Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
200spjt.jpg

tecna 2,10x36 φονιας
τι γεμιζεις
΄δεν μου κανει για 9ρακι ρε γιαννη...

Το ειδα Γρηγορη απλα μου φαινεται πολυ η πυριτιδα, λιγα τα γραμμαρια κ μικρη αντισταση ξερελιασματος για να μπει ενα τοσο αργο καψουλι... Αυτα απο τη δικη μου θεωρητικη σκοπια, ο μαστορας απο την Κρητη κατι θα ξερει ομως... ;)

Το ειδα Γρηγορη απλα μου φαινεται πολυ η πυριτιδα, λιγα τα γραμμαρια κ μικρη αντισταση ξερελιασματος για να μπει ενα τοσο αργο καψουλι... Αυτα απο τη δικη μου θεωρητικη σκοπια, ο μαστορας απο την Κρητη κατι θα ξερει ομως... ;)
Παλια αγαπημενη συνταγη τις τεκνα με 2000 η 688 και μπαφερ....κρυο,στενο τσοκ,χοντρο και σκληρο σκαγιο και τα μυαλα στον βουρκο

Παλια αγαπημενη συνταγη τις τεκνα με 2000 η 688 και μπαφερ....κρυο,στενο τσοκ,χοντρο και σκληρο σκαγιο και τα μυαλα στον βουρκο
τοτε που η τεκνα μαμουσε και εδερνε! απο το2010 και πισο.

ακρηβος. λοτ του2009 κετσες για τελια εφραξη χαρτονακι και 684 να πεσουν τα μπαρ.69καληκας ρελη στα 64 νο σκαγιων 4 χαρτακι τετιο με σταμπα δεν ειχα.χαχαχα πρεπει ναχει γηρο στα 850 μπαρ

Βρε Γιωργο, μην φωβασε βρε..sarcastic..sarcastic.Τοφουσεκι για να κανει την δουλειατου εκει πααααανω, πρεπει να εχει μεσα παστα. ΧΟΡΙΣ ΠΑΣΤΑ εκει πανω, δεν κανεις τηποτα.ΕΝΩ ΣΕκιτα ο πρασινος και νομιζει οτι εχει αποσταση ασφαλ. ξαφνικα τα σκγια περνουν απο δυπλα του, και πετηχενουν τον απο πανοτου..asking..hunter.1

Βρε Γιωργο, μην φωβασε βρε..sarcastic..sarcastic.Τοφουσεκι για να κανει την δουλειατου εκει πααααανω, πρεπει να εχει μεσα παστα. ΧΟΡΙΣ ΠΑΣΤΑ εκει πανω, δεν κανεις τηποτα.ΕΝΩ ΣΕκιτα ο πρασινος και νομιζει οτι εχει αποσταση ασφαλ. ξαφνικα τα σκγια περνουν απο δυπλα του, και πετηχενουν τον απο πανοτου..asking..hunter.1
Ax αυτη η Παστα......

Μου εχουν πει οτι στον Εβρο με πολλα - Επιφανης σκοπ. του χορου, βαρουσε την ΤΕΚΝΑ 2,10,/686./ 36γρ νο 3 . με καταστροφικα αποτελ. για το θηραμα..sarcastic..hunter.1και κανη φουλ τσοκ 76 .Ισος φταιει που στελνει τα 34γρ απο τα 36 πανο στο πουλι..my man.

Μου εχουν πει οτι στον Εβρο με πολλα - Επιφανης σκοπ. του χορου, βαρουσε την ΤΕΚΝΑ 2,10,/686./ 36γρ νο 3 . με καταστροφικα αποτελ. για το θηραμα..sarcastic..hunter.1και κανη φουλ τσοκ 76 .Ισος φταιει που στελνει τα 34γρ απο τα 36 πανο στο πουλι..my man.
ελε ρε φιλος μονο 2.10 και 3αρια.....

Την γεμιζε φιλος αυτη τη συνταγη με 615 κ εχω δει τι κανει... .my man. Να περνανε κατι μπουλουκακια στα ...ηντα μετρα, να τους παταει μια τουφεκια με προσκοπευση ενα βανακι κ να ξεκολλανε 2-3... Ερχοντουσαν κ τον ρωταγαν αν τουφεκισε αυτος... .hair..sarcastic. Αλλα με παλιες παρτιδες tecna, με τις καινουργιες απο οτι μου ελεγε ηταν αρκετα πιο σκληρο το φυσιγγι με αρχικη στα 440...
Επισης κ ενα γνωστο "εβροφυσιγγο" απο Ηλεια μερια με Tecna στα 37 γραμμαρια γεμιζεται με παρομοια συνταγη... Δεν την εχω δοκιμασει αλλα θελω να την δω εκει σε κανα παγο...

Status
Not open for further replies.
Back