Πιστεύω πως τα καλά μοντέλα στην τιμη φαίνονται.. σαφώς και 900 ευρώ είναι παρα πολλά για το συγκεκριμένο οπλο γιαυτο άλλωστε το έβαλε και προσφορά..Γιωργο το θεμα ειναι οτι καποιος παει κ δινει 900 και ευρα για ενα οπλο που δεν τα αξιζει για εμανα πρωσωπικα
Πιστεύω όλοι θα σου πουν ότι είναι καλύτερη η urica2Ρε παιδια η beretta a391 urica 2 τι λεει ???απο ζυγισμα τουφεκιεσ ποιοτητα???ειναι καλυτερη απο μια 304???
Μόνο fabarm!παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Αύριο θα πάω να δω τη fabarm. Πιο πολύ κλείνω στη maxus αλλά θα δώσω μια ευκαιρία στη fabarm για να μην μου μείνει απωθημένο... Τις benelli τις είδα και δεν με ενθουσίασαν. καλό βράδυ σε όλους![]()
Ντουφεκαρες και τα δυο με εξερετικες κανεςπαιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Αύριο θα πάω να δω τη fabarm. Πιο πολύ κλείνω στη maxus αλλά θα δώσω μια ευκαιρία στη fabarm για να μην μου μείνει απωθημένο... Τις benelli τις είδα και δεν με ενθουσίασαν. καλό βράδυ σε όλους![]()
Δεν τίθεται θεμα συγκρισης.καλή ποιότητα η 304 αλλα σε θεμα τουφεκιας ανώτερη η uricaΡε παιδια η beretta a391 urica 2 τι λεει ???απο ζυγισμα τουφεκιεσ ποιοτητα???ειναι καλυτερη απο μια 304???
Αν είναι optima κάνη που νομίζω είναι χτυπά τηνΡε παιδια η beretta a391 urica 2 τι λεει ???απο ζυγισμα τουφεκιεσ ποιοτητα???ειναι καλυτερη απο μια 304???
Κωστα σε ποιον βρηκες Fabarm κ πιο μοντελο?. Αύριο θα πάω να δω τη fabarm.
Τουφεκαρος τσιμπα την με κλειστα μάτια.Ρε παιδια η beretta a391 urica 2 τι λεει ???απο ζυγισμα τουφεκιεσ ποιοτητα???ειναι καλυτερη απο μια 304???
Στην Αρτα ήξερα μέχρι πέρσι που είχε ένα κατάστημα 2 Urika καινούργιες .μια μαύρη κι μια gold με σφυρήλατο κλείστρο κι γλώσσα κι χρυσά ένθετα , αλλα με κάνες 61cm . Αν θύμαμαι καλά της έδειχνε 1200 & 1450 .ΤΙ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ BERETTA URIΚA 2 71 CM ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΗ!
Αν ειναι όντως σε άριστη κατασταση μέχρι 900- 1000 το πολύ. Οχι παραπανωΤΙ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ BERETTA URIΚA 2 71 CM ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΗ!
Καλορίζικη....ΤΙ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ BERETTA URIΚA 2 71 CM ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΗ!