Σουγιάδες και Μαχαίρια

Τις γωνίες πως τις μετρησες ρε θηρίο;
Ειδα μια πατεντα να βρο την γωνια.σημιοση την κοψη με μερκαδορο,γιαλοχαρτιζης και βλεπης που παταει.ειναι ρηθμηζομενη η πατεντα πανο κατω,οποτε ρηθμηζης και βλεπης.ειναι και η λιση με μυρογνομονιο,αλα δεν εχω .big smile.

Χωρίς να είσαι ο Μαγκάιβερ μπορεί να σου δώσει λύση σε λάιτ δυσκολίες.Το παρακάτω πολυεργαλειο(δώρο ΚΤΕΟ) με έβγαλε από μπάνιο οτανView attachment 48732 έπεσε το πόμολο από την άλλη μεριά.
Είναι επίστευτα χρήσιμο και πρακτικό και έχει ελάχιστο βάρος και μέγεθος... έχω πάντα μαζί μου στο κυνήγι και με έχει βοηθήσει να επεγκλωβίσω το σκύλο μου 2 φορές, αλλά και 2 προβατίνες από τις θηλιές με συρμα ή συρματόσκοινο που βάζουν τα δίποδα ζώα για τα γουρούνια και τους λαγούς...

Φίλε Γιάννη, θα μετρήσεις την απόσταση από την κόψη που ακονίζεις μέχρι τη βάση της ντίζας, τότε για 20 μοίρες το ύψος θα το βρεις πολλαπλασιάζοντας με 0,36 και για 25 μοίρες με 0,47.
Φυσικά παίζεις και με ενδιάμεσες ρυθμίσεις

Για 17 μοίρες 0,31

Φίλε Γιάννη, θα μετρήσεις την απόσταση από την κόψη που ακονίζεις μέχρι τη βάση της ντίζας, τότε για 20 μοίρες το ύψος θα το βρεις πολλαπλασιάζοντας με 0,36 και για 25 μοίρες με 0,47
Ποοοο μουλισες τα χερια τωρα.και μου γλιτοσες και πολααα μαχερια .shake hands. .very funny.

Υπαρχουν σησκευες ακονισματος τετιες αλα ακριβες.οποτε ιδιοκατασκευη.αν παρο το κολαει θα προσαρμοσο μετα πανω,πετρα νερου και λαδακονο .big smile. μιας με με τροη ο κολοσμου στης κατασκευες και πατεντες.big smile..very funny.

Back