Αυτο που σου προτεινα εχει ενσωματομενο οδηγο 20 μοιρεςΤο θεμα ειναι πος θα βρησκο την γωνια κοπης.γιαυτο θελο εναν οδηγο
Last edited:
Αυτο που σου προτεινα εχει ενσωματομενο οδηγο 20 μοιρεςΤο θεμα ειναι πος θα βρησκο την γωνια κοπης.γιαυτο θελο εναν οδηγο
ΩρεαααααΑυτο που σου προτεινα εχει ενσωματομενο οδηγο 20 μοιρες
Καλο ειναι το εχω και εγω .Τωρα εμαθα και τα φτιαχνω με το χερι σε ακονιLansky professionalView attachment 48978
Προσπαθησα κι εγω αλλα μπα. Δυο αριστερα χερια.Καλο ειναι το εχω και εγω .Τωρα εμαθα και τα φτιαχνω με το χερι σε ακονι
Πέτρα ακονίσματος #1000/#3000 450 gr με βάση πήρα εγώ.800 πηρα.εχω και λαδακονο κρητικο
Μια χαρά γκριτΠέτρα ακονίσματος #1000/#3000 450 gr με βάση πήρα εγώ.
Ξυραφίζουν και τα 800 πάντως.
Όταν έψαχνα είδα και αυτά που πρότειναν τα άλλα παιδιά αλλά κατέληξα σε αυτό που σου είπα.
Δεν θέλω να κουβαλάω ακονιστήρι στο κυνήγι και τις περισσότερες φορές ζαμπονάκια κόβει το μαχαίρι οπότε δεν καίγομαι για ξυράφι αχαχαχα
Κόβει και κανέναν λαιμό μερικές φορές κατ' εξαίρεση αχαχα
Είπα θα πεις τίποτα για τα ζαμπονάκια ...Μια χαρά γκριτ![]()
Πόσα ξέρεις ... σιγανό ποταμάκι είσαι ...Το πολύ κοφτερό μαχαίρι όταν το περνάς κάθετα στο νύχι γλυστραει ,δεν φρενάρει κ δεν αφήνει καν γραμμή....σου δίνει την εντύπωση ότι φουτσες το ακονισμα αλλλλλλλλα νυστέρι![]()
Εχεις ορεξη να φτιαξεις κατι;Το θεμα ειναι πος θα βρησκο την γωνια κοπης.γιαυτο θελο εναν οδηγο
... είπε ο σοφός Χρύσανθος.Εγω δεν το φτιαχνω γιατι δεν προκειτε να κατσω να τροχισω ετσι
Σοφος;... είπε ο σοφός Χρύσανθος.
Αμ εγώ ;;;; Σιγά μην στήσω εργοστάσιο για να τροχίσω ένα μαχαίρι.
Εδώ την πέτρα και βαριέμαι αχαχα
Έτσι είναι.Αυτα τα εργαλεια φοβιζουν τον κοσμο οτι αν κανει λαθος θα χαλασει το μαχαιρι
Αν το ατσάλι είναι ακριβό κ αν το τεμπερινγκ του έχει αφήσει μυθιαΣοφος;
Βαρια κουβεντα αδερφε μου με την καλη ενοια
Πολλα ειμαι , κυριως ελαττωμαρα εχω, αλλα σοφος με τιποτα!!!
Δεν λες καλυτερα ρεαλιστης με τον εαυτο του
Αφου ξερω οτι δεν προκειτε να κατσω να ακονισω μαχαιρι με αυτο το τροπο
Οπως και στα αλυσοπριονα
Ουτε οδηγους ουτε τιποτα
Στο χερι και ολα ξυριζουν
Αμεσα παντου και που λεει ο λογος με κλειστα τα ματια
Αυτα τα εργαλεια φοβιζουν τον κοσμο οτι αν κανει λαθος θα χαλασει το μαχαιρι
Αν δεν κανεις λαθος δεν θα μαθεια σωστα
Ξεκινας με απλα μαζαιρια κουζινας πας σε σουγιαδες και το χερι μαθαινει μετα μονο του
Φυσικα δεν θα μαθεις σε μια βδομαδα να ακονιζεις αματο χερι οπως ενας κασαπης
Αλλα ουτε και θα τα χαλας τα μαχαιρια σου
Σιγουρα ομως θα μαθεις με την τριβη και θα ακονιζεις γρηγορα και αμεσα πολυ καλα
Πς- δεν θελουμε ολα τα μαχαιρια να ξυριζουν!
Ειναι και αναλογα το σκοπο τους και την χρηση του οπως και απο τι ειναι φτιαγμενα
Ενα μαχαιρι που ξυριζει χανει και τον αιθερα πολυ ευκολα αν η χρηση του δεν ειναι για ´´ξυρισμά´´
Που να μην ήταν και φίλος δηλαδήΤο εργαλείο ...
70 ευρώπουλα με θήκη.
Ένας φίλος που έφτιαχνε μαχαίρια μου ζήταγε 150 μόνο για το μαχαίρι εντελώς φιλική τιμή ...
Καλά κρασιά ... μην φας έχουμε γλαρόσουπα αχαχα
View attachment 48992