει ο άλλος να θέλει να ακούσει , να σκέφτει και να καταλάβει το λάθος. Στην ιδιογωμοση η λεπτομέρειες κάνουν την διαφορα. Τα σετ απ που χρησιμοποίησε εκ του αποτελέσματός φενεται ότι εχουν χαμηλές ταχύτητες, για αυτό τα αίματα και τα ζωντανά. Βέβαια παιζει ρόλο και το κοντάκι αλλά αυτό θεωρούμε ότι είναι ενταξει.Για πες Νίκο....
Νικο για πες ολοκλιρο το σεταπ ειναι συγουρο οτι κατι δεν κανεις καλα και ειναι στη λεπτομερια αυτες η πιριτιδες ειναι καλες οπου της ριξεις ειναι θανατος.Βάζω καψουλια 2000 και 616 η τελευταία με 686.
Φίλε βαρεσα πριν 2 εβδομάδες μια περνάει από πάνω μου και πέφτει, παω για το απορτ και σηκωθείκε με τα άντερα έξω και ξανά εριξα και έπεσε και φτερουγαγε.Μόλις την μάδησα αυτό είπα.......
Δεν ειπα ότι δεν θέλω να μάθω. Για αυτό ρώτησα εδω στο φόρουμ.Τί να πω, πρεπει ο άλλος να θέλει να ακούσει , να σκέφτει και να καταλάβει το λάθος. Στην ιδιογωμοση η λεπτομέρειες κάνουν την διαφορα. Τα σετ απ που χρησιμοποίησε εκ του αποτελέσματός φενεται ότι εχουν χαμηλές ταχύτητες, για αυτό τα αίματα και τα ζωντανά. Βέβαια παιζει ρόλο και το κοντάκι αλλά αυτό θεωρούμε ότι είναι ενταξει.
Ρωτάω γιατί καινούργιος ειμαι και αν μπορώ να διορθώσω και γω κάτι.Τί να πω, πρεπει ο άλλος να θέλει να ακούσει , να σκέφτει και να καταλάβει το λάθος. Στην ιδιογωμοση η λεπτομέρειες κάνουν την διαφορα. Τα σετ απ που χρησιμοποίησε εκ του αποτελέσματός φενεται ότι εχουν χαμηλές ταχύτητες, για αυτό τα αίματα και τα ζωντανά. Βέβαια παιζει ρόλο και το κοντάκι αλλά αυτό θεωρούμε ότι είναι ενταξει.
Νικο για πες ολοκλιρο το σεταπ ειναι συγουρο οτι κατι δεν κανεις καλα και ειναι στη λεπτομερια αυτες η πιριτιδες ειναι καλες οπου της ριξεις ειναι θανατος.![]()
Λογικό ειναι της θέριζες έχει γκάζια η Τουφεκιά σουΡωτάω γιατί καινούργιος ειμαι και αν μπορώ να διορθώσω και γω κάτι.
Φέτος έριξα, λίγες φορές που πηγα, 12/67.4/16 cx2000 (s4)1.60x33.5 ν8/9 με κουβετ- diana- θ.ελικοειδη και κλείσιμο 56.5.
Δεν έπεσε καμια ζωντανή, θα έπεφτε ή θα την έκανε!!!
Εγω πιο καινούριος από σένα.. σε ρέλι όλα αυτά.Ρωτάω γιατί καινούργιος ειμαι και αν μπορώ να διορθώσω και γω κάτι.
Φέτος έριξα, λίγες φορές που πηγα, 12/67.4/16 cx2000 (s4)1.60x33.5 ν8/9 με κουβετ- diana- θ.ελικοειδη και κλείσιμο 56.5.
Δεν έπεσε καμια ζωντανή, θα έπεφτε ή θα την έκανε!!!
Υψος καλικα
Υψος καλυκα ποσο εχει πριν τον μαγιρεψεις !!
Αστέρι, αν ρωτάς για αυτό που έριξα φετος και συνήθως κυνηγάω με το πλάγιο σταθερά 4-2!Εγω πιο καινούριος από σένα.. σε ρέλι όλα αυτά.
67 η 65 που έκανα τα ίδιαΥψος καλικα
Υψος καλυκα ποσο εχει πριν τον μαγιρεψεις !!
Το 35-36 παίζει και ο Λαγος στο παιχνίδι για αυτόΔοκίμασε αυτα που σου λένε οι φιλοι
μπεκατσα είναι δεν είναι άγριο τάρανδος να θέλει μια χούφτα σκάγια για να πέσει.
33 γραμμάρια νο8 είναι υπέρ αρκετά για διασποράς