Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Εγώ Κώστα με σειρά προτίμησης θα έπαιρνα xlr, maxus και με μικρή διαφορά την m2...
Επειδή τωρα τελευταια βλέπω 2-3 sp στο σκοπευτήριο έχουν όντως καλύτερη τουφεκια απο αρκετές m2 που εχω δει.το μονο που με χαλάει σ αυτο το οπλο ειναι το κοκκινο της αποθήκης

Επειδή τωρα τελευταια βλέπω 2-3 sp στο σκοπευτήριο έχουν όντως καλύτερη τουφεκια απο αρκετές m2 που εχω δει.το μονο που με χαλάει σ αυτο το οπλο ειναι το κοκκινο της αποθήκης
Συμφωνώ αλλά αυτό φτιάχνει εύκολα!

topic.topic.
Μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά από προσωπική εμπειρία είναι δύσκολο να το δεχτώ γιατί στην αξιοπιστία ας πούμε της xlr5 που κατέχω (Δεν κατέχω α400 για να μπορέσω να το πω) σε σχέση με την 303 που έχω δεν έχει καμία διαφορά (μη σου πω ότι η 303 πήγε 2 φορές οπλουργο) η xlr5 καμιά. Όσο αφορά την ποιότητα κατασκευής αν εξαιρέσεις τη βάση που φαίνεται πιο γερή στην 303 αλλά με λιγότερο πάχος από ότι στην xlr5, λυμένα τα δυο όπλα θα δεις ότι είναι πιο ενισχυμένη η καινούρια.Στην τουφεκιά την θεωρώ επίσης καλύτερη την xlr5 όπως και στην ανακρουση που είναι μικρότερη. Δεν ξέρω αν είναι τόσο διαφορετική η 302 από την 303 αλλά θεωρώ ότι η εξέλιξη στα όπλα είναι προς όφελος του χρήστη. Μπορεί όπως είπα να έχεις δίκιο και στατιστικά η 302 να είναι το καλύτερο όπλο όμως προσωπικά δεν το έχω και τόσο σούπερ όπλο του 80 έστω και καινούριο να δώσω 1500 ευρώ. Η οποία σύγκριση έκανα είναι για τα όπλα που κατέχω μην παρεξηγηθώ ότι μπήκα σε διαδικασία σύγκρισης το δικό μου είναι καλύτερο απ το δικό σου κλπ. Αλλωστε ο καθενας μας εχει διαφορετικά γουστα και εχει αλλη οπτική.
Δεν θεωρώ πως όλα τα σύγχρονα αυτογεμη είναι χειρότερα...για την xlr5 έχω την ίδια άποψη με αυτά που έχω διαβάσει....την sx3 την ακριβή την θεωρώ εξίσου φοβερό όπλο....σίγουρα αυτές οι συγκρισεις είναι φαύλος κύκλος...αλλά για αυτό είμαστε εδώ για να ανταλλάσσουμε απόψεις!!!

Πέραν της καλύτερης σκοπευτικής γραμμής που έχει ένα όπλο με μακρύτερη κανη,ίσως και να έχεις και λίγο υψηλότερες αρχικές ταχύτητες αν δεν κάνω λαθος φυσικά!
Από 61 σε 76 πόντους παίρνεις ένα 5% επιπλέον σε ταχύτητα από όσο θυμάμαι... αμελητέο για το κυνηγό!

Λοιπόν από ότι καταλάβατε έχει πέσει πολύ μελέτη και εσεις δίνεται ωραία πατήματα για επιπλέον μελέτη ... άλλο που δεν θέλω δηλαδή καλοκαιριάτικα .sarcastic.

Ξαναπάμε λοιπόν!!
1) Από Benelli m2 sp 1500 ευρά με τα καλά της και τα κακά της αν κατάλαβα βγαίνει μόνο συνθετική αυτή.
2) Η Maxus παίζει δυνατά και από πριν δηλαδή ήμουν 2 κλικ πιο κοντά και μιλάμε για την one sta 1250 ευρά. Επιπλέον το λύσε δέσε πλησιάζει πολύ στην benelli.
3) Fabarm xlr5 με ωραίες κριτικές, στιβαρή κατασκευή από ότι είδα και διάβασα, αλλά είδα ένα βιντεάκι του mastorakou από το Κιλκίς που την είχε λυμένη και έπαθα σοκ με το πόσα μικροεξαρτήματα είχε και με αποθάρρυνε να το ψάξω παραπέρα στα 1250 ευρά και αυτή περίπου αλλά πιο γκουρμεδιάρικο πακετάκι.

το πρόβλημα τώρα είναι που στο καλό θα τις βρω να τις πιάσω στα χέρια μου στα Γιάννενα, αλλιώς θα περιμένω σε κανένα μήνα που θα ανέβω Θεσσαλονίκη να τις δω από κοντά. Και από benelli Ok την έχω και ξέρω και το κοντάκι της και τη σκανδάλη και γενικά το ζύγισμα της....τις άλλες μόνο σε φώτο της έχω δει χαχα
Νικόλα ( ο μικρός) :D βάλε φωνή αν τις δεις κάπου....με την πρώτη ευκαιρία θα βγω και εγώ στην γύρα μπας και πάρουμε λίγο μάτι.

Και μια ακόμη ερώτηση...κλείνω προς 66εκ αν πάω για 71εκ τι έχω να κερδίσω και να χάσω??

Πατριώτη δεν εχω ιδιαίτερη σχέση με καραμπίνες αλλα αφού είσαι αριστερόχειρας γιατί μπαίνεις σε πειρασμό να αγοράσεις "ανάποδο" όπλο ??
Προσωπικά δεν θα μπροστά να φανταστώ να περνάν μπροστά απο τα μάτια μου κάλυκες και κατάλοιπα καύσης .. σκέψου το !!
Συμπληρωματικά σε ότι σου απάντησαν τα παιδιά ,εχε κατα νου οτι έχουμε διαβάσει πολλές φορές για συνθετικά κοντάκια που πολυμερίζονται ... και θυμάμαι σίγουρα 1-2 περιπτώσεις benelli που έχουν αναφερθεί στο φόρουμ .
Μια συνθετική benelli vinci εχει ενα παιδί απο την δουλειά και δεν ειναι να την ακουμπάς :confused:
Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες αλλά είναι αηδία όταν συμβαίνει!

Πέραν της καλύτερης σκοπευτικής γραμμής που έχει ένα όπλο με μακρύτερη κανη,ίσως και να έχεις και λίγο υψηλότερες αρχικές ταχύτητες αν δεν κάνω λαθος φυσικά!
Οι αρχικές ταχύτητες δεν βοηθούν σε κάτι τον κυνηγό! Οι μένουσες όμως...:cool:

Πατριώτη δεν εχω ιδιαίτερη σχέση με καραμπίνες αλλα αφού είσαι αριστερόχειρας γιατί μπαίνεις σε πειρασμό να αγοράσεις "ανάποδο" όπλο ??
Προσωπικά δεν θα μπροστά να φανταστώ να περνάν μπροστά απο τα μάτια μου κάλυκες και κατάλοιπα καύσης .. σκέψου το !!
Συμπληρωματικά σε ότι σου απάντησαν τα παιδιά ,εχε κατα νου οτι έχουμε διαβάσει πολλές φορές για συνθετικά κοντάκια που πολυμερίζονται ... και θυμάμαι σίγουρα 1-2 περιπτώσεις benelli που έχουν αναφερθεί στο φόρουμ .
Μια συνθετική benelli vinci εχει ενα παιδί απο την δουλειά και δεν ειναι να την ακουμπάς :confused:
Χρήστο εννοείς αυτή τη γλίτσα που κολλαει;

ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΠ μέχρι εδώ ακούστηκε χαχαχαχαχαχαχαχαχα .love..love..love.
Οι αρχικές ταχύτητες δεν βοηθούν σε κάτι τον κυνηγό! Οι μένουσες όμως...:cool:
Εσάς τα δυο σας γλενταω και με φυσσοκαλαμο!!!εκτιμώ πως θα δείνει και μεγαλύτερες μενουσες!

To χειρότερο που έχω δει είναι η Α400 του συγκυνηγού μου, 2 ετών τουφέκι 1800€

Χρήστο εννοείς αυτή τη γλίτσα που κολλαει;
ναι Τασο αυτό .. πραγματικά γλίτσα !
το χειρότερο ειναι οτι θέλει πολύ κοπο να αφαιρεθεί η επίστρωση .. και εκει που δεν εχει πολυμεριστει δεν βγαίνει .. ετσι ειναι σαν μπαλώματα

ναι Τασο αυτό .. πραγματικά γλίτσα !
το χειρότερο ειναι οτι θέλει πολύ κοπο να αφαιρεθεί η επίστρωση ..
Πωωω... Ξέρω ξέρω μου έφυγε ο τακος να καθαρίσω τη λαβή από ένα ατμοσιδερο. Απαράδεκτο να συμβαινει σε όπλα αυτό το πραγμα Να συμβαίνει άραγε και σε αυτά με το φιλμ παραλλαγης;

Χρήστο αν το άφησε στον ήλιο ή σε υψηλές θερμοκρασίες ξεκινά η αποδόμηση του πολυμερούς υλικού.
και αυτο που λες Νικολή .. αν και μετα τον ιδρώτα των χεριών που δεν μπορείς να αποφύγεις το επόμενο ένοχο ειναι τα καθαριστικά που δεν είναι συμβατά ... και αυτό θέλει μεγάλη προσοχή από κατόχους συνθετικών .. οτι καθαριστικό ή λιπαντικό χρησιμοποιούν πρέπει να ειναι συμβατό και ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ οχι να το εχει πει ο πωλητής;)

Status
Not open for further replies.
Back