Κάπου διάβασα 420.Με τί ατσάλι;
Κάπου διάβασα 420.Με τί ατσάλι;
Δεν κάνει αυτό το ατσάλι για τη χρήση που το θελωΚάπου διάβασα 420.
Το μέγεθος δε μετράειΔεν έχετε μπλέξει σε σπείρα με σπουργίτια γι'αυτό τα λέτε αυτά... Εγώ μια φορά το αποφάσισα. Το θέλω χοντρό και μακρύ![]()
Με αυτό κανείς κ γαμω τα σεμπουκουΜΑΧΑΙΡΙ LINDER TANTO 447719 [70.70.008]
Μαχαίρι Linder 447719 Tanto
Μαχαίρι Tanto από την Linder με λάμα από ανοξείδωτο ατσάλι, μήκος λάμας 19εκ, λαβή από Kraton και δερμάτινη θήκη.
Η παραγγελία επιβαρύνεται με 6,00 € μεταφορικά για αποστολές εντός Ελλάδος
Τα είδη υπάρχουν διαθέσιμα και στο κατάστημα μας, Στουρνάρη 61 Αθήνα 104 32.
Τηλ. 210 5225 007 - 210 5234 425
Κατασκευαστής: linder
Τιμή: 52,42EUR
View attachment 62526
Τι κοσόρα, δεν ξέρουν ελληνικά; Κασάρι λέγεται!Αυτό είναι για να ξεκλαριζεις ελιοκλαρα![]()
Έχεις πληροφορίες από μέσα;Το μέγεθος δε μετράει![]()
Ναι 420 είναι. Για μεγάλο μαχαίρι δεν κάνει, για πολύ λεπτές λάμες όπως οι Opinel είναι χρήσιμο γιατί είναι φθηνό.Κάπου διάβασα 420.
Ανάλογα με το μοντέλο και πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις... από συμπαθητικά έως αρκετά καλά.Για τα muela....τι γνωμη εχετε?
Τα περισσότερα που είδα και έπιασα είναι πολύ καλής ποιότητας και έρχονται ξυράφια από το εργοστάσιο. Ωραίες δερμάτινες θήκες επίσης. Είναι αυτό που είπε ο φίλος. Κλασικό κυνηγετικό μαχαίρι με ξύλο και δέρμα σε προσιτή τιμή.Για τα muela....τι γνωμη εχετε?
Ανάλογα με το μοντέλο και πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις... από συμπαθητικά έως αρκετά καλά.
Πάντως καλύπτουν ένα τμήμα της αγοράς που έχει αρχίσει να εξαφανίζεται, κυνηγετικό μαχαίρι με ξύλο και δέρμα σε προσιτή τιμή.
Ευχαριστω παιδες!! Ετσι που τα εχω δει...μου φαινονται καλα!!Τα περισσότερα που είδα και έπιασα είναι πολύ καλής ποιότητας και έρχονται ξυράφια από το εργοστάσιο. Ωραίες δερμάτινες θήκες επίσης. Είναι αυτό που είπε ο φίλος. Κλασικό κυνηγετικό μαχαίρι με ξύλο και δέρμα σε προσιτή τιμή.
Εδώ αυτό που πήρα φέτος.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σουγιάδες-και-Μαχαίρια.274/page-87#post-739000
Να συμπληρώσω ότι για να κρατιέται η τιμή χαμηλά χρησιμοποιούν λιγότερο ακριβό ατσάλι, ανάλογα βέβαια με το πόσο κοστίζει κάθε μοντέλο.Ευχαριστω παιδες!! Ετσι που τα εχω δει...μου φαινονται καλα!!
Μια χαρά τίμια μαχαίρια είναι.Παρε άφοβα.Για τα muela....τι γνωμη εχετε?
Να συμπληρώσω ότι για να κρατιέται η τιμή χαμηλά χρησιμοποιούν λιγότερο ακριβό ατσάλι, ανάλογα βέβαια με το πόσο κοστίζει κάθε μοντέλο.
Μην περιμένετε να γδάρετε δύο μεγάλα γουρούνια και να συνεχίζει να κόβει χαρτί. Αυτό βέβαια δεν είναι εύκολο και για πολύ ακριβά μαχαίρια.
Φθηνό ατσάλι, όχι φθηνιάρικο.![]()
Θα παρω ενα....ευχαριστωΜια χαρά τίμια μαχαίρια είναι.Παρε άφοβα.
πουλαω!!!Μηνύματα τέλος ...![]()
25°Το πήραμε και αυτό ...
View attachment 62726
View attachment 62727
View attachment 62728
Εντυπώσεις.
+
Σαφώς πιο εύκολο από πέτρα.
Σαφώς πιο σταθερή γωνία.
Πιο γρήγορο και με λιγότερη ακαταστασία.
Ιδανικό για όσους φοβούνται την πέτρα.
-
Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αντικατασταθούν τα λειαντικά
Μέχρι 600grit και μετά πέτρα λείανσης
Για έναν που το κατέχει με τις πέτρες δεν θα το συνιστούσα.
Τωρινό κόστος 63€ (όσο μια καλή διπλή πέτρα)
https://www.kalkantzakos.com/Product/7597/precision-adjust,-akonistis-work-sharp
Βασικά Χαρακτηριστικά:
- Ρύθμιση κλίσης (από 15° μέχρι 30° ανά 1°)
- Τρεις διαφορετικές κοκκώσεις
- (320 / 600 / Κεραμική πλάκα φινιρίσματος)
- Ταχύτατη ανάλλαγή μεταξύ των σταδίων ακονίσματος
- Αποσπώμενη μέγγενη ασφαλής συγκράτησης της λάμας
- Σταθερή βάση για επιτραπέζιο ακόνισμα
- Συνεχές ακόνισμα ακριβείας
Ποιες είναι οι μοίρες για κυνηγετικά ρε παιδιά ???
Μηνύματα τέλος ...![]()
το S30V είναι πανάκριβο ... φαντάζομαι το S35VN θα είναι ακόμα πιο ακριβό.Καλημέρα, για ταΖΤ 0452CF. S35VN Sinkevich design έχει γνώμη κανείς ;