Ναι τύχη ήταν το ξέρω με την τέκνα.Να πω δυο πραγματάκια μιας κ διάβασα λίγο το θέμα.
Με 5 άστρα τσοκαρισμα κ διασπορας στα 30μ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πουλί σκοτωμένο κ αν το πάρεις θα είναι τυχαία.
Στα κοντινά νομίζω είχες αυτό που λέμε overkill.
Κ τέλος με τι οπλο ρίχνεις?
και τι σχεση εχει αυτο ρε Νικο ?? δηλαδη αν τον τουφεκισεις στα 20 μετρα με 34 γρ δεν θα πεσει??? εγω κατα βαση τον λαγο τον κυνηγαω με 33-34 γρ 4 η 3 νο δεν σκοτωνω λες? σε πληροφορω δεν εχω χασει κανεναν τα τελευται 10 χρονια !!! καντο 1,6χ33 η το πολυ 34 και βαλε κουβετ απο κατω ειναι πολυ σημαντικο ,την ς4 ΟΧΙ !!!! πανω απο 34 γρ ,στα διασπορας θελεις αποτομη εκινηση και μεγαλουτσικες ταχυτητες για να σκορπισει η τουφεκια και οχι 340 μ/δ που εχουν οι τουφεκιες που εχεις φτιαξει ,εγω ξεκινησα με την ς4 και με ενα σετ απ 1,4χ32 με ντιανα και κουβετ ρελιαστο με μια ρελιαστρα χειρος σκοτωσα 2-3 λαγους μεχρι να καταλαβω τι γινεται !!!οτι και να την κανεις σκοτωνει !!!Το 35-36 παίζει και ο Λαγος στο παιχνίδι για αυτό
Με 8αρι 8.5 ρίχνω..και τι σχεση εχει αυτο ρε Νικο ?? δηλαδη αν τον τουφεκισεις στα 20 μετρα με 34 γρ δεν θα πεσει??? εγω κατα βαση τον λαγο τον κυνηγαω με 33-34 γρ 4 η 3 νο δεν σκοτωνω λες? σε πληροφορω δεν εχω χασει κανεναν τα τελευται 10 χρονια !!! καντο 1,6χ33 η το πολυ 34 και βαλε κουβετ απο κατω ειναι πολυ σημαντικο ,την ς4 ΟΧΙ !!!! πανω απο 34 γρ ,στα διασπορας θελεις αποτομη εκινηση και μεγαλουτσικες ταχυτητες για να σκορπισει η τουφεκια και οχι 340 μ/δ που εχουν οι τουφεκιες που εχεις φτιαξει ,εγω ξεκινησα με την ς4 και με ενα σετ απ 1,4χ32 με ντιανα και κουβετ ρελιαστο με μια ρελιαστρα χειρος σκοτωσα 2-3 λαγους μεχρι να καταλαβω τι γινεται !!!οτι και να την κανεις σκοτωνει !!!
Νικο ασε τα 7 μμ το 65 κλεινεις στα 60 με τι δοσολογια που λες και εχουν αιμα και πεφτουν ζωντανα !! Ακου εγω κυνιγαω μονο υδροβια αντιγραφω ενα σεταπ και συγκεκριμενα απο τον πλερωνακη με σιπε στο 1.45*30 με σπαρκ Ν8 που ειναι για τσιχλες και παω δοκιμαστικα απογευματινο στα υδροβια με χαλαρο καιρο και πεφταν λες και τα χτιπουσε ρευμα. Χωρις να στο πεζω πονιρος και δεν ειμαι κιολας κατι δεν γινεται σωστα θελει ηρεμια για να το βρεις. Εγω πιστευω οτι κατι γυνεται λοθος στον κενο χωρο που αφινης μηπως δεν τον μετρας σωστα !!Το 35-36 παίζει και ο Λαγος στο παιχνίδι για αυτό
ναι αλλα δεν το λες πιο πανω οτι βαζεις ! για να καταλαβαινομαστε οταν λες ενα σετ απ γραφεις τα παντα αναλητικα π.χ 12/67/616 /ς4 1,6χ34 /κουβετ,ντιανα 18 /ρελιαστο στα 62 με τζαμακιΜε 8αρι 8.5 ρίχνω..
Κουβετ βάζω..
Με σοκολ είμαι στα 2 χρόνια που ασχολούμαι και με έκανε και αγάπησα την ιδιογομωση αλλα έφτασε στο τέλος της και φέτος άλλαξα 7 πυρίτιδες να δω που θα καταλήξω.
Πιστεύω ότι κρεμάει στα 35 36..30 και 32 δεν έχω δοκιμάσει.. δεν λέω ότι ηστε λάθος εσείς παιδιά ούτε ότι μου λέτε μπαρούφες.. λεω ότι παλεύω να βρω μια πυρίτιδα με μαλλινη και διασποράς μπεκάτσα περδικα παω και αντε να παω 1 2 φορές για κάτι άλλο.Νικο ασε τα 7 μμ το 65 κλεινεις στα 60 με τι δοσολογια που λες και εχουν αιμα και πεφτουν ζωντανα !! Ακου εγω κυνιγαω μονο υδροβια αντιγραφω ενα σεταπ και συγκεκριμενα απο τον πλερωνακη με σιπε στο 1.45*30 με σπαρκ Ν8 που ειναι για τσιχλες και παω δοκιμαστικα απογευματινο στα υδροβια με χαλαρο καιρο και πεφταν λες και τα χτιπουσε ρευμα. Χωρις να στο πεζω πονιρος και δεν ειμαι κιολας κατι δεν γινεται σωστα θελει ηρεμια για να το βρεις. Εγω πιστευω οτι κατι γυνεται λοθος στον κενο χωρο που αφινης μηπως δεν τον μετρας σωστα !!![]()
Εχεις δίκιοναι αλλα δεν το λες πιο πανω οτι βαζεις ! για να καταλαβαινομαστε οταν λες ενα σετ απ γραφεις τα παντα αναλητικα π.χ 12/67/616 /ς4 1,6χ34 /κουβετ,ντιανα 18 /ρελιαστο στα 62 με τζαμακι
18.5 έχει18.6 αυλό έχει το οπλο?
Για μένα ψαξτο στο 1.48-1.50 x33-34 no8 σε 66.5 καλυκα με SG disp και κλείσε στα 55.5- 55.6. Οριακά θα έχεις τα 30μ με αυτό το σεταπ κ παίξε με καψουλι κ τσοκαρισματα.
Στελιο γιατι αναφερεις τον αυλο τη ρολο παιζει !!18.6 αυλό έχει το οπλο?
Για μένα ψαξτο στο 1.48-1.50 x33-34 no8 σε 66.5 καλυκα με SG disp και κλείσε στα 55.5- 55.6. Οριακά θα έχεις τα 30μ με αυτό το σεταπ κ παίξε με καψουλι κ τσοκαρισματα.
νικο δεν κρεμαει φιλε ειναι εκτος range μπορεις να την φτιαξεις απο 28 μεχρι 34 ανετα αλλα στα 35-36 δεν γεμιζεται και ιδιως για διασπορας ,οι καινουριες πυριτηδες εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερες απο τις παλιες , η μαληνη ειναι κερομενη η οχι ? δουλεψε μια μονο με ντιανα και παιξε λιγο με το ρελιασμα ανεβα κατεβα 1-2 δεκατα για να δεις διαφορεςΠιστεύω ότι κρεμάει στα 35 36..30 και 32 δεν έχω δοκιμάσει.. δεν λέω ότι ηστε λάθος εσείς παιδιά ούτε ότι μου λέτε μπαρούφες.. λεω ότι παλεύω να βρω μια πυρίτιδα με μαλλινη και διασποράς μπεκάτσα περδικα παω και αντε να παω 1 2 φορές για κάτι άλλο.
Τα 5* τσοκ δεν πεζει γιατι εγω κυνιγαω με το μπελ στο απογευματινο και δεν το αλαζω. Και απο το δικο μου το οπλο απετο δεν μου εχει διξει ζωντανα και αιματα.Μεχρι 30 μετρα.18.5 έχει
Θέλω ελικοιδες διασποράς γιατί το 90% είναι κάτω τον 20μ που ριχνω στην φέρμα..
Με 5τσοκ και ρελιαστο οχι αστέρι.
Ακεροτη.. εκτός range τι είναινικο δεν κρεμαει φιλε ειναι εκτος range μπορεις να την φτιαξεις απο 28 μεχρι 34 ανετα αλλα στα 35-36 δεν γεμιζεται και ιδιως για διασπορας ,οι καινουριες πυριτηδες εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερες απο τις παλιες , η μαληνη ειναι κερομενη η οχι ? δουλεψε μια μονο με ντιανα και παιξε λιγο με το ρελιασμα ανεβα κατεβα 1-2 δεκατα για να δεις διαφορες
Μπεκάτσα;Τα 5* τσοκ δεν πεζει γιατι εγω κυνιγαω με το μπελ στο απογευματινο και δεν το αλαζω. Και απο το δικο μου το οπλο απετο δεν μου εχει διξει ζωντανα και αιματα.Μεχρι 30 μετρα.
Νικο το ειπα και πιο πανω μονο υδροβια κυνηγαω.Απογευματινο με μπελ τσοκΜπεκάτσα;
Κατά τη γνώμη μου οι ανοικτοτεροι αυλοι θέλουν λίγο φορτωμα παραπάνωΣτελιο γιατι αναφερεις τον αυλο τη ρολο παιζει !!
Δεν ανοίγει όπως ο ελικοιδες παει σαν μαλλινη.Κατά τη γνώμη μου οι ανοικτοτεροι αυλοι θέλουν λίγο φορτωμα παραπάνω
Κ δουλεύουν καλά με gualandi βυσματα
Στελιο εγω την μπενελι που εχω τον αυλο τον εχω κανει 18.55 αχρωμιοτο και δεν εχω θεμα Ιδικα φετος δεν εχω ανεβη πανω απο 32γρ στα υδροβια. Και τωρα στης τσιχλες 28γρ ριχνω χωρις θεμα παλι με μπελ γιατι ειναι κλησουρα εκει που παω.Κατά τη γνώμη μου οι ανοικτοτεροι αυλοι θέλουν λίγο φορτωμα παραπάνω
Κ δουλεύουν καλά με gualandi βυσματα
Ναι σωστά. Όμως δεν μπορούμε να τα εχουμε κ όλα δικά μας.Δεν ανοίγει όπως ο ελικοιδες παει σαν μαλλινη.