Οχι φιλε μου είπαμε μη χασεις νεφρό!!!!Ανταλλαγή με δεξί νεφρό κάνεις?
Ακριβό δεν είναι άλλα μου λείπουν κάτι ψιλά, γύρω στα 16.950.Κατσε να σπάσω τον κουμπαρά να δω τι μπορώ να κάνω...Οχι φιλε μου είπαμε μη χασεις νεφρό!!!!μα τόσο ακριβό ειναι ?ενταξει το συζητάμε ρε παιδιά
Ανταλλακτική οικονομία λέγεται και δουλεύει γενικά.Ακριβό δεν είναι άλλα μου λείπουν κάτι ψιλά, γύρω στα 16.950.Κατσε να σπάσω τον κουμπαρά να δω τι μπορώ να κάνω...
Πώς και δεν έφυγες εξωτερικό εσύ?Ανταλλακτική οικονομία λέγεται και δουλεύει γενικά.
Δίνεις 15 κιλά σιδήρου και ξύλου και το παίρνεις.![]()
Θα φτάσουμε και σε αυτή ,ελπίζω πως όχι αλλά σε τοπικά επίπεδα ίσως βιώσουν κάποιοι αυτό το έργο σαν προϊόν της τρομερής εξέλιξης προς το χειρότερο.Ανταλλακτική οικονομία λέγεται και δουλεύει γενικά.
Συγγνώμη αλλα δε το παιρνεις με τετοιο τροπο...Ανταλλακτική οικονομία λέγεται και δουλεύει γενικά.
κατάλαβε αυτός που του το είπαΣυγγνώμη αλλα δε το παιρνεις με τετοιο τροπο...
Ευχαριστώ, αν και δεν νομίζω τουλάχιστον για τωρα κοντα να υπάρξει επόμενο λόγο υποχρεώσεων και άφιξης 2ου παιδιού το ερχόμενο διάστημα...κατάλαβε αυτός που του το είπακαλοπούλητο και καλοτάξιδο το επόμενο!!
ε στο τρίτο σε βλεπω να πουλάς σκήλους και τουφέκιαΕυχαριστώ, αν και δεν νομίζω τουλάχιστον για τωρα κοντα να υπάρξει επόμενο λόγο υποχρεώσεων και άφιξης 2ου παιδιού το ερχόμενο διάστημα...
Μπροστα στα παιδιά, στις υποχρεώσεις και στις προτεραιότητες ολα τα υπόλοιπα ειναι 2α.ε στο τρίτο σε βλεπω να πουλάς σκήλους και τουφέκια![]()
![]()