Πωλείται Fabarm Xlr Composite

Update . Αν κάποιος τον ενδιαφέρει ,η τιμή είναι συζητήσιμη . Έπαθα μεγάλη ζημιά με το αμάξι και για αυτό τα δίνω . Όσα γλυτωσα από τα πετρέλαια τα έχω δώσει 500 φορές πίσω 😕
Υπομονή φίλε ,όλα για μας είναι .

ρε παιδες το οπλακιτου πουλαη ο ανθρωπος γιατι εχη ζωρηηηη,,μην τον ξυνεται την πλιγη αλοοοο .RESPECT. μια χαρα τουφεκοοοοο πουλαη ο ανθρωπος και μαλιστα τζαμπααααα;) ΥΓ μην το πουλας φτυνωτερα φιλεμου γιατι επανω στον πονοσου σε καραδωκουνε πωληηηη;);)

Ειδικα τα καινουργια με το αντ μπλου? Εκει να δεις οταν χαλασουν τι χορος θα πεσει....ΜΑΚΡΥΑ απο πετρελαιο εκτος αν αντεχει η τσεπη και δεν σε νοιαζει... Δυστυχως το παντρευτηκα το αμαξι γιατι να παρεις αλλο με ενα μισθο ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα...

ενιγουει... οπως ανεφερα την τιμη την συζηταμε... και το οπλο μπορει να ειναι μεταχειρισμενο αλλα τα εχω αλλαξει ολα .

υδροβαφη 130 ευρω , βαψιμο καννης 80 ευρω , δευτερη παπια 100 ευρω , δευτερη βιδα παπιας 100 ευρω , σιδηροδρομος 190 ευρω , μειοτηρας 20 ευρω , στοπ κλειστρου 30 ευρω , πελμα 40 ευρω ,στοπ ελλατηριου αποθηκης 30 ευρω ...Προτιμουσα να το δωσω για ανακυκλωση με ολα αυτα που εριξα πανω παρα να το πουλησω αλλα δυστυχως δεν γινετε αλλιως
μην το κατακρινης το οπλοσου ρε φιλεμουυυυυ,,,τα εχουμε πη και σε pm ,,τωρα ξερης τι κανης;;; κραζης δυο αγωρες που εκανεςς δηλ το οπλοσου και το αυτοκινητο και τι περιμενης απο τον καθε αγωραστη να σου πηηηη;):rolleyes::rolleyes:

μην το κατακρινης το οπλοσου ρε φιλεμουυυυυ,,,τα εχουμε πη και σε pm ,,τωρα ξερης τι κανης;;; κραζης δυο αγωρες που εκανεςς δηλ το οπλοσου και το αυτοκινητο και τι περιμενης απο τον καθε αγωραστη να σου πηηηη;):rolleyes::rolleyes:

Λαθος μαλλον καταλαβες Σακη μου , δεν κραζω το οπλο απλα ανεφερα οτι εριξα τοσα λεφτα για να το φερω εκει που θελω και θα το εδινα ανακυκλωση παρα να το πουλησω... Αλλα το προβλημα του αμαξιου με κανει να προβω σε κατι τετοιο . Τελος παντων

Λαθος μαλλον καταλαβες Σακη μου , δεν κραζω το οπλο απλα ανεφερα οτι εριξα τοσα λεφτα για να το φερω εκει που θελω και θα το εδινα ανακυκλωση παρα να το πουλησω... Αλλα το προβλημα του αμαξιου με κανει να προβω σε κατι τετοιο . Τελος παντων
εγω καταλαβα καλαααα, τελος παντον καλοπουλητω,,,ΥΓ ολα χαλανε οπλα αυτοκινηταα κτλλλ ;) ;)

Back