Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
οι βέλγικες σίγουρα αν κι έχω κυνηγήσει και τις 2 δεν είδα διαφορές βλητικά....κορυφαίες :)

18,4 αλλά όπλο με προβλήματα εμπλοκών ίσως να μην υπάρχουν ανταλλακτικά με μια πολλή καλή κάννη που βρίσκει κάποιος σε οποιοδήποτε brow :);)
Μακη ποιο θα θεωρούσε από θέμα αξιοπιστίας το καλυτερο browning αυτογεμες?

Μακη ποιο θα θεωρούσε από θέμα αξιοπιστίας το καλυτερο browning αυτογεμες?

gold....
Λεω εγω...:)

με σειρά προτεραιότητας θα διάλεγα
fusion evolve
maxus
ναι συμφωνώ και με τα 3 που πάνω κάτω ίδια είναι
εμένα μου αρέσει περισσότερο το fusion σαν πιο στιβαρό καλύτερη ποιότητα υλικών καλύτερο μέταλο καλύτερες εφαρμογές ξύλου μετάλου(όσο γίνεται σε αυτογεμές)
ήταν ουσιαστικά μια βελτίωση του gold

P4290479.JPG

Ειναι τουλαχιστον αξιοθαυμαστη η συλληψη της ιδεας του τροπου λειτουργιας μιας Auto5. Διαθετοντας μια Light Twelve made in Japan βιτρινας - ειμαι ο
3ος ιδιοκτητης - και εχοντας δοκιμασει το οπλο μπορω να πω οτι υπερεχει στην διατρηση απο ολες τις καραμπινες που ειχα στο παρελθον.
Σαν κατασκευη, δεν εχει καμμια σχεση με τα σημερινα αυτογεμη (βαση - καννη), αλλα βεβαια θεωρειται και ειναι ξεπερασμενη.
Η σωστη χρηση των φρενων αναλογα με την χρησιμοποιουμενη γομωση εγγυαται την καλη λειτουργια του οπλου.
Απο θεμα αξιοπιστιας, δεν μπορω να αναφερω οτιδηποτε, δεν εχει χρησιμοποιηθει τοσο για να εχω ασφαλη συμπερασματα.
Κατα τα αλλα, εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, ενα αριστουργημα, αλλα βαρυ και κουραστικο. Να σημειωσω οτι ο αυλος ειναι 18,4 και φοραει
τσοκακια Invector.

ναι συμφωνώ και με τα 3 που πάνω κάτω ίδια είναι
εμένα μου αρέσει περισσότερο το fusion σαν πιο στιβαρό καλύτερη ποιότητα υλικών καλύτερο μέταλο καλύτερες εφαρμογές ξύλου μετάλου(όσο γίνεται σε αυτογεμές)
ήταν ουσιαστικά μια βελτίωση του gold

P4290479.JPG
Ωραίο όπλο φαίνεται....!!

Ειναι τουλαχιστον αξιοθαυμαστη η συλληψη της ιδεας του τροπου λειτουργιας μιας Auto5. Διαθετοντας μια Light Twelve made in Japan βιτρινας - ειμαι ο
3ος ιδιοκτητης - και εχοντας δοκιμασει το οπλο μπορω να πω οτι υπερεχει στην διατρηση απο ολες τις καραμπινες που ειχα στο παρελθον.
Σαν κατασκευη, δεν εχει καμμια σχεση με τα σημερινα αυτογεμη (βαση - καννη), αλλα βεβαια θεωρειται και ειναι ξεπερασμενη.
Η σωστη χρηση των φρενων αναλογα με την χρησιμοποιουμενη γομωση εγγυαται την καλη λειτουργια του οπλου.
Απο θεμα αξιοπιστιας, δεν μπορω να αναφερω οτιδηποτε, δεν εχει χρησιμοποιηθει τοσο για να εχω ασφαλη συμπερασματα.
Κατα τα αλλα, εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, ενα αριστουργημα, αλλα βαρυ και κουραστικο. Να σημειωσω οτι ο αυλος ειναι 18,4 και φοραει
τσοκακια Invector.
τα είπες όλα Σταύρο
όπλο επανάσταση με υλικά κατασκευής που ζηλεύουν κι αναγνωρίζουν όλοι
βαρύ όμως και κουραστικό όπως πολύ σωστά γράφεις
αν ήμουν κυνηγός υδροβίων θα το είχα πάντα γεμάτο δίπλα μου σαν 2ο όπλο για μέρες η ώρες της ημέρας που όλα τα παινεμένα έχουν κολώσει :)
υ.σ. εξαιρώ remi win

18,4 αλλά όπλο με προβλήματα εμπλοκών ίσως να μην υπάρχουν ανταλλακτικά με μια πολλή καλή κάννη που βρίσκει κάποιος σε οποιοδήποτε brow :);)
Κανενα θεμα με εμπλοκες η συγκεκριμενη. Ομοια ή καλυτερη τουφεκια απο την τουφεκια του οπλου αυτου δεν εχω δει σε οποιαδηποτε μαρκα και οποιοδηποτε μοντελο απο οσα εχω συναντησει. Αναφερομαι σε ολα αυτα που ειδαν τα ματακια μου στην πραξη στο κυνηγι και οχι σε δοκιμες σε πινακες...
Απο ανταλλακτικα κλπ αν υπαρχουν, ειμαι ασχετος...

Τι είναι αυτό το τόσο εξαιρετικό που είχε η καννη της παλιάς Α5 ? Το έχω ακούσει από πάρα πολλούς. Την έχει και ένας φίλος που κυνηγάμε μαζί. Ειλικρινά ρωτάω
μέταλο τρόπος κατασκευής γεωμετρία και γενικά αυτό που κάνει τ αμερικάνικα όπλα να μην διαλέγουν πολλά φυσίγγια και να παραμένουν ανεπηρέαστα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες :)

Κανενα θεμα με εμπλοκες η συγκεκριμενη. Ομοια ή καλυτερη τουφεκια απο την τουφεκια του οπλου αυτου δεν εχω δει σε οποιαδηποτε μαρκα και οποιοδηποτε μοντελο απο οσα εχω συναντησει. Αναφερομαι σε ολα αυτα που ειδαν τα ματακια μου στην πραξη στο κυνηγι και οχι σε δοκιμες σε πινακες...
Απο ανταλλακτικα κλπ αν υπαρχουν, ειμαι ασχετος...
η κάννη της και οι τουφεκιες της ναι είναι το κάτι άλλο
2 γνωστοί την έχουν αγορασμένες από Αμερική αλλά εδώ και πολλά χρόνια δεν τις χρησιμοποιούν λόγω εμπλοκών

η κάννη της και οι τουφεκιες της ναι είναι το κάτι άλλο
2 γνωστοί την έχουν αγορασμένες από Αμερική αλλά εδώ και πολλά χρόνια δεν τις χρησιμοποιούν λόγω εμπλοκών
Επειδη εγω για αυτην που μιλαω ειναι F.N.τοτε μαλλον τις καλες τις εστελναν στην Ευρωπη και τις ελαττωματικες στην Αμερικη... .yelling.
.big smile.

κι άλλη μία
αν θυμάμαι καλά την έχει ο Γιώργος (sportsman)

original.img.jpg

Aκριβως αυτην εχω.... Μακη συμφωνω απολυτα σε οσα αναφερες στα πιο πανω ποστ που εγραψες...
η FUSION ειναι ενα πολυ αξιολογο οπλο κι οπως ειπες κι εσυ στην ουσια ειναι η βελτιωση της Gold.
Μιας κι εχω κυνηγησει κι εγω με πολλα οπλα κι εχω δοκιμαση ουκ ολιγα στα τοσα χρονια που κυνηγαω,
την ποιοτητα και την βλητικη της fusion δεν την εχω ξαναδει.... ειδικα στην τουφεκια δεν παιζεται το οπλο,
και το σημαντικο ειναι πως δεν διαλεγη φυσιγγια οπως πολλα αλλα.
Με διαφορες καιρικες συνθηκες απ' οτι εχω δει ειναι πολυ σταθερο στις τουφεκιες του.
Κορυφαιο Μεταλο και καλη γεωμετρια που συμβαλη στην αριστη βλητικη και σταθερη αποδοση.
Οσοι αλλωστε τις εχουν ξερουν καλα περι τινος προκειτε.
Αυτα τα οπλα δεν αποχωριζονται ουτε πουλιουνται κατα την νωμη μου,
για αυτο και στις αγγελιες σπανια να δουμε τετοια να πουλιουνται.

Καλά όσα λέτε κι σεβαστά . Άλλα έχω μια ένσταση . Γιατί μια auto 5 είναι καλύτερη από μια Maxus? Γιατί μια remi 1100 είναι καλύτερη από μια V3 ? Γιατί μια SX1 είναι καλύτερη από μια SX3 ? Δηλαδή μια beretta 301ειναι καλύτερη βλητικα από μια Α400? Αν κι έχω κι τα πάλια μοντέλα κι τα καινούργια κι σε δίκαννα κι σε αυτογεμη , δεν σύμφωνο καθόλου . Μου αρέσει πολύ η gold hunter. Την έδωσα για μια evolve . Βγήκε η Maxus ultimate μετα κι έδωσα την evolve . Κάθε μοντέλο καλύτερο από το άλλο .εδωσα την SX2 να πάρω την SX3 . Κι όμως η SX3 ήταν καλύτερη . Άλλαξα 4 franchi ,αρχή από την 610 vs και Το ποιο καινούργιο ήταν καλύτερο σε ολα . Έχω ένα B25 αλλα το 525 κι το MK70 της Miroku είναι εξίσου ιδιο . Κρατάς καινούργιο SKB κι είναι ...βράχος . Παντα είχα παλια όπλα κι οσο θα μπορώ όλο κι κάποιο θα αγοράζω . Αλλα μην νομίζεται ότι μόνο τα παλια όπλα είναι καλά κι τα νέα άχρηστα . Προσωπική τοποθέτηση .

Status
Not open for further replies.
Back