Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Γιωργο το θεμα ειναι οτι καποιος παει κ δινει 900 και ευρα για ενα οπλο που δεν τα αξιζει για εμανα πρωσωπικα
Πιστεύω πως τα καλά μοντέλα στην τιμη φαίνονται.. σαφώς και 900 ευρώ είναι παρα πολλά για το συγκεκριμένο οπλο γιαυτο άλλωστε το έβαλε και προσφορά..
Τα μοντέλα που πραγματικά αξίζουν φαίνονται στην διατήρηση της τιμής τους.. εάν βλέπεις οπλο να βγαίνει το 2015 με κόστος αγοράς 2000€ και το 2016 να το βάζει προσφορά 900€ και ένα κιλό ελιές δώρο.. καλό είναι να στρίβεις... εάν δεις την light έχει βγει εδώ και ποσα χρόνια και η τιμής είναι ακόμα ψηλά.. όπως και αλλα μοντέλα πχ μ2 comfort (γιατί με την προέκταση ακούστηκαν θέματα~προσφορά και αυτή) sbe2... και πάει λέγοντας..
χωρίς βέβαια να σημαίνει πως στα λεφτά αυτά δεν μπορείς να πας σε κάτι άλλο δοκιμασμένο και αξιόπιστο πχ maxus... εσυ έχεις το μαχαίρι...

Οταν κάποια στιγμή έγραψα οτι τα όπλα της μέσης χρηματικής κατηγορίας δεν έχουν καμία σχέσει με αυτά που ευγεναν προ του 2000 κάποιοι μου είπαν τι ειναι αυτά που λέω. Δεν έχουν τα έχουν ξεφτύλισει όλες οι εταιρίες κάποιες κρατάνε επίπεδο και περνεις αυτο που πραγματικά πληρώνεις. Εγω παντός με την μπενελι του 95 που την πηρα μεταχειρισμένη ελαφρός δεν είχα κανενα θέμα και το ποιο σπουδεω ειναι οτι δεν έχει ιδιοτροπίες με τα φυσίγγια.
Άσχετα οτι την έφαγε το εικοσαρι στην στροφει

Πάρε οπλο με βάση την αξιοπιστια και την απροβληματιστη λειτουργία μετα από χρόνια εκτος εαν το αλλάζεις συχνά... Με βαση αυτο το κριτηριο πρωτα m2 μετα maxus , βλητικα μικρές οι διαφορες εκτός αν ψάχνει ντουφεκιες στα ορια και βαλε....Πάντως πλέον η ποιότητα στα όπλα ειναι επειεικως απαράδεκτη καμια σχεση με τις πριν 15 χρονια κατασκευες.....

Κώστα τα έχουν πεί όλα οι συνάδελφοι
προσωπικά θα συμπληρώσω ότι στο τόπο που ζείς και κυνηγάς τα κυνήγια που κάνεις ο διευρυμένος αυλός είναι μονόδρομος και η maxus υπερέχει σε τουφεκιά στις δύσκολες μέρες :)

παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Αύριο θα πάω να δω τη fabarm. Πιο πολύ κλείνω στη maxus αλλά θα δώσω μια ευκαιρία στη fabarm για να μην μου μείνει απωθημένο... Τις benelli τις είδα και δεν με ενθουσίασαν. καλό βράδυ σε όλους :D

παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Αύριο θα πάω να δω τη fabarm. Πιο πολύ κλείνω στη maxus αλλά θα δώσω μια ευκαιρία στη fabarm για να μην μου μείνει απωθημένο... Τις benelli τις είδα και δεν με ενθουσίασαν. καλό βράδυ σε όλους :D
Μόνο fabarm!:D:D:D

Ντουφεκαρες και τα δυο με εξερετικες κανες

Ρε παιδια η beretta a391 urica 2 τι λεει ???απο ζυγισμα τουφεκιεσ ποιοτητα???ειναι καλυτερη απο μια 304???
Αν είναι optima κάνη που νομίζω είναι χτυπά την
Εγώ προσωπικά benelli κυνηγούσα είτε με κάνη benelli είτε με κάνη breda Μόλις πήρα την Α400 και είδα άλλο έργο.RESPECT. πήγα και έκανα κών ο στην κάνη να την κάνω να ρίχνει ΣΑΝ beretta.sarcastic.τώρα που πηρα και την άλλη optima και με αυτό που είδα σε κάτι δοκιμές μάλλον η benelli μου μετα απο 14 χρόνια ήρθε η ώρα να μπει στην ντουλαπα για να δούμεthink

ΤΙ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ BERETTA URIΚA 2 71 CM ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΗ!
Στην Αρτα ήξερα μέχρι πέρσι που είχε ένα κατάστημα 2 Urika καινούργιες .μια μαύρη κι μια gold με σφυρήλατο κλείστρο κι γλώσσα κι χρυσά ένθετα , αλλα με κάνες 61cm . Αν θύμαμαι καλά της έδειχνε 1200 & 1450 .

Status
Not open for further replies.
Back