Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα, αντιλαμβάνομαι το μεράκι να φτιάξει τα φυσίγγια κάποιος μόνος του έτσι ώστε να εχει πιο βελτιστοποιημένη τουφεκιά, αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι το εξής, μπορούν τα φυσίγγια αυτά να ειναι ίσα η να ξεπεράσουν τα ποιοτικότερα του Εμπορείου ;
ποια ?? τα ποιοτικοτερα του εμποριου ??????????

Καλησπέρα, αντιλαμβάνομαι το μεράκι να φτιάξει τα φυσίγγια κάποιος μόνος του έτσι ώστε να εχει πιο βελτιστοποιημένη τουφεκιά, αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι το εξής, μπορούν τα φυσίγγια αυτά να ειναι ίσα η να ξεπεράσουν τα ποιοτικότερα του Εμπορείου ;
Δείξε μου το ποιοτικότερο του εμπορίου και θα σου δείξω το αντίστοιχο χειρότερο δικό μου και θα καταλάβεις φίλε Νικόλα! :)

Το χειροτερο φυσιγγι ιδιογομωσης ειναι ενα μετριο προς ποιοτικο φυσιγγι εμποριου..μονο που διαλεγεις τι υλικα θες εσυ οι δοσολογιες ειναι μετρημενες με ακριβεια και οχι στο περιπου αυτο το κανει ποιοτικο απο μονο του..αν ασχοληθεις με το αντικειμενο θα το καταλαβεις τι εννοουμε

Απο ενα καλα στημενο και με ποιοτικα υλικα φυσιγγι ιδιογομωσης μακραν καλυτερο..απλα θα σου πω αυτο..οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν το κανουμε μονο απο μερακι απλα για να φτιαξουμε φυσιγγι δικο μας..εχουμε ξοδεψει απο μερικες εκατονταδες μεχρι και χιλιαδες ευρω για υλικα μηχανες κλπ πραγμα που ειναι ασυμφορο οικονομικα για την πλειοψηφια και καλιστα θα μπορουσαμε να περνουμε εμποριου ειδικα στις κουτες συμφερει..ασχολουμαστε γιατι τα φυσιγγια εχουν σταθεροτητα στην αποδοση και το βασικοτερο για μενα εχεις ενα φυσιγγι στην κυριολεξια κομμενο και ραμενο για το οπλο σου,για τα τερεν που κυνηγας και για τον τροπο που ριχνεις πανω στο θηραμα..ελπιζω να σε καλυψα

Απόλυτα κατανοητός, εγώ πως θα καταλάβω πιο ειναι το ιδανικότερο φυσίγγι για το όπλο μου ;

Η απάντηση είναι εξίσου απλή και εξίσου πολυσύνθετη, αλλά χωρίς να μακρυγορήσω, θα σου απαντήσω κοφτά και απολύτος ξάστερα! ;)

1. Το χειρότερο φυσίγγιο ιδιογόμωσης [λόγο άγνοιας ή λάθους] είναι χειρότερο από το χειρότερο φυσίγγιο εμπορείου [χωρίς λάθος]
2. Το καλύτερο φυσίγγιο ιδιογόμωσης είναι καλύτερο από το καλύτερο φυσίγγιο εμπορείου
3. Από όταν ανακαλύφτηκε σε ευρεία κλίμακα το βρωμάλευρο το 2013 ετελείωσε οριστηκά και αμετάκλητα και η καριέρα των εμπορικών φυσιγγίων

Ορίστε τώρα και οι αφοπληστικές απαντήσεις:
1. ΦΑΣΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ - 27/08/2014 -> http://www.idiogomosi.com/pages/posts/fasianos-me-tin-deyteri-prospatheia-746.php
2. ΝΙΚΟ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΑΜΙΓΑΝΕ - 11/02/2016 -> http://www.idiogomosi.com/pages/posts/niko-ta-fysiggia-gamigane-1500.php
3. HERETIC BUFFER FDA -> http://www.cortiniepezzotti.it/eng/pages/posts/heretic-buffer-fda-224.php

με δοκημες στον πινακα και στα θυραματα σημειονοντας το σεταπ που εχουμε ρηξει, και με τι καιρο χειμονα, η καλοκαιρι και ποση θερμοκρασια περιβαλοντος και το ρηχνουμε το ιδιο παντοτε ζυγηζμενα ενα ενα ολα τα υλικα με ζυγαρια ακρυβιας , ενω στα φυσιγγια εμποριου με την ιδια μαρκα ,οσες δοκημες και να κανουμε πανε τσαμπα γιατι καπια στιγμη τα αλαζουν ολα και το καψουλι και το μπαρουτι αλλα το κυριοτερο δεν κραταν σταθερα στα γραμμαρια τα υλικα , που μπωρει στο ενα κουτι φυσιγγιων να διαφερουν τα φυσιγγια μεταξη τους , δηλαδη αλλο να εχει 1,65 γραμμαρια μπαρουτι , αλλο 1,60 αλλα 1,70 , το ιδιο γηνετε και με τα σκαγια , οποτε καμια σταθερουτητα και τσαμπα οι δοκημες

Η απάντηση είναι εξίσου απλή και εξίσου πολυσύνθετη, αλλά χωρίς να μακρυγορήσω, θα σου απαντήσω κοφτά και απολύτος ξάστερα! ;)

1. Το χειρότερο φυσίγγιο ιδιογόμωσης [λόγο άγνοιας ή λάθους] είναι χειρότερο από το χειρότερο φυσίγγιο εμπορείου [χωρίς λάθος]
2. Το καλύτερο φυσίγγιο ιδιογόμωσης είναι καλύτερο από το καλύτερο φυσίγγιο εμπορείου
3. Από όταν ανακαλύφτηκε σε ευρεία κλίμακα το βρωμάλευρο το 2013 ετελείωσε οριστηκά και αμετάκλητα και η καριέρα των εμπορικών φυσιγγίων

Ορίστε τώρα και οι αφοπληστικές απαντήσεις:
1. ΦΑΣΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ - 27/08/2014 -> http://www.idiogomosi.com/pages/posts/fasianos-me-tin-deyteri-prospatheia-746.php
2. ΝΙΚΟ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΑΜΙΓΑΝΕ - 11/02/2016 -> http://www.idiogomosi.com/pages/posts/niko-ta-fysiggia-gamigane-1500.php
3. HERETIC BUFFER FDA -> http://www.cortiniepezzotti.it/eng/pages/posts/heretic-buffer-fda-224.php

Τι εννοείς με το
Από όταν ανακαλύφτηκε σε ευρεία κλίμακα το βρωμάλευρο το 2013 ετελείωσε οριστηκά και αμετάκλητα και η καριέρα των εμπορικών φυσιγγίων

με δοκημες στον πινακα και στα θυραματα σημειονοντας το σεταπ που εχουμε ρηξει, και με τι καιρο χειμονα, η καλοκαιρι και ποση θερμοκρασια περιβαλοντος και το ρηχνουμε το ιδιο παντοτε ζυγηζμενα ενα ενα ολα τα υλικα με ζυγαρια ακρυβιας , ενω στα φυσιγγια εμποριου με την ιδια μαρκα ,οσες δοκημες και να κανουμε πανε τσαμπα γιατι καπια στιγμη τα αλαζουν ολα και το καψουλι και το μπαρουτι αλλα το κυριοτερο δεν κραταν σταθερα στα γραμμαρια τα υλικα , που μπωρει στο ενα κουτι φυσιγγιων να διαφερουν τα φυσιγγια μεταξη τους , δηλαδη αλλο να εχει 1,65 γραμμαρια μπαρουτι , αλλο 1,60 αλλα 1,70 , το ιδιο γηνετε και με τα σκαγια , οποτε καμια σταθερουτητα και τσαμπα οι δοκημες

Τετοιες αποκλίσεις ; Γίνονται σκόπιμα η λογο κακής ποιότητας μηχανημάτων ;

λογο γρηγορης παραγωγης φυσιγγιων , και ολες οι μηχανες μετραν ογκο και οχι γραμμαρια , οποτε οι κοκοι της πυρητηδας οπος και τα σκαγια δεν εχουν το ιδιο μεγεθος ολα μεταξυ τους και ειναι σχεδον αδυνατον οσο και καλα να ειναι τα ογκομετρηκα να μετραν παντα με ακρυβια

Τα συμπερασματα μου για το οκταστερο είναι παρα πολυ θετικά χωρισ να τα εχω δει στο χαρτονι οσα πουλια εχω βαρεσι περισσότερα επιβλαβη.τα πατσαβουριαζει με την μουφα στο οπλο σκεφτομε τι θα κανη με το 3αρι 5εκ.σε θερμοκρασιεσ απο 16μεχρει 27βαφμουσ δεν παρατηρησα καμια μεταβολή σεταπ mb32 1,70×33 z2m21.

Ηλια δεν βλεπω να ξαναβαζεις 6αστερο... ;)

Εκεί που "υποφέρουν" περισσότερο οι ιδιογομωτές είναι στην εύρεση σκληρών σκαγιών.

Πικρα μαυρη το θεμα των σκαγιων κ απο αποψη ποιοτητας κ απο αποψη ομοιομορφιας κ ακριβειας διαμετρου δυστχυως..

Status
Not open for further replies.
Back