Φωτιά και λαυρα .Αυτα ειναι κωστα τα πρωτα 1,5 lbs μια χουφτα ειναι![]()
Κάτι τέτοιο Βαγγέλη.Καλησπέρα παιδιά.. Σχετικά με τα επιχαλκωμενα σκάγια...Π.χ αγοράζουμε ν6 Αυτό θ πει πως είναι ν6 σκάγια τα οποία επιχαλκωνονται και έχουν πραγματική διάσταση 5.5 η 5?
Για διάσταση δεν έχω μετρήσει, πάντως τα 6αρια νίκελ ή επιχαλκωμενα είναι πιο ελαφριά από τα αντίστοιχα μολυβδινα όποτε υποθέτω ότι έχουν την ίδια διάμετρο.Καλησπέρα παιδιά.. Σχετικά με τα επιχαλκωμενα σκάγια...Π.χ αγοράζουμε ν6 Αυτό θ πει πως είναι ν6 σκάγια τα οποία επιχαλκωνονται και έχουν πραγματική διάσταση 5.5 η 5?
Σε κατι δκκιμες σε τενενε ποτε δεν ειδα καλυτερη διατρηση με σκαγια νικελ, επιχλκωμενα δεν εχω δοκιμασει αλλα εχω μερικα ρεμ να κανω μια δοκιμηΓια διάσταση δεν έχω μετρήσει, πάντως τα 6αρια νίκελ ή επιχαλκωμενα είναι πιο ελαφριά από τα αντίστοιχα μολυβδινα όποτε υποθέτω ότι έχουν την ίδια διάμετρο.
Πιστεύω παίζει ρόλο τι σκάγια είναι επιμεταλωμενα αν είναι σκληρά αντιμονιουχα θα είναι ποιό ελαφριά .Για διάσταση δεν έχω μετρήσει, πάντως τα 6αρια νίκελ ή επιχαλκωμενα είναι πιο ελαφριά από τα αντίστοιχα μολυβδινα όποτε υποθέτω ότι έχουν την ίδια διάμετρο.
Καλη σου μερα μην τα χαλας τα σακουλακια εινα συλλεκτικα
Κρατατα να τα εχειςΝα φαντάστεις ότι τα πέταγαν στα σκουπιδια
τα θυμαμε ηταν του 1 κιλου , τα επερναν τα φτωχαδακια , η καπιος που ηθελε μικρη ποσοτητα σε χοντρα σκαγια , υπηρχαν και σε 5κιλα , για τους ποιο οικονομημενους , ακομα θυμαμε μερηκους που εφτιαχναν οι ιδιοι σκαγια , με οτι μολυβι εβρησκαν , και αλλοι που δεν ειχαν μολυβι , εκοβαν συρμα , με ταναλια , σε πολυ μικρα κοματια , που τα εβαζαν για σκαγια
Μix επιχαλκωμένα με μολύβδινα είναι Κων/νε...;
Ακριβώς αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι από σφαγμενα ρεμι premier ευτυχώς πρόλαβα μερικά γιατί εξαφανίστηκαν .Μix επιχαλκωμένα με μολύβδινα είναι Κων/νε...;
Εξερετική φένεται η ποιότητά τους.
Κωνσταντινε απ οσο φαινεται και στην φωτο ωραια σφαιρικοτητα εχουν!
Μix επιχαλκωμένα με μολύβδινα είναι Κων/νε...;
Εξερετική φένεται η ποιότητά τους.
Ούτε γω το περίμενα γιατί η τιμή ήταν(χαμηλή ας πούμε) όντως πολύ καλή η ποιότητα τούς.Κωνσταντινε απ οσο φαινεται και στην φωτο ωραια σφαιρικοτητα εχουν!