Φασούλας!Δεν θυμάμαι ποιος μπασκεντμπολιστας της γενιάς του 87 οδηγούσε ένα mini couper και του είχε βγάλει το κάθισμα του οδηγού και καθόταν στο πίσω...![]()
Φασούλας!Δεν θυμάμαι ποιος μπασκεντμπολιστας της γενιάς του 87 οδηγούσε ένα mini couper και του είχε βγάλει το κάθισμα του οδηγού και καθόταν στο πίσω...![]()
Σωστό αυτό. Η μόδα για τα μακρυκαννα όπλα πολλές φορές μας παρασύρει και κάνουμε επιλογές οχι απόλυτα ταιριαστες σε μας.Αναρωτιέμαι, πόσοι απο εσας (και νομιζω αρκετοί) που εχετε οπλα 76cm, είστε πάνω απο 1.75/1.80cm.....
Πρέπει να μαζευτούμε μια μέρα σε ένα σημείο να μετρηθούμε . Θα φέρω εγώ μεζούρα .Αναρωτιέμαι, πόσοι απο εσας (και νομιζω αρκετοί) που εχετε οπλα 76cm, είστε πάνω απο 1.75/1.80cm.....
Το ίδιο ισχύει όμως και για την μόδα τ ων κοντόκαννων!Σωστό αυτό. Η μόδα για τα μακρυκαννα όπλα πολλές φορές μας παρασύρει και κάνουμε επιλογές οχι απόλυτα ταιριαστες σε μας.
Πολύ χειρότερα τα πράγματαΤο ίδιο ισχύει όμως και για την μόδα τ ων κοντόκαννων!
Αυτο ακριβως θα εγγραφα και εγω!Ειμαι σιγουρος οτι το παλιο δικανο ή αυτογεμες εχει σχεδον μαγικες ιδιοτητες και ντουφεκια στα ματια μας, απλα και μονο επειδη γνωρισε εποχες κυνηγετικης δοξας, και πληθωρας θηραματων.
Με 71 καραμπίνα την κυνηγάω!Ακόμα και εκεί, αν πας με 70+ θα δεις διαφορά!
Συνηθως τα οπλα sporting αλλα και λιγα κυνηγετικα,εχουν ριγα 10mm που συγλινει..π.χ. Το blaser F16 κυνηγετικο και σκοπευτικο εχει 9mm ριγα που συγλινει σε 7mm .. Το beretta 692 εχει 10mm ριγα που συγκλινει σε 7mm..προσωπικα μου αρεσουν αυτες οι ριγες και θα τις προτιμουσα και σε κοντοκανα και σε μακρυκανα,απο οτι να ηταν σταθερο 10mm η 6mm..Η γιατριά πάντως για μένα στα κοντόκανα είναι η λεπτή ρίγα.Ενα 76άρι με 10άρα ριγα έχει για μένα ίδια σκοπευτικη γραμμή με 71 με 6άρα.
Αραγε θα μπορούσε καποιος οπλουργος της προκοπής να αναλάβει μια υπαρχον μονοκοματη 10αρα η12αρα ριγα να την σβήσει σωστα σε 6-7mm?Συνηθως τα οπλα sporting αλλα και λιγα κυνηγετικα,εχουν ριγα 10mm που συγλινει..π.χ. Το blaser F16 κυνηγετικο και σκοπευτικο εχει 9mm ριγα που συγλινει σε 7mm .. Το beretta 692 εχει 10mm ριγα που συγκλινει σε 7mm..προσωπικα μου αρεσουν αυτες οι ριγες και θα τις προτιμουσα και σε κοντοκανα και σε μακρυκανα,απο οτι να ηταν σταθερο 10mm η 6mm..
Αυτό το έχω αναρωτηθεί και εγώ αρκετές φορές αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτό ας μας πει...Αραγε θα μπορούσε καποιος οπλουργος της προκοπής να αναλάβει μια υπαρχον μονοκοματη 10αρα η12αρα ριγα να την σβήσει σωστα σε 6-7mm?
Αν εχει ο μάστορας φρεζοδράπανο καλό με μεγάλη διαδρομή γίνεται . θα το ψάξω γιατί σκέφτομαι να φέρω ένα 325 σπορτινγ 81 απεξω και δεν μαρεσει μετην φαρδιά ριγα..Αυτό το έχω αναρωτηθεί και εγώ αρκετές φορές αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτό ας μας πει...