Σουγιάδες και Μαχαίρια

Τσαμπα χαρηκαμε...με πηρε τηλεφωνο οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο...
Στο μεταξυ μου λεει: "συγγνωμη αν επιτρέπεται, εχω λαβει 6 παραγγελιες ξαφνικα για αυτο το μαχαιρι, εγινε κατι?"..
Τελος παιδιά ειμαστε δυνατο φορουμ! .sarcastic.
Τα ίδια μου είπε και εμένα πρώην από λίγο και μου έστειλε φωτό από κάτι παρόμοιο αλλά δεν…..
Σας εχω λυση.
https://outdoorshop.gr/shop/είδη-επ...αδες-τσεπης/gerber-σουγιασ-straightlace-xaki/
Επισης εχει ωραια σουγιαδακια boker το tacticalshop. Ρίχτε μια ματιά.

Για τους OPINEL τι γνώμη έχετε , αξίζουν ?
Ανωτερα απο τα παρεμφερή. Ατσάλια XC90 και Sandvik 12C27 σε αντιθεση με τα αλλα που δεν λενε τι εχουν. Ειναι φτηνο αλλα πολυ καλό. Θα το εχουν τα εγγονια σου. Τα πιο χρηστικά μεγεθη ειναι το 8 και το 7. Πάρε ενα απο το καθένα.

Ανωτερα απο τα παρεμφερή. Ατσάλια XC90 και Sandvik 12C27 σε αντιθεση με τα αλλα που δεν λενε τι εχουν. Ειναι φτηνο αλλα πολυ καλό. Θα το εχουν τα εγγονια σου. Τα πιο χρηστικά μεγεθη ειναι το 8 και το 7. Πάρε ενα απο το καθένα.
Nα είσαι καλά φίλε μου , σ ευχαριστώ για την βοήθεια , το σκέφτομαι για κάτι μικρό πρακτικό , και να κόβει .

Έχω και ανοξείδωτο και ανθρακούχο. Προσωπικά, προτιμώ αυτόν με ανθρακούχο ατσάλι, γιατί ακονίζεται πιο εύκολα. Εγώ χρησιμοποιώ ένα κομμάτι λαδάκονο και γίνεται ξυράφι με μικρή προσπάθεια. Θέλει λίγο περισσότερη φροντίδα και συντήρηση η λάμα του μονάχα. Τον χρησιμοποιώ παντού χωρίς πρόβλημα. Αναφέρομαι πάντα σ' αυτόν με ανθρακούχο ατσάλι.
Σημαντική η συμβουλή σου , σ ευχαριστώ , να είσαι καλά .

Για τους OPINEL τι γνώμη έχετε , αξίζουν ?
All time classic.....
Δεν θα σου πρότεινα τoν carbon γιατί έχει την τάση να μαυρίζει κ να σκουριάζει ευκολα,εκτός κ εισαι σχολαστικος με την συντήρηση κ τον καθαρισμό...
Baroudeur inοx ν8 σκυλι, τον ειχα παρει για ψάρεμα....
Ξέπλυμα επιτόπου με...θαλασσινο νερο, κ καμια σταγόνα λάδι στην άρθρωση........
Μου άντεξε αρκετά χρόνια μέχρι να σπάσει στην μέση (και πολυ του κ καλα του...)
Ξαναπήρα τον ίδιο......
Εχω κ τον slim φιλεταρισματος ο οποίος έχει εξαιρετική κόψη.....

Τσαμπα χαρηκαμε...με πηρε τηλεφωνο οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο...
Στο μεταξυ μου λεει: "συγγνωμη αν επιτρέπεται, εχω λαβει 6 παραγγελιες ξαφνικα για αυτο το μαχαιρι, εγινε κατι?"..
Τελος παιδιά ειμαστε δυνατο φορουμ! .sarcastic.
Και εμένα τα ίδια αχαχχαχαχ

Back