Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους επειδή δεν βρήκα άλλο topic θα κάνω εδώ την ερώτηση... Πρόσφατα απεβίωσε ένας Θείος μου ο οποίος είχε στην κάτοχη του 3-4 όπλα κανένα από τα παιδιά του δεν κυνηγάει οπότε η Θεία μου επέτρεψε να πάρω ένα από αυτά ξέρετε Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να περάσει το όπλο στο όνομα μου;;;

Καλησπέρα σε όλους επειδή δεν βρήκα άλλο topic θα κάνω εδώ την ερώτηση... Πρόσφατα απεβίωσε ένας Θείος μου ο οποίος είχε στην κάτοχη του 3-4 όπλα κανένα από τα παιδιά του δεν κυνηγάει οπότε η Θεία μου επέτρεψε να πάρω ένα από αυτά ξέρετε Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να περάσει το όπλο στο όνομα μου;;;
έχει τρέξιμο είναι αντικείμενα κληρονομιάς
χοντρικά:
το όπλα παραδίδονται στο αστ τμήμα αφού οι ΑΚΚΟ ανακαλούνται αυτόματα
μεσα σε 2 χρόνια πρέπει οι κληρονόμοι να δηλώσουν αν τα θέλουν η όχι και ποιοί
όσοι δεν ενδιαφέρονται κάνουν υπεύθυνη δήλωση αποποίησης
αυτά ισχύουν για τους ανθρώπους της οικογένειας και οι υπεύθυνες δηλώσεις γίνονται αφού προσκομιστεί πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών στην αστυνομία
πρέπει λοιπόν η θεία σου να τα μεταβιβάσει στ όνομα της και μετά να στο παραχωρήσει με την διαδικασία σαν να το πουλούσε απλά με άδεια αγοράς κ.λ.π.
αυτά γνωρίζω από παλιά που έκανε την διαδικασία η κουμπάρα μου
καλύτερα όμως να επισκεφθείς το αστ.τμήμα που τα είχε δηλωμένα ο θείος να πάρεις οδηγίες και να ξεκινήσεις την διαδικασία
καλό κουράγιο :)

Καλησπέρα!
Πρόσφατα ένας καλός μου φίλος πήγε να δει και σχεδόν αποφασισμενος να αγοράσει την sx4.Στο καταστημα που πήγε υπήρχε μόνο η ξύλινη (ενώ αυτός θέλει την συνθετική).Μου είπε λοιπόν ότι ενώ το όπλο του άρεσε πολύ αυτό που διαπίστωσε και τον ξένισε αρκετά είναι ότι η πάπια είχε αρκετό τζόγο.
Γνωρίζει κάποιος αν συμβαίνει το ίδιο και στην συνθετική;Πέρασε και από το μυαλό του μήπως ήταν ελαττωματικό το συγκεκριμένο όπλο.
Όσοι γνωρίζουν το όπλο πως το εξηγούν αυτο;

Καλησπέρα!
Πρόσφατα ένας καλός μου φίλος πήγε να δει και σχεδόν αποφασισμενος να αγοράσει την sx4.Στο καταστημα που πήγε υπήρχε μόνο η ξύλινη (ενώ αυτός θέλει την συνθετική).Μου είπε λοιπόν ότι ενώ το όπλο του άρεσε πολύ αυτό που διαπίστωσε και τον ξένισε αρκετά είναι ότι η πάπια είχε αρκετό τζόγο.
Γνωρίζει κάποιος αν συμβαίνει το ίδιο και στην συνθετική;Πέρασε και από το μυαλό του μήπως ήταν ελαττωματικό το συγκεκριμένο όπλο.
Οσες πλαστικες εχω επωμισει σε καταστηματα η παπια δεν παιζει. Στις ξυλινες ειναι πιο εντονο το παιξιμο και διαφερει απο οπλο σε οπλο...οποτε παλι θεμα τυχης ειναι....
ΖΗΤΩ ο ποιοτικος ελεγχος..η πλακα ειναι οτι σε baikal ποζε και πλαγιο δεν κουναει τιποτα...

Καλησπέρα!
Έχω την συνθετική κι έχει ένα τζόγο οχι μεγάλο που τον αντιλαμβάνομαι σε κάποια γρήγορη επώμιση
Αν η βίδα βιδωθεί σιγά κουμπώνει καλά και ο τζόγος ειναι λίγος όπως γράφω
Μπορεί στον κατάστημα να μην ήταν καλά βιδωμένη η βίδα της πάπιας
Δεν ειναι ελάττωμα
Ένας μικρός τζόγος υπάρχει :)

Καλησπέρα!

Έχω την συνθετική κι έχει ένα τζόγο οχι μεγάλο που τον αντιλαμβάνομαι σε κάποια γρήγορη επώμιση
Αν η βίδα βιδωθεί σιγά κουμπώνει καλά και ο τζόγος ειναι λίγος όπως γράφω
Μπορεί στον κατάστημα να μην ήταν καλά βιδωμένη η βίδα της πάπιας
Δεν ειναι ελάττωμα
Ένας μικρός τζόγος υπάρχει :)
συγγνώμη να διορθώσω κάποιο λάθος γιατί έγραφα από το κινητό και δεν πρόσεξα ότι αναφερόσουν στην sx4
την sx3 έχω όχι sx4
για τον τζόγο όπως γράφει κι ο Άρης παραπάνω είναι θέμα υλικού σίγουρα για μένα
2 ξύλινες sx4 που έχουν φίλοι θείος κι ανηψιός η 1 έχει τζόγο η άλλη σχεδόν μηδαμινό :)

παίδες μια μικρή βοήθεια...
Αφού ξεψάχνισα τα μαγαζιά στα Γιάννενα δεν βρήκα ούτε maxus ούτε xlr5. Πήραμε τις αντιπροσωπίες και η μεν fabarm θα φέρει 3 πλαστικές τελος Ιουλίου και μετα βλέπουμε από Νοέμβρη η δε Browning μεχρι τέλος Νοέμβρη δεν κανει εισαγωγές :eek:

Με πολύ κόπο βρήκα ένα παλικάρι που κατέχει την maxus και θα πάω να τη δω από Δευτέρα που έχει ευκαιρία.
Στο μεταξύ πήρα τηλέφωνο στον Καρασαβίδη στη Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι έχει μια 66εκ αλλά θα πρέπει να την κλείσω μέσα στην άλλη εβδομάδα και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω από οικονομικής άποψης γιατί εγώ έκανα το κουμάντο μου για τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτέμβρη λόγω επιταγών που περιμένω και εξόδων που τρέχουν.
Αν γνωρίζεται καταστήματα που να την έχουν και κυρίως Σαλόνικα παρακαλώ ενημερώστε με μπας και δεν χρειαστεί να προπληρώσω άμεσα...ευχαριστώ!!

Υ.Γ.1 Και μετά σου λένε οι μαλάκες έρχεται η ανάπτυξη....ένα όπλο δεν μπορούν να στοκάρουν τα καταστήματα....αϊ σιχτιρ παπαρια :D

παίδες μια μικρή βοήθεια...
Αφού ξεψάχνισα τα μαγαζιά στα Γιάννενα δεν βρήκα ούτε maxus ούτε xlr5. Πήραμε τις αντιπροσωπίες και η μεν fabarm θα φέρει 3 πλαστικές τελος Ιουλίου και μετα βλέπουμε από Νοέμβρη η δε Browning μεχρι τέλος Νοέμβρη δεν κανει εισαγωγές :eek:

Με πολύ κόπο βρήκα ένα παλικάρι που κατέχει την maxus και θα πάω να τη δω από Δευτέρα που έχει ευκαιρία.
Στο μεταξύ πήρα τηλέφωνο στον Καρασαβίδη στη Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι έχει μια 66εκ αλλά θα πρέπει να την κλείσω μέσα στην άλλη εβδομάδα και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω από οικονομικής άποψης γιατί εγώ έκανα το κουμάντο μου για τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτέμβρη λόγω επιταγών που περιμένω και εξόδων που τρέχουν.
Αν γνωρίζεται καταστήματα που να την έχουν και κυρίως Σαλόνικα παρακαλώ ενημερώστε με μπας και δεν χρειαστεί να προπληρώσω άμεσα...ευχαριστώ!!

Υ.Γ.1 Και μετά σου λένε οι μαλάκες έρχεται η ανάπτυξη....ένα όπλο δεν μπορούν να στοκάρουν τα καταστήματα....αϊ σιχτιρ παπαρια :D
Κοίτα στα μεγάλα μαγαζια της Αθήνας...Είμαι παθών περίμενα όπλο 4 μήνες και δεν ήρθε ποτέ από την αντιπροσωπεία. Κανουν εισαγωγές αραιά και που και με το σταγονόμετρο.

Παιδιά είναι η επόμενη λύση η Αθήνα ....
Για την ώρα έχω εντοπίσει 2 όπλα με 66 εκ κάννη από τα οποία μπορώ να κάνω παραλαβή και από το κατάστημα μιας και θα βρεθούν στο δρόμο μου ανεβαίνοντας για Έβρο τέλος Ιουλίου, απλά χρειάζονται μια προκαταβολή και οι δύο (λογική η απαίτησή τους). Θα γίνει το τσεκάρισμα του όπλου από Δευτέρα που έκλεισα ραντεβού με το φίλο που προσφέρθηκε να μου τη δείξει και αμέσως μετα θα παρθεί απόφαση η να κλεισω μια από τις 2 ή να ψαχτώ προς Αθήνα αργότερα ελπίζοντας οτι θα βρω και δεν θα μείνω με το μακρύτερο στο χέρι...
Πάντως όλοι μου επιβεβαίωσαν ότι μέχρι τέλος της χρονιάς η αντιπροσωπεία δεν θα φέρει τίποτα ... ότι υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή μόνο.

Για την ώρα έχω εντοπίσει 2 όπλα με 66 εκ κάννη από τα οποία μπορώ να κάνω παραλαβή και από το κατάστημα μιας και θα βρεθούν στο δρόμο μου ανεβαίνοντας για Έβρο τέλος Ιουλίου, απλά χρειάζονται μια προκαταβολή και οι δύο (λογική η απαίτησή τους). Θα γίνει το τσεκάρισμα του όπλου από Δευτέρα που έκλεισα ραντεβού με το φίλο που προσφέρθηκε να μου τη δείξει και αμέσως μετα θα παρθεί απόφαση η να κλεισω μια από τις 2 ή να ψαχτώ προς Αθήνα αργότερα ελπίζοντας οτι θα βρω και δεν θα μείνω με το μακρύτερο στο χέρι...
Πάντως όλοι μου επιβεβαίωσαν ότι μέχρι τέλος της χρονιάς η αντιπροσωπεία δεν θα φέρει τίποτα ... ότι υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή μόνο.
Καλά , μην το δενεις με οτι σου ειπαν κάποιοι μαγαζάτορες οτι δηλαδή δεν θα κανει εισαγωγή η αντιπροσωπεία.
Υπαρχουν πολλοι λόγοι να το λένε .
Μπορει να ειναι κι έτσι Κώστα ,αλλά εγω δεν το πιστεύω αν δεν το ακουσω απο τον αντιπρόσωπο.
Θα μιλήσουμε οταν φτασω πανω.

Έτσι ακριβώς είναι . Τουλάχιστον για την browning . Έχουν φέρει 8 Maxus gold black και είναι είδη πουλημένα . (Αύριο θα παραλάβω μια κι εγω) . Για φέτος δεν θα ξανακάνει εισαγωγή απ ότι μου είπαν .

Έτσι ακριβώς είναι . Τουλάχιστον για την browning . Έχουν φέρει 8 Maxus gold black και είναι είδη πουλημένα . (Αύριο θα παραλάβω μια κι εγω) . Για φέτος δεν θα ξανακάνει εισαγωγή απ ότι μου είπαν .

Με το καλό Νικόλα, να τη χαρείς με υγεία!!
Η αντιπροσωπεία που πήρε μπροστα μου μαγαζάτορας εδώ στα γιάννενα ειπε σίγουρα μεχρι τέλος Νοεμβρη δεν θα φέρει Maxus....τα καταστήματα που μίλησα έκαναν λόγω ότι ίσως να μην γινουν παραλαβές μέχρι και Μάρτη του '19.
Τεσπά από βδομάδα ούτως ή άλλως που θα τι δώ από κοντά μπορει να με πιάσει η κάψα και να την καπαρώσω για τέλος του Ιούλη :)

Σιγά τα λεφτά να κάνεις εισαγωγή δέκα όπλα ... ώρες ώρες είναι να τρελαίνεσαι

Λες και δεν θα πουληθούν 10- 20 μαξους σε όλη την Ελλάδα
Ελα ντε ......μήπως ειναι εκβιασμός μαγαζιών και αντιπροσώπου ;
Δεν εχω εμπιστοσύνη σε κανέναν πια .

Status
Not open for further replies.
Back