![]()
tecna 2,10x36 φονιας
΄δεν μου κανει για 9ρακι ρε γιαννη...τι γεμιζεις
![]()
tecna 2,10x36 φονιας
΄δεν μου κανει για 9ρακι ρε γιαννη...τι γεμιζεις
Ουτε 900 bar δεν πρεπει να βγαζουν alterΓιάννη αυτά τα ρίχνεις με τα πλάγια;
Στο 2,10....για δοκιμασε τοΓιαννη δουλευει σε ρελι με 684 κ τοσο λιγα γραμμαρια?
Παλια αγαπημενη συνταγη τις τεκνα με 2000 η 688 και μπαφερ....κρυο,στενο τσοκ,χοντρο και σκληρο σκαγιο και τα μυαλα στον βουρκοΤο ειδα Γρηγορη απλα μου φαινεται πολυ η πυριτιδα, λιγα τα γραμμαρια κ μικρη αντισταση ξερελιασματος για να μπει ενα τοσο αργο καψουλι... Αυτα απο τη δικη μου θεωρητικη σκοπια, ο μαστορας απο την Κρητη κατι θα ξερει ομως...![]()
τοτε που η τεκνα μαμουσε και εδερνε! απο το2010 και πισο.Παλια αγαπημενη συνταγη τις τεκνα με 2000 η 688 και μπαφερ....κρυο,στενο τσοκ,χοντρο και σκληρο σκαγιο και τα μυαλα στον βουρκο
Χαρά στον ώμο σου ...χαχαχα πρεπει ναχει γηρο στα 850 μπαρ
Βρε Γιωργο, μην φωβασε βρε.![]()
Γιατι γιωργακι φοβασε μην σκισεις κανα καλτσον στο berettaki... εγώ να φοβάμαι; Έχει ρίξει κούτες Κουτουμάνο η "μαύρη". Τώρα όμως τέλος αυτά, μέχρι 36γρ...
![]()
Ax αυτη η Παστα......Βρε Γιωργο, μην φωβασε βρε.Τοφουσεκι για να κανει την δουλειατου εκει πααααανω, πρεπει να εχει μεσα παστα. ΧΟΡΙΣ ΠΑΣΤΑ εκει πανω, δεν κανεις τηποτα.ΕΝΩ ΣΕκιτα ο πρασινος και νομιζει οτι εχει αποσταση ασφαλ. ξαφνικα τα σκγια περνουν απο δυπλα του, και πετηχενουν τον απο πανοτου..asking.
![]()
ελε ρε φιλος μονο 2.10 και 3αρια.....Μου εχουν πει οτι στον Εβρο με πολλα - Επιφανης σκοπ. του χορου, βαρουσε την ΤΕΚΝΑ 2,10,/686./ 36γρ νο 3 . με καταστροφικα αποτελ. για το θηραμα.και κανη φουλ τσοκ 76 .Ισος φταιει που στελνει τα 34γρ απο τα 36 πανο στο πουλι.
![]()
Την γεμιζε φιλος αυτη τη συνταγη με 615 κ εχω δει τι κανει...Μου εχουν πει οτι στον Εβρο με πολλα - Επιφανης σκοπ. του χορου, βαρουσε την ΤΕΚΝΑ 2,10,/686./ 36γρ νο 3 . με καταστροφικα αποτελ. για το θηραμα.και κανη φουλ τσοκ 76 .Ισος φταιει που στελνει τα 34γρ απο τα 36 πανο στο πουλι.
![]()