Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μου εχουν πει οτι στον Εβρο με πολλα - Επιφανης σκοπ. του χορου, βαρουσε την ΤΕΚΝΑ 2,10,/686./ 36γρ νο 3 . με καταστροφικα αποτελ. για το θηραμα..sarcastic..hunter.1και κανη φουλ τσοκ 76 .Ισος φταιει που στελνει τα 34γρ απο τα 36 πανο στο πουλι..my man.
Το ιδιο γεμιζμα αλλα και με καψουλι cx2000 το εριξα μια χρονια.Ηταν ομως μονο για benelli διοτι κατι μπερετες-φαμπαρμ κ.α γινοταν για...ανταλακτικα!!Δεν ηταν ομως για ολον τον καιρο.Αν δεν ειχε εξω μειων σου πεφταν τα σραγισματα!!!

ri7o15.jpg

ετημα και τα μαλινα 34γρ ΜΒ36 Νο5
Ωραιος ο γιαννης,να υποθεσω που εχει 2.05-2.10.....για να μην πω 2......sarcastic.

Το ιδιο γεμιζμα αλλα και με καψουλι cx2000 το εριξα μια χρονια.Ηταν ομως μονο για benelli διοτι κατι μπερετες-φαμπαρμ κ.α γινοταν για...ανταλακτικα!!Δεν ηταν ομως για ολον τον καιρο.Αν δεν ειχε εξω μειων σου πεφταν τα σραγισματα!!!
Τωρα που το θυμαμαι καλυτερα γιατι η συνταγη ηταν εμπνευση και κατασκευη του κουμπαρου μου ηταν cx2000χ 2.20χ36 Νο3....buy buy.

Εχω κατι παλια bitourbo με 2.15-2.20 688 με τη παλια tekna.....το μοναδικο που μπορω να πω ειναι μακαρι να ειχα κανα δυο κουτες απο αυτους τους δυναμιτες

.my man.
.hair..sarcastic..sarcastic..hunter.1.my man.
Εχω κατι παλια bitourbo με 2.15-2.20 688 με τη παλια tekna.....το μοναδικο που μπορω να πω ειναι μακαρι να ειχα κανα δυο κουτες απο αυτους τους δυναμιτες
βαλε mp36 2,00×38 με 688 και z2m. Για θερμοκρασιεσ -1 και κατω

Last edited by a moderator:
ηταν εμπνευση και κατασκευη του κουμπαρου μου

ΠΡΟΣΕΧΕ εχω και εγω ενα τετιο κουμπαρο..smashfrak.

Εμενα το κουμπαρακι μου αλλαξε τη Benelli με την Α400 κ μου εκοψε τα φτερα... .buy buy.Φοβαμαι με ολα αυτα τα ελατηριακια να δοκιμασει τιποτα extreme πλεον... .hair..sarcastic.
Η πλακα ειναι παλια σε τρυγονια που ηθελε να ριξει 35 γρ ν7 και τα φυσιγγια ειχαν μεσα 31 γρ ν9...:D Τα πηγαινε γαζι τα πουλια, οπου το σηκωνε ηταν κ γυρναει στο τελος της ημερας κ μου λεει "ειδες κουμπαρακι που επεμενα εγω για 35 γρ, ηξερα τι ελεγα".hit..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic. Ναι ναι του λεω, για ανοιξε ενα φυσιγγακι....very funny. .very funny.
MB32-616-1,65-31-ΘΩΔΗ24 εριχνε... .hair..sarcastic.

Εφτιαξα και την τρυγονο συνταγουλα μου με mb36 1,75×34με 688 και gt21 σκαγια 6/7.ειναι πολλα τα γραμαρια αλλα ειναι φονιασ κρατάει μεχρει και Οκτώβριο
Αν κρίνω από την συνταγή και το 6/7 το προορίζεις για πολυυυ οριακές βολες!

Αυτο πηγε και το κουμπαρακι μου να κανει αντιγραφη αλλα βγηκε πολλυ XXXTurbo!!!!!!!!!!!!!!.bike

Εφτιαξα και την τρυγονο συνταγουλα μου με mb36 1,75×34με 688 και gt21 σκαγια 6/7.ειναι πολλα τα γραμαρια αλλα ειναι φονιασ κρατάει μεχρει και Οκτώβριο
Καντο με 8/9 και τα τρυγονακια θα κανουν πουφφφφφφφ!!!...για να μη σου πω σκετο 8αρια...

Αυτο πηγε και το κουμπαρακι μου να κανει αντιγραφη αλλα βγηκε πολλυ XXXTurbo!!!!!!!!!!!!!!.bike
Δημητρη αυτη ηταν η παλια τεκνα....χωρια που ειχε 688 που εχει εντελως διαφορετικη καυση απο το 2000,ισως να ειναι κατα πολυ ανωτερο στα χαμηλα βαρη με προοδευτικες πυριτηδες κατα τη γνωμη μου παντα....α ειχε και GT 18 οχι 21....τα εχω μπορει και 18-20 χρονια οταν κυνηγουσα λιγο φασσα,μαζι με κατι λαμπρο μπλε και τα παλια κουτουμανος ειναι τα μοναδικα αγοραστα που βαζω καποιες σπανιοτατες φορες στο οπλο μου.η παλια προοδευτικοτητα της tekna ηταν πολυ καλυτερη απο τη σημερινη ποιο αργη που σου επετρεπε φορτωματα...τωρα;;;;;;;;;;;m92s

.my man.
.hair..sarcastic..sarcastic..hunter.1.my man.
βαλε mp36 2,00×38 με 688 και z2m. Για θερμοκρασιεσ -1 και κατω
Μπα δεν μου ερεσει και πολυ η MB36.....προτιμω ποιο προοδευτηκες για αυτα τα βαρη Π.Χ. M92s 2.15/38 688 draco 688 και 57 χιλ κλεισημο η F+Μ 688 σε 3'' ιτσο 38-39 αναλογα την εποχη και συγκετροτηρα αποσπομενου πατου μπολικο μπαφερ και χοντρο καλο σκαγιο...το ξερω που μερικοι θελουν να με κοπανισουν.hit. αλλα η mb36 δεν μου αρεση καθολου ισως για κανα διασπορας καλη ειναι.yelling.

Εγω για τα μπασηματα γενικα, θα ετημ. τις σφερες μου. GM3 1,45./ 688./ rex./28gr no 7,5. ΜΕ 2αστρα τσιχλες και τριγονια οπου το σηκοσεις.
το τσιχλοφυσηγγιο μου με την gm3 ειναι gm3 1,60×32 σε καλυκα fiem με 686 και z2m η giovanni. περιμενο τα υλικα μου να βαλο εμπρός ενδέχεται τσιχλοχρονια φετοσ .sarcastic.και για να μην ξεχναω την συνταγή μου εδωσε ο μιτσοσ(dimitris benelli)πρειν πολλά χρονια σε αλλο φορουμ και ολλοι πεσανε να τον φανε οτι δίνει φουρνελα..... :)

Status
Not open for further replies.
Back