Για να καταλάβουμε:
- κάποιες κυρίες και κύριοι δημιούργησαν στην Βρεταννία μιά ΜΚΟ, την Battersea Dogs and Cats Home.
- o κ. Μουμζίδης με την αξιοσέβαστη συμβία του, την κα Σίλγια Σίλλερ-Μουμζίδη δημιούργησαν στην Γερμανία την ΜΚΟ Zero Stray Pawject.
- η κα Δημοπούλου, είναι η αντιπρόσωπος της ΜΚΟ Zero Stray Pawject στην Ελλάδα και καθικίτρια μιάς ψευτοακαδημίας (δες επόμενο).
- οι παραπάνω αναφερόμενοι Ελληνες και Ελληνίδες δημιούργησαν μια ιδιωτική!! ΑΚΑΔΗΜΙΑ στην Ελλάδα, την Zero Stray Academy, έχουν ανακυρήξει καθηγητές με άγνωστα κριτήρια, όπου διδάσκουν ότι γουστάρουν και ότι τους συμφέρει!
Σχόλια για το 1.: η Battersea Dogs and Cats Home έχει πτωχεύσει και κλείσει από το 2020. Η ψευτοακαδημία της οικογένειας Μουμζίδη ισχυρίζεται πως χρηματοδοτείται από την Battersea Dogs and Cats Home. Πώς είναι δυνατόν μιά πτωχευμένη εταιρεία να χρηματοδοτεί μιά ψευτοακαδημία;;
Σχόλια για το 2.: Η κα Μουμζίδη παλιά έκανε εισαγωγή αδέσποτων από Ελλάδα στην Γερμανία! Το δημιούργημα των Μουμζίδηδων θυμίζει εταιρικό μόρφημα ξεπλύματος χρήματος. Ενώ η ΜΚΟ τους είναι γερμανική, η έδρα τους είναι στην Νέα Υόρκη, και η δράση τους συγκεντρώνεται στην Ελλάδα! Μου θυμίζει μια συζήτηση που είχα το 2007 με λαμόγια:
Θόδωρε, για να περάσει το σχέδιό σου, κάνε μιά δωρεά στον τάδε οίκο ευγηρίας στο Αμστερνταμ!
Σχόλια για το 3.: Οπως φαίνεται, στην Ελλάδα ο τίτλος του καθηγητή δεν είναι προστατευόμενος, έτσι μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να αυτοτιτλοφορείται ως καθηγητής.
Σχόλια για το 4.: όπως φαίνεται ο
αυτοπροσδιορισμός είναι ανώτερος όλων των θεσμών!
Είμαι αυτό που λέω ότι είμαι, όχι επειδή ικανοποιώ κάποια κριτήρια, αλλά απλά επειδή το λέω εγώ!
Πόση εξαθλίωση Θεέ μου!
ΥΓ: τονίζω ότι πέρα από τα ελέγξιμα γεγονότα που περιγράφω,
το κείμενο αντικατοπτρίζει τις δικές μου και μόνο απόψεις και όχι τις απόψεις του φόρουμ HunterLife.gr ή άλλων ατόμων.