Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?ΟΣΟ ΓΙ ΤΗΝ 391 URICA 2 ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΗ!
Ώρες ώρες σκέφτομαι να πάρω άλλη μία, να την βουτήξω στο γρασο και να την ρίξω στο υπόγειο. Αν ποτέ μου χαλάσει η δικιά μου, τι θα κάνω .sarcastic.;

ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?ΟΣΟ ΓΙ ΤΗΝ 391 URICA 2 ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΗ!
Λάμπρος Νακης . Κατάστημα στην Αρτα . Πολύ καλος επαγγελματίας κι άνθρωπος . 2681077122. Ελπιζω να έχει ακόμα .εχω κανα χρόνο να περάσω από το μαγαζί .

Αν ειναι όντως σε άριστη κατασταση μέχρι 900- 1000 το πολύ. Οχι παραπανω
Αν είναι όντως καινούρια....και παραπάνω Γιούρι και παραπάνω, γιατί όχι; Το μεταχειρισμενο χάνει αξία, το καινούριο γιατί να χάσει; Πάντα εννοείται σε σχέση με την τιμή που πουλιόταν τότε. Το 2009 πήρα την δική μου καινούρια 1440 ντούκου, γιατί να μην έχει σήμερα 1200 ντούκου; Επειδή έχουν βγει καλύτερες ή πιο εργονομικες; ;)

Αν είναι όντως καινούρια....και παραπάνω Γιούρι και παραπάνω, γιατί όχι; Το μεταχειρισμενο χάνει αξία, το καινούριο γιατί να χάσει; Πάντα εννοείται σε σχέση με την τιμή που πουλιόταν τότε. Το 2009 πήρα την δική μου καινούρια 1440 ντούκου, γιατί να μην έχει σήμερα 1200 ντούκου; Επειδή έχουν βγει καλύτερες ή πιο εργονομικες; ;)
Συμφωνώ μαζί σου 100%

οι τελευταίες 391 optima που πουλήθηκαν από Καλκαντζάκο πριν 1 με 1μιση χρόνο είχαν τιμή 1000 ευρώ....ήταν titanium zirconium το σώμα και οι κάννες από τις πρώτες όταν είχε βγεί η optima
όσο και καινουργια κι αν είναι πάνω από 900 ευρώ προσωπικά την θεωρώ ακριβή :)

Συμφωνώ μαζί σου 100%
Όλα σχετικά είναι, μακάρι να τις βρίσκαμε καινούριες στα 500€ το θέμα είναι άλλο, ποια σύγχρονη καραμπίνα της εποχής μας, αξίζει περισσότερο από όσο αξίζει μια καινούρια urica II ,πόσο και γιατί. Όλα αναλογικά πάνε.

Όλα σχετικά είναι, μακάρι να τις βρίσκαμε καινούριες στα 500€ το θέμα είναι άλλο, ποια σύγχρονη καραμπίνα της εποχής μας, αξίζει περισσότερο από όσο αξίζει μια καινούρια urica II ,πόσο και γιατί. Όλα αναλογικά πάνε.
Ακριβώς αυτό.....
Θα προτιμούσα να χρυσό πληρώσω κάτι δοκιμασμένο , παρά κάτι καινούριο και να μην ξέρω τι θα μου βγάλει.....

Υπαρχει beretta που να μην χαλαει?
Ξερω σιγουρα τεσσερις 302 που εχουν αλλάξει μονο επανατατικο και ελατηριο σφυρας.
Τρεις 303,με τις ιδιες...αβαριες!:)
Δυο 390 και αλλες τρεις 391 που ακομη δεν εχουν χρειαστει κατι!
Την μια 390 , μια 302 και μια 391,τις εχει φιλος που κυνηγαει γουρουνι.
Καθαρίζονται μια φορα τον χρονο,οταν κλεινει το κυνηγι.
Του τις καθαριζω εγω,επειδη βαριεται!!
Το τι βγαζουν απο μεσα,ειναι αυτονοητο...
Δεν εχει παραπονεθει για δυσλειτουργια ΠΟΤΕ!
Σε μια 302,που κατεχω απο το 1984,εχουν αλλαχθει ενα ελατηριο σφυρας και δυο επανατατικα.
Το πρωτο,μετα απο 22 χρονια...μπορει και 23.
Εχει ριξει γυρω στις 70.000 τουφεκιες κι εχει κανει τεσσερις εμπλοκες.
Την συγχωρω!!:D

Υπαρχει beretta που να μην χαλαει?
302 του 81 με πανω απο 100000 φυσιγγια αλλαγη μονο επανατατικου ελατηριου.απο κει και περα εχω αλλαξει 4 391 και μονο στη μια αλλαξα γλωσσα λογω εργοστασιακου λαθους.τις οποιες 391 τις αλλαζα λογω μουρλας

Ειμαι κατοχος και των τριων μοντελων 301 ,391 ,Α400. Η σειρα 301-302 ειχε καποια θεματα με κλειστρο ουρα κατα τα αλλα ούτε μια εμπλοκή. Στην πορεια με τον επανασχεδιασμο των μερων στις λεπτομέρειες και τις βαλβιδες εκτόνωσης φτασαμε στην 391. Για εμενα η κορυφή της beretta. Με μια αλλαγη γλωσσας απο 390 γινεταιι ενα οπλο αθάνατο! Τωρα για την a400 ισως ειναι νωρις για συμπερασματα

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back