Για τα φυσίγγια ειδικά φέτος δεν νομίζω να γίνει κάτι……
Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω αγοράσει φυσίγγι ούτε για δείγμαΓια τα φυσίγγια ειδικά φέτος δεν νομίζω να γίνει κάτι……
Ήδη θα έχει πέσει σύρμα στην Πορτογαλία και βλέπω να πωλείται με την επόμενη εισαγωγή διπλάσια τιμή.Τσαμπα χαρηκαμε...με πηρε τηλεφωνο οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο...
Στο μεταξυ μου λεει: "συγγνωμη αν επιτρέπεται, εχω λαβει 6 παραγγελιες ξαφνικα για αυτο το μαχαιρι, εγινε κατι?"..
Τελος παιδιά ειμαστε δυνατο φορουμ!![]()
Όταν τον πάρει τηλέφωνο ο Χρύσανθος για τα ποσοστά του, θα καταλάβει...Στο μεταξυ μου λεει: "συγγνωμη αν επιτρέπεται, εχω λαβει 6 παραγγελιες ξαφνικα για αυτο το μαχαιρι, εγινε κατι?"..
Μήπως ηρθε η ώρα συνονόματε .Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω αγοράσει φυσίγγι ούτε για δείγμα![]()
Η ερχόμενη εβδομάδα θα δείξει, αλλοιώς θα κάψω μόνο τα περσινά υπολείμματαΜήπως ηρθε η ώρα συνονόματε .
Το ξέχασα..εχω ενα σπαστοΦτυάρι;
ΥΓ: μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ για τους επενδυτές![]()
Προσωπικά όταν διψάσω, καθαρίζω κανένα πορτοκάλι.......Για τους OPINEL τι γνώμη έχετε , αξίζουν ?
Νομιζω ειναι αντίστοιχα με τα ΜΑΜ..Για τους OPINEL τι γνώμη έχετε , αξίζουν ?
Ναι και εγω δε ψηθηκα...για μπολιασμα καλες είναι και οι εναλλακτικες, αλλα και εγω θα περιμένω..Τα ίδια μου είπε και εμένα πρώην από λίγο και μου έστειλε φωτό από κάτι παρόμοιο αλλά δεν…..
Κ ντακτειπΦτυάρι;
ΥΓ: μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ για τους επενδυτές![]()
Προσωπικά όταν διψάσω, καθαρίζω κανένα πορτοκάλι.......
Ευχαριστώ παλικάρια .Νομιζω ειναι αντίστοιχα με τα ΜΑΜ..
όπως αναφέρθηκε πιο πριν από άλλο συνάδελφο https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σουγιάδες-και-μαχαίρια.274/post-719627Για τους OPINEL τι γνώμη έχετε , αξίζουν ?
Όταν τον πάρει τηλέφωνο ο Χρύσανθος για τα ποσοστά του, θα καταλάβει...![]()
Έχω και ανοξείδωτο και ανθρακούχο. Προσωπικά, προτιμώ αυτόν με ανθρακούχο ατσάλι, γιατί ακονίζεται πιο εύκολα. Εγώ χρησιμοποιώ ένα κομμάτι λαδάκονο και γίνεται ξυράφι με μικρή προσπάθεια. Θέλει λίγο περισσότερη φροντίδα και συντήρηση η λάμα του μονάχα. Τον χρησιμοποιώ παντού χωρίς πρόβλημα. Αναφέρομαι πάντα σ' αυτόν με ανθρακούχο ατσάλι.Για τους OPINEL τι γνώμη έχετε , αξίζουν ?
Μια χαρά εργαλείο είναι διαχρονικό, πολυ καλό και φτηνοΓια τους OPINEL τι γνώμη έχετε , αξίζουν ?