Σουγιάδες και Μαχαίρια

Κάποιος Πορτογάλος marketing manager θα κοιμηθεί υπάλληλος και θα ξυπνήσει αφεντικό μου φαίνεται χωρίς να κουνηθεί...
Ειδα ενα βιντεο στο youtube και ο export manager ειναι ο γιος της οικογένειας, οποτε αφεντικο θα κοιμηθει, αφεντικο θα ξυπνήσει...ολα καλα!:p

Ειδα ενα βιντεο στο youtube και ο export manager ειναι ο γιος της οικογένειας, οποτε αφεντικο θα κοιμηθει, αφεντικο θα ξυπνήσει...ολα καλα!:p
Θα κοιμηθεί ο λαλακης με audi και θα ξυπνήσει με Ferrari τότε χωρίς να τα κάνει πλανήτες η μαμά στο μπαμπα... Λίγο είναι;

All time classic.....
Δεν θα σου πρότεινα τoν carbon γιατί έχει την τάση να μαυρίζει κ να σκουριάζει ευκολα,εκτός κ εισαι σχολαστικος με την συντήρηση κ τον καθαρισμό...
Baroudeur inοx ν8 σκυλι, τον ειχα παρει για ψάρεμα....
Ξέπλυμα επιτόπου με...θαλασσινο νερο, κ καμια σταγόνα λάδι στην άρθρωση........
Μου άντεξε αρκετά χρόνια μέχρι να σπάσει στην μέση (και πολυ του κ καλα του...)
Ξαναπήρα τον ίδιο......
Εχω κ τον slim φιλεταρισματος ο οποίος έχει εξαιρετική κόψη.....
Τάσο να είσαι καλά , και σ ευχαριστώ για την βοήθεια .

Τάσο να είσαι καλά , και σ ευχαριστώ για την βοήθεια .
Κ εσυ να είσαι καλα....Σιγά την βοήθεια...

Κατι που ξέχασα αν κ το έχω ξαναπεί..
Καλο ειναι να ανοιγοκλείσουμε τους opinel πριν την αγορά , γιατί εχω δει άλλοτε να ανοιγοκλεινουν ευκολα, κ άλλοτε με ζόρι(μεσα απο το ίδιο κουτί) κ αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να μην διορθωθεί με την χρηση, λίπανση....

Last edited:
Σε αυτά τα φράγκα....πας σε spyderco η butterfly ,για να μη σου μείνει το κέρατο‼️
Σιγα τα σπορτεξ και τις πεταλούδες έχω κάνει εμπάργκο στα αλλοδαπά προϊόντα .yelling.
Το κέρατο έπρεπε να είναι από κριτικό αιγαγρο... και όχι από ελαφο .very funny.

Έχω καταλήξει ότι ,οποιοσδήποτε σουγιάς πρέπει να ασφαλίζει στην ανοιχτή θέση. Τύπου οπινελ δηλαδή, κάτι να μπλοκάρει την λεπίδα μην κλείσει από ατύχημα και κόψει δάχτυλο
Ναι οι οπλινελ για το 10ρικο που έχει είναι καλός... οχι οτι είναι και σουγιάς κιολας...
Για κανα φρούτο καλοί είναι.. αντε να καθαρίσεις και κανα λαγο με το ζόρι..

Ναι οι οπλινελ για το 10ρικο που έχει είναι καλός... οχι οτι είναι και σουγιάς κιολας...
Έτσι είναι Νικόλα μου. Άμα είναι καλά ακονιμενο τον λαγό τον έχει άνετα, αλλά μέχρι εκεί.

Έτσι είναι Νικόλα μου. Άμα είναι καλά ακονιμενο τον λαγό τον έχει άνετα, αλλά μέχρι εκεί.
Παφιλο είναι... καθάριζα ένα Πουρναρι για γκλίτσα και στράβωσε 5 φορές...
Φετος μένω από μπαταρία στο μπιπερ παω να ξεβιδώσω έσπασε ένα κομμάτι και το αλλο στράβωσε... αν τον ζορίσεις κιολας η ασφάλεια πετάγεται έξω... είναι επικίνδυνο να φας τα δάχτυλα αν κάνεις καμιά σκληρή δουλειά...
Φέρνει η μάνα ένα αρνί μου λέει κόψε παω με το καρμπόν n8 στην αρχή πήγε καλά μετά μου έφαγε την πέτσα να το κόβω όλο στομωνε...

Πιτσιρικάς έπεφτα ...σε μποστάνια‼️ με τουλάχιστον 5-6 διαφορετικά είδη καρπουζιού‼️οι βαρελες ηταν το κορυφαίο

Έχω καταλήξει ότι ,οποιοσδήποτε σουγιάς πρέπει να ασφαλίζει στην ανοιχτή θέση. Τύπου οπινελ δηλαδή, κάτι να μπλοκάρει την λεπίδα μην κλείσει από ατύχημα και κόψει δάχτυλο
Η καλητερη ασφαλια σε σουγια ειναι το λινε λοκ που μπενει μια λαμα κατω απο την λαμα!!!! Δεν κλεινει με τιποτα ολοι οι σουγιαδες που εχω πλεων μονο με αυτη την ασφαλεια ειναι !! Ακομα και απο το λιντλ που πηρα τετοια ασφαλεια εχει

Back