Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Ναι σωστά. Όμως δεν μπορούμε να τα εχουμε κ όλα δικά μας.
Κ εγώ δυσκολεύτηκα αρκετά με την S4.
Στην περίπτωση σου κ εφόσον δυσκολεύεσαι να βρεις καλή συνταγή παίξε με εμπορικό με αντίστροφο πρώτο ή βάλε Jordan 34γρ διάφανο κ μετά έχει αρκετά καλά - φορτωμένα πχ Ζωτος διασπορας 38γρ, χρυσή μπεκατσα κ άλλα.
Το αντίστροφο δεν μου αρέσει ανοίγει υπερβολικά.. θα δω καλύτερα την ΜΒ36 Κ ΤΈΚΝΑ να δω σε ποια θα καταλήξω μπορεί και καμιά άλλη στα 35-36 δεν έχω τόσο θέμα με τα γραμμάρια εχω βαρέσει και με τορντο περδικα 9αρι 32γρ απλά στο διασποράς ελικοιδες θέλω παραπάνω για κανα λαγο. Στα 8αρι να τον κρατάει..

Ίσως με λεπτή κολλητική ταινία μέσα στο κυαθιο (έστω στο μισό) να έχουμε καλύτερη συγκέντρωση- κατανομές.
Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Έχεις καλύτερη συγκέντρωση Στέλιο.
Το έχω δοκιμάσει στα χρόνια της νιότης.
Ανοίγαμε τα φυσίγγια και βάζαμε ταινίες στους συγκεντρωτήρες ή σωληνάκια πλαστικά στο εσωτερικό τους βγάζοντας λίγα σκάγια.
Βλέπαμε διαφορά στην συγκέντρωση αλλά μεγάλα μπαμ με τα πλαστικά σωληνάκια !!!!
Δεν είχαμε ρίξει πολλά για να σου πω αν ήταν σταθερά αλλά διαφορά ορατή είχαμε δει.
Σταματήσαμε γιατί φοβηθήκαμε.

Είναι λογικό. Κρατάς τα σκάγια ενωμένα έστω και για λίγο.
Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι να μην ανοίξουν τα φτερά, αλλά να ανοίξουν ασύμμετρα.
Εκεί τον ήπιες ...
Υπάρχει βύσμα χωρίς φτερά ;
Το έχει δοκιμάσει κανένας ;;;

Έχω στο μυαλό μου ένα βύσμα που ίσως κάνει θαύματα στην συγκέντρωση.
Το πρόβλημα είναι η κατασκευή και η ασφάλειά του στην εκπυρσοκρότηση.

Ανοίγαμε τα φυσίγγια και βάζαμε ταινίες στους συγκεντρωτήρες ή σωληνάκια πλαστικά στο εσωτερικό τους βγάζοντας λίγα σκάγια.
Δεν είχαμε ρίξει πολλά για να σου πω αν ήταν σταθερά αλλά διαφορά ορατή είχαμε δει.

Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι να μην ανοίξουν τα φτερά, αλλά να ανοίξουν ασύμμετρα.
Εκεί τον ήπιες ...

Υπαρχουν ρε Βασιλη συγγεντρωτηρες χωρις φτερα ολοι οι steel οι tubo και ο lb6 !!!

Κάλυκες φιοκι 616 η σεντιτ 2000
1.60χ35 1.65 χ35 με μαλλινη η ντιάνα ελικοιδες διασποράς κενο από 5 εως 7 ρελιασμα και ρελιασμα 0.5 η 1 παρακάτω από το κάνω.
Σκαγια 8.5.. όμορφη στο χαρτί με 5τσοκ αλλα όλα μα όλα ζωντανά

Ρελιαστο με 7χιλιοστα κενο χωρο.....Δεν εχεις φυσιγγιο....κλουβιο αυγο εχεις.....Μην απορεις εαν πεφτουν
ζωντανα,,,,συνονοματε !!!!

Τα ίδια με diamante 21 όσα έχω βρει είναι άκοπα. Επίσης έχω προσέξει ότι οι ζ2μ κ drago με ταχύτητες 390-415 κόβονται καλύτερα απ ότι στα 420-435 σε 2 όπλα που δοκιμάζω συνήθως με 76εκ φουλ τσοκ. Γιατί άραγε???
Με ακοπο έχω καλύτερες συγκεντρώσεις αλλά όταν ανοίξουν τα μισά πτερύγια η κατανομη πάει περίπατο.
Ίσως με λεπτή κολλητική ταινία μέσα στο κυαθιο (έστω στο μισό) να έχουμε καλύτερη συγκέντρωση- κατανομές.
Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Αυτα ειναι ''ταρζανιες'' Στελιο !!!
Εχω δοκιμασει τον ''αδη με τα λειψανα''......Το μονο που καταφερα ειναι να ρισκαρω να φυγει το
οπλο απο τα χερια μου....
Κλεισιμο ΠΑΝΤΑ με νορμαλ στησιματα.....Την συγκεντρωση την δινουν οι ΣΩΣΤΕΣ αναλογιες + το αλευρι
και ΟΧΙ οι ταρζανιες που κανουμε !!!

εικόνα_Viber_2021-07-23_08-34-11-859.jpgεικόνα_Viber_2021-07-23_08-34-23-259.jpg

Last edited:
Ρελιαστο με 7χιλιοστα κενο χωρο.....Δεν εχεις φυσιγγιο....κλουβιο αυγο εχεις.....Μην απορεις εαν πεφτουν
ζωντανα,,,,συνονοματε !!!!
Κυρ Νίκο ειπα το εχω δουλέψει εως 5..7 τα ίδια έκανε και 5 5.5 6 6.5 7... τίποτα δεν είμαι για ιδιογομωση.. θα το εγκαταλείψω.

Κυρ Νίκο ειπα το εχω δουλέψει εως 5..7 τα ίδια έκανε και 5 5.5 6 6.5 7... τίποτα δεν είμαι για ιδιογομωση.. θα το εγκαταλείψω.

Κανεις ΛΑΘΟΣ.....Ασχολησου λιγο ποιο ''ζεστά''......Το χειροτερο δικο σου.....θα ειναι το καλυτερο εμποριου.
Ασχολησου.....και μην απογοητευεσαι.... Αγαθα κοποις κτωνται.....φιλαρα μου !!!!

Εκεί τον ήπιες ...

Πιτσιρικάδες είχαμε δοκιμάσει τα πάντα. Στησιματα no limits κ οτι αλλο είχαμε φανταστεί με αποτέλεσμα να πάρω στο χέρι το πλαστικό που τερματίζει το κλείστρο σε μια franchi prestige. Εκεί σταμάτησα ευτυχώς.
Ακόμα κ το διπλό τσοκ του Σωτηροπουλου είχαμε σκεφτεί.

Κανεις ΛΑΘΟΣ.....Ασχολησου λιγο ποιο ''ζεστά''......Το χειροτερο δικο σου.....θα ειναι το καλυτερο εμποριου.
Ασχολησου.....και μην απογοητευεσαι.... Αγαθα κοποις κτωνται.....φιλαρα μου !!!!
Με καλό έμαθε η σοκολ και κάπως μου φταίνε οι νέες:D θα βρω μια πυρίτιδα να κανω δουλειά μου.

Για 34-35-36 γραμμάρια ίσως πρέπει να δεις άλλη πυρίτιδα..Α1 special ή psb2.

Δεν είναι κακή έκανα 2 μπεκάτσες καλό σκοτωμα είχε.. και η παλια ίδια περίπου.. στο χαρτί λίγο ανοίγει την εχω στις επιλογές. Ελικοιδες διασποράς.

Last edited:

Η psb2 δεν μου άρεσε.. ελικοιδες διασποράς
Όλα είναι σχετικά και τι ταιριάζει στον καθένα μας απλά με ένα σετ απ δεν μπορείς να δεις τι δυνατότητες έχει η κάθε πυρίτιδα.
Επίσης στα 15-20-25 μέτρα πιστεύω πως όλες οι πυρίτιδες θα δουλέψουν ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.Αν έψαχνα κάτι στα μέτρα που θέλεις θα έβαζα 34γρ ν 9-10 με την s4 με αυτούσιο τον ελικοειδή διασπορεα τα δύο πρώτα κ το τρίτο 34 γραμμάρια ν7 με diana και 4*.

Back