Για αποφλοίωση ντομάτας.Για γδάρσιμο ή για να ψιλοκόβεις λαχανικά;
Για αποφλοίωση ντομάτας.Για γδάρσιμο ή για να ψιλοκόβεις λαχανικά;
Αν έχεις τα φράγκα χτύπατο. Αν το συνηθίσεις είναι πολυεργαλείο. Κοίτα να είναι καλό σίδερο μόνο.Για αποφλοίωση ντομάτας.
Έχω ήδη ένα muela pionner.Ειναι και αυτό vanadium.Αν έχεις τα φράγκα χτύπατο. Αν το συνηθίσεις είναι πολυεργαλείο. Κοίτα να είναι καλό σίδερο μόνο.
Είχα μια κινεζιά αλλά έσπασε. Έβγαλε τα λεφτά του και δεν με πείραξε.Έχω ήδη ένα muela pionner.Ειναι και αυτό vanadium.
Άλεξ, πως το ακονίζεις?Έχω ήδη ένα muela pionner.Ειναι και αυτό vanadium.
Εφόσον πηγαίνεις για κυνήγι δεν έχεις θέμα.... όπως το περιγράφειςΑς πουμε οτι με σταματουν ξημερωματα κυριακης που παω για κυνηγι.
Οπλα , φυσιγγια, κλπ, ολα κομπλε τακτοποιημενα οπως οριζει ο νομος
Και εχω και ενα μαχαιρι τυπου ¨ραμπο¨ ...
Οποτε, ειναι μονο για συλλογη στο σπιτι..
Λαδακονο και δέρμα.Άλεξ, πως το ακονίζεις?
Έχω ένα jabali 21, δώρο,βιτρίνα... δε το έχω δουλέψει σχεδόν ποτέ!
έγινες γουρουνάς ή σε παιδεύει ο λαγός?Το σκέφτομαι...το έχει κανένας να πει γνώμη?
View attachment 86869
το φουρνακι μονος το εφτιαξες? ποσα watt ειναι? pid ειναι αυτο?
Ας βγεί να μιλήσει κάποιος που με με έχει δεί να γδερνω.έγινες γουρουνάς ή σε παιδεύει ο λαγός?
Αγριογουρουνο ή λαγο????Ας βγεί να μιλήσει κάποιος που με με έχει δεί να γδερνω.
Και τα δύο...Αγριογουρουνο ή λαγο????
Γ@@@@ και γδερνω να ουμε!!!Ας βγεί να μιλήσει κάποιος που με με έχει δεί να γδερνω.
καμια σχεση τα 2...Και τα δύο...
Να βάλω φωτόΑς βγεί να μιλήσει κάποιος που με με έχει δεί να γδερνω.
Όχι αλλά είναι μαέστροςΓ@@@@ και γδερνω να ουμε!!!
Σαφώς δεν έχουν σχέση.Εχω δουλέψει αρκετούς γδαρτες.Τελικα θα πάρω αυτόν μιας και έχω δεί την λεπίδα στην πράξη αυτής της εταιρίας.καμια σχεση τα 2...
αλλα για λωρίδες μαλλον κανει αυτο που κοιτας, και έτσι όπως ειναι μπορείς να το δουλεύεις και χαμηλα όταν κρέμεται.
παιδια καλημερα,με αυτα χαλαουα κανετε?Ας βγεί να μιλήσει κάποιος που με με έχει δεί να γδερνω.