Το ξερω Γιάννη θα δω τι ρολο πεζει το 8αστερο στησ κατανομεσ και βλέπουμεΤο καλυτερο,Ηλια ειναι στα 100+€.Οσον αφορα το 6αστερο,πραγματι Βικτωρα ειναι πολυ καλο!
προχώρα θεόφραστε ... ειμαι κοντά να κανω και εγω την αρχή στον ίδιο δρόμο ..low budgetΚι εγω απόψε παρέλαβα το στροφείο για το παραδοσιακό ρελι. σιγα σιγα μαζευω προίκα....
Κι εγω απόψε παρέλαβα το στροφείο για το παραδοσιακό ρελι. σιγα σιγα μαζευω προίκα....
Σημερα πηρα το μαχερακι του λαναρα το οκταστερο.δεν μου αρεση το χαραγμα που κανει αφήνει τρυπα στην μέση οσο και χαμηλα να το κατεβασα κανενασ που να το εχει με το ιδιο προβλημα η είναι για πεταμα![]()
Δηλαδή; σκληρό μαλακό κ.τ.λ;Εξαρταται απο το πλαστικο του καλυκα ομως
Για να κλειση σωστα το 8αστερο πρεπει να φρεζαριστη ο καλυκας και καλυτερα να κοπουν ολοι οι καλυκες με καλυκοκοφτη σε ενα υψος.....φυσικα πριν απο ολα αυτα πρεπει να ειναι κεντραρισμενο το αστερι.α κραταγε το και λιγο ποιο πολυ πατημενο.ισως στο 8αρι και το 4αρι βρισκουν απολυτη εφαρμογη τα σταδια
Οι κάλυκες κόβονται όλοι με καλυκοκοφτη στα 68.5 χιλ. Όταν λες φρεζαριστει τι ακριβώς εννοείς;Για να κλειση σωστα το 8αστερο πρεπει να φρεζαριστη ο καλυκας και καλυτερα να κοπουν ολοι οι καλυκες με καλυκοκοφτη σε ενα υψος..
Εσωτερικο φρεζαρισμα με φρεζαδοροΟι κάλυκες κόβονται όλοι με καλυκοκοφτη στα 68.5 χιλ. Όταν λες φρεζαριστει τι ακριβώς εννοείς;