Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Εχει φυγει λιγο δεξια, αλλα δες Ηλια μια περιπου ιδεα του τι κανει
Ωραία ντουφεκιά Βίκτορα!
Αν ήταν κέντρο θα φαινόταν ακόμα πιο εντυπωσιακή...

Σκέτη μάλλινη ή ο συνδυασμός μαλλινης-φελλού που φτιαχνεις?
Το LM γύρω στα 3,5/10 είναι?

Συνδυασμος ειναι Σπυρο, με φελο στη μεση
Το LM ειναι 3.5/10, ναι. Βεβαια μπορει το τσοκακι να γραφει LM και να μετραει αλλα. Δεν τολμω να το μετρησω να σου πω την αληθεια, αν και στο κυνηγι δεν βγαινει απο το οπλο

Γιατι οχι;
Εχει λιγα κενα κατω, πανω , αριστερα στα περιφερειακα σκαγια δλδ και ειναι μαζεμενη στα δεξια. Αν εχει και αλλα σκαγια που βγηκαν εκτος πινακα απο τη δεξια μερια τοτε οκ αλλα αν ηταν κεντρο ετσι οπως την βλεπω δεξια δεν θα ειχες σκαγια.

Μου αρέσει πολύ.Στο μεταξύ το setup που ειχα φτιάξει και ειχα δώσει σε ενα φίλο που πήγε Σκόπια για φασσες(psb2 -688-1,80x34 6+7 ανάμεικτα-Ζ2Μ 18 * αποδείχθηκε εξαιρετικό.και αυτό ειναι που μετράει πάντα στη τελική για μένα.Πολύ ωραία μακρινά καθαρά σκοτώματα.Τη δοκίμασα και στα πολλά χιλιοστα και στα 11-12, και σε 67,4 κάλυκα στα 33 γρ.Οτι και να της φτιάξω πάει εξαιρετικά ! και πολύ γλυκιά αίσθηση παρόλο το αυγουστιάτικο λιοπύρι της Ηλείας..Πολύ την εχω συμπαθήσει..Ασε που ήδη το μισοέφαγα το μισόκιλο στις δοκιμές .yel..yel.:):)

Τα τρυγονοφυσηγγα μπήκαν στην Θέση τουσ :) mb32 1,70×33z2m21 και 1,65×32 z2m24.και λιγα mb36 1.75×34.6/7αναμηχτα σκαγια αυτα πηγαν στην ζώνη.τα δυο πρωτα σε 8χταστερο..hunter.

Γνωμη μου στην ΜΒ 36 εισαι χαμηλα ανεβα στο 1,80 με σκληρο συγκεντρωτηρα
(Drago,Aquila,GT)
Χειμωνα ανεβα στο 1.85,1,90:):)

Γνωμη μου στην ΜΒ 36 εισαι χαμηλα ανεβα στο 1,80 με σκληρο συγκεντρωτηρα
(Drago,Aquila,GT)
Χειμωνα ανεβα στο 1.85,1,90:):)
Γιώργο ειναι καλοκαίρινο setup. Δοκημασμενο 3χρονιεσ Με gt21 και688 αυτο που γραφω. χειμώνα ειμαι στανταρ 1,90/95 688z2m

Last edited by a moderator:
Ρε Λιακο 6-7 στα κακομοιρα τα τρυγονακια.....αμαρτια
Προορίζονται και για αλλα πετουμενα.xm.:).sarcastic.ξεχασα να γραψω οτι το καψουλι ειναι 688 στο σεταπ.με mb36 που εγραψα παραπάνω

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα, αντιλαμβάνομαι το μεράκι να φτιάξει τα φυσίγγια κάποιος μόνος του έτσι ώστε να εχει πιο βελτιστοποιημένη τουφεκιά, αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι το εξής, μπορούν τα φυσίγγια αυτά να ειναι ίσα η να ξεπεράσουν τα ποιοτικότερα του Εμπορείου ;

Status
Not open for further replies.
Back