Σουγιάδες και Μαχαίρια

Πιο πολύ με κασαρι βατοκοπτης φέρνει όπου εκεί υπάρχουν διάφορα με 10€+ - για195 δολάρια δεν.Η μια ματσετα.
Ακριβώς όπως το είπες. Σου φτιάχνουν ένα φουτουριστικό σχέδιο και λέει 200 δολάρια κύριε. Όχι φίλε μου, την ίδια δουλειά και καλύτερα την κάνει το κασαρι με 10€. Πολύ σωστή η σκέψη σου. Έχω ένα κασαρι πάνω από δέκα χρόνια. Έσκιζα κλήματα στη μέση χτυπώντας το με βαριοπουλα, μιλάμε για πολύ σφυροκόπημα. Με αυτό καθάριζα και τα ξύλα από τις ελιές.Ε κάποτε έσπασε, κόπηκε η λαβή στην ένωση με τη λάμα. Πήγα σε σίδερα, έβαλε ενίσχυση, το κόλλησε και ακόμα την ίδια δουλειά κάνει. Για τους φίλους που δεν ξέρουν τι είναι, μιλάμε για αυτό το εργαλείο.IMG_20240316_074714.jpg

Αν σε σταματησουν για ελεγχο και βρουν να εχεις στο αυτοκινητο τετοια μαχαιρια οχι κοινα , τι γινεται?
Λες οτι πας για ραδικια?
Δεν μιλω οταν πας για αγροτικες εργασιες και εχεις μαζι πριονια, κλπ.
Αναλόγως που θα σε σταματήσουν για έλεγχο ,την ώρα ,που το έχεις μέσα στο αυτοκίνητο.Το αυτόφωρο δύσκολα το γλυτώνεις.

Αναλόγως που θα σε σταματήσουν για έλεγχο ,την ώρα ,που το έχεις μέσα στο αυτοκίνητο.Το αυτόφωρο δύσκολα το γλυτώνεις.
Ας πουμε οτι με σταματουν ξημερωματα κυριακης που παω για κυνηγι.
Οπλα , φυσιγγια, κλπ, ολα κομπλε τακτοποιημενα οπως οριζει ο νομος
Και εχω και ενα μαχαιρι τυπου ¨ραμπο¨ ...
Το αυτόφωρο δύσκολα το γλυτώνεις.
Οποτε, ειναι μονο για συλλογη στο σπιτι..

Ας πουμε οτι με σταματουν ξημερωματα κυριακης που παω για κυνηγι.
Οπλα , φυσιγγια, κλπ, ολα κομπλε τακτοποιημενα οπως οριζει ο νομος
Και εχω και ενα μαχαιρι τυπου ¨ραμπο¨ ...

Οποτε, ειναι μονο για συλλογη στο σπιτι..
Σε μια εκδρομή στο δάσος αν έχεις κάποια εργαλεία στο πορτμπαγκάζ δεν θα τρέχει τίποτα ,αν πηγαίνεις για μπουζούκια - κλάμπ και το έχεις πλαγια του καθίσματος.sex hard. δίχως σάλιο........ όπωςδικαιολογηται το κυνηγετικό μαχαίρι στην κυνηγετική έξοδο.

Ακριβώς όπως το είπες. Σου φτιάχνουν ένα φουτουριστικό σχέδιο και λέει 200 δολάρια κύριε. Όχι φίλε μου, την ίδια δουλειά και καλύτερα την κάνει το κασαρι με 10€. Πολύ σωστή η σκέψη σου. Έχω ένα κασαρι πάνω από δέκα χρόνια. Έσκιζα κλήματα στη μέση χτυπώντας το με βαριοπουλα, μιλάμε για πολύ σφυροκόπημα. Με αυτό καθάριζα και τα ξύλα από τις ελιές.Ε κάποτε έσπασε, κόπηκε η λαβή στην ένωση με τη λάμα. Πήγα σε σίδερα, έβαλε ενίσχυση, το κόλλησε και ακόμα την ίδια δουλειά κάνει. Για τους φίλους που δεν ξέρουν τι είναι, μιλάμε για αυτό το εργαλείο.View attachment 86840
Ξυλι η όπως αλλιώς ανά την Ελλάδα
Γεωργικό εργαλείο

Ακριβώς όπως το είπες. Σου φτιάχνουν ένα φουτουριστικό σχέδιο και λέει 200 δολάρια κύριε. Όχι φίλε μου, την ίδια δουλειά και καλύτερα την κάνει το κασαρι με 10€. Πολύ σωστή η σκέψη σου. Έχω ένα κασαρι πάνω από δέκα χρόνια. Έσκιζα κλήματα στη μέση χτυπώντας το με βαριοπουλα, μιλάμε για πολύ σφυροκόπημα. Με αυτό καθάριζα και τα ξύλα από τις ελιές.Ε κάποτε έσπασε, κόπηκε η λαβή στην ένωση με τη λάμα. Πήγα σε σίδερα, έβαλε ενίσχυση, το κόλλησε και ακόμα την ίδια δουλειά κάνει. Για τους φίλους που δεν ξέρουν τι είναι, μιλάμε για αυτό το εργαλείο.View attachment 86840

Έτσι είναι όπως τα λες. Το πρόβλημα είναι ότι έχει γεμίσει η αγορά με πάσης φύσεως εργαλεία κινέζικα τα οποία είναι για πέταμα . Τα αγροτικά εργαλεία που ήταν χειροποίητα από μαστόρους ειναι αθάνατα.

Έτσι είναι όπως τα λες. Το πρόβλημα είναι ότι έχει γεμίσει η αγορά με πάσης φύσεως εργαλεία κινέζικα τα οποία είναι για πέταμα . Τα αγροτικά εργαλεία που ήταν χειροποίητα από μαστόρους ειναι αθάνατα.
Πολύ καλά γεωργικά εργαλεία έχω βρει τα ισπανικά Bellota, καμμια σχέση με τα φτηνιάρικα.
Πολύ καλά αλλά σπάνια, υπάρχουν τουρκικά, πακιστανικα, ινδικά.

Δύναται να σε στείλει κατηγορούμενο (πολυπαραγοντικό... Τόπος, χρόνος, ιδιότητα,η γκάβ#@ του πόλισμαν κτλ) και να βρεθείς στη κρίση του δικαστή! Μαχαίρι "αγροτικό",40 πόντους λάμα,για να ρίχνεις βλαστάρια στ αμπέλι(και με πρασινίλα πάνω) σ επαγγελματία αγρότη προφανώς δεν είναι το ίδιο με ένα,ακόμα και μικρότερο, karambit επιμελώς τοποθετημένο σε μπότα π.χ.

Έχω μια από προπαππου. Πάνω από 100 χρονών. Αθάνατο απλά.

Back