Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Ξερω σιγουρα τεσσερις 302 που εχουν αλλάξει μονο επανατατικο και ελατηριο σφυρας.
Τρεις 303,με τις ιδιες...αβαριες!:)
Δυο 390 και αλλες τρεις 391 που ακομη δεν εχουν χρειαστει κατι!
Την μια 390 , μια 302 και μια 391,τις εχει φιλος που κυνηγαει γουρουνι.
Καθαρίζονται μια φορα τον χρονο,οταν κλεινει το κυνηγι.
Του τις καθαριζω εγω,επειδη βαριεται!!
Το τι βγαζουν απο μεσα,ειναι αυτονοητο...
Δεν εχει παραπονεθει για δυσλειτουργια ΠΟΤΕ!
Σε μια 302,που κατεχω απο το 1984,εχουν αλλαχθει ενα ελατηριο σφυρας και δυο επανατατικα.
Το πρωτο,μετα απο 22 χρονια...μπορει και 23.
Εχει ριξει γυρω στις 70.000 τουφεκιες κι εχει κανει τεσσερις εμπλοκες.
Την συγχωρω!!:D
Εμενα η 302 μια ουρα κλυστρου εχει αλλαξη απο το 85:) εχει ριξει δεν τολμο να πωfgr2

Ειμαι κατοχος και των τριων μοντελων 301 ,391 ,Α400. Η σειρα 301-302 ειχε καποια θεματα με κλειστρο ουρα κατα τα αλλα ούτε μια εμπλοκή. Στην πορεια με τον επανασχεδιασμο των μερων στις λεπτομέρειες και τις βαλβιδες εκτόνωσης φτασαμε στην 391. Για εμενα η κορυφή της beretta. Με μια αλλαγη γλωσσας απο 390 γινεταιι ενα οπλο αθάνατο! Τωρα για την a400 ισως ειναι νωρις για συμπερασματα

Αν επιτρέπετε ποσά φυσίγγια έχεις ρίξει με την α Α400 εγώ με ένα πρόχειρο υπολογισμό έχω κάνει σκοπευτήριο και κυνήγι γύρω στις 3000 2 χρόνια και δεν μου έχει κάνει κάτι από 24 μέχρι 40 γρ,

(Υπόψη ο φίλος που την είχε πριν αν θυμάμαι μου υπολόγισε αλλά 2500-3000 τουφεκιές ακόμα)

και κατά ποσό μπορεί να θεωρηθεί αυτό το όπλο ότι έχει περάσει το test driveτου μιας και μιλάμε ότι είναι το μοντέλο 8 χρονών πια και στις ίδιες βάσεις βγάζει όλα τα καινούργια η BERETTA απο τα light μεχρι την extreme.

To α400 που εχω ειναι σε cal 20 και ειναι με τον μετρητή πανω. Δεν το εχω τωρα μπροστα μου αλλα θυμαμαι οτι εχει γραψει καπου στα 2200 στα 2 χρονια που το εχω με σχεδον καθημερινο κυνηγι και υποψιν οτι μου αρεσουν πολυ οι ντουφεκιες. Ασεμε ολη μερα να ρχνω! Ο μεσος κυνηγος παντως θεωρω οτι κυμαινεται στα 500 το ετος. Τωρα για να περασει αυτο το τεστ εχει ακόμη χρονάκια να διανύσει. Πρέπει να αποκτήσει την αίγλη του παρελθοντος πρωτα. Να βγει και η επομενη σειρα "που θα ειναι χειροτερη". για να το βαλουμε μεσα στις καρδιά μας και αυτο. Παντω θεωρω προς το παρον οτι ειναι ενα καλο ντουφεκι. δεν εχω δει ουτε κλειστρο ουτε βελονα σπασμένη. Καποια σπανε (περιπτωσεις) την κολιση στο ποτυρακι ψιλα στον σιδηρόδρομο και το πλαινο εχει θεματα σε καποια μοντέλα. Ολα αυτα ομως λύνονται αν ποτε προκύψει

Last edited:
Η 303 μου κι εμένα έβγαλε 2 φορές πρόβλημα που αφορουσε το κλειστρο. Τη μια έσπασε ένα μικρό κομμάτι και δεν ανοιγοκλεινε και τη δεύτερη έσπασε την ουρά κλείστρου. Την ουρά την είχε σπάσει σε ένα τσιχλοκυνήγι στο Μαυρομματι πριν 8 χρόνια περίπου που οι τσίχλες περναγαν...κορδονι

302 του 81 με πανω απο 100000 φυσιγγια αλλαγη μονο επανατατικου ελατηριου.απο κει και περα εχω αλλαξει 4 391 και μονο στη μια αλλαξα γλωσσα λογω εργοστασιακου λαθους.τις οποιες 391 τις αλλαζα λογω μουρλας
4σερις 391...!!!!
Είσαι παριπτωση αγόρι μου...think..........terror.

η 301-302-303 είχαν ζημιές στο κλείστρο το οποίο ράγιζε και δεν μπορώ να πώ ότι ήταν παρτίδα προβληματική γιατί παρουσιάστηκε σε 3 μοντέλα
η 302 έσπαγε την ασφάλεια στο ποτηράκι του κλείστρου επίσης 302 303 μετά από χρόνια χρήσης η πάπια άρχιζε να έχει τζόγο χωρίς να λέω ότι δεν ήταν και είναι άριστα όπλα
όσο για την τιμή που πουλιέται μια urica δεν συμφωνώ όπως και προείπα να είναι πάνω από 800-900 ευρώ ατουφέκιστη
πόσο θα εκτιμούσατε μια ατουφέκιστη franchi elite η prestige η asso η 48al όπλα που άφησαν ιστορία για τις κάννες τους και άν βρεθεί ίσως μία απ αυτές ενώ urica ατουφέκιστες η σε άριστη κατάσταση πωλούνται πολλές ;)
η a400 είναι ένα νέο μοντέλο και η 391 urica ένα πετυχημένο μοντέλο και η διαφορά στην τιμή πώλησης είναι λογική :)

η 301-302-303 είχαν ζημιές στο κλείστρο το οποίο ράγιζε και δεν μπορώ να πώ ότι ήταν παρτίδα προβληματική γιατί παρουσιάστηκε σε 3 μοντέλα
η 302 έσπαγε την ασφάλεια στο ποτηράκι του κλείστρου επίσης 302 303 μετά από χρόνια χρήσης η πάπια άρχιζε να έχει τζόγο χωρίς να λέω ότι δεν ήταν και είναι άριστα όπλα
όσο για την τιμή που πουλιέται μια urica δεν συμφωνώ όπως και προείπα να είναι πάνω από 800-900 ευρώ ατουφέκιστη
πόσο θα εκτιμούσατε μια ατουφέκιστη franchi elite η prestige η asso η 48al όπλα που άφησαν ιστορία για τις κάννες τους και άν βρεθεί ίσως μία απ αυτές ενώ urica ατουφέκιστες η σε άριστη κατάσταση πωλούνται πολλές ;)
η a400 είναι ένα νέο μοντέλο και η 391 urica ένα πετυχημένο μοντέλο και η διαφορά στην τιμή πώλησης είναι λογική :)
Μάκη το θέτεις πολύ σωστά... ή μια auto5 ατουφεκιστη πόσο πρέπει να κοστολογείται?

Μάκη το θέτεις πολύ σωστά... ή μια auto5 ατουφεκιστη πόσο πρέπει να κοστολογείται?
είμαι λάτρης αυτού του όπλου αλλά κι εκεί Ηλία γίνεται χαμός
υπάρχουν άνθρωποι που ζητούν ότι θέλουν :)
εκτιμώ πως μια ατουφέκιστη στο κουτί της Βέλγικη γύρω στα 1000 ευρώ είναι καλά

είμαι λάτρης αυτού του όπλου αλλά κι εκεί Ηλία γίνεται χαμός
υπάρχουν άνθρωποι που ζητούν ότι θέλουν :)
εκτιμώ πως μια ατουφέκιστη στο κουτί της Βέλγικη γύρω στα 1000 ευρώ είναι καλά
Βγαίνουν και με τσοκακια αυτές?ξέρεις από πόσα γραμμάρια και πάνω ρίχνει?ρίχνεις 28αρια για παραδειγμα?

Status
Not open for further replies.
Back