Εσύ τι έβαλες ρε δάσκαλε αυτό ψάχνουν τα παιδιά !......Χαχα βαλε sipeeeee
Εσύ τι έβαλες ρε δάσκαλε αυτό ψάχνουν τα παιδιά !......Χαχα βαλε sipeeeee
Μεγαλε μαστορα στο σεταπ σου θα προτεινα να βαλεις τον φελλο αναμεσα απο τα μισα σκαγια ή να κανεις εκεινη την πατεντα με τα χαρτακια κλεισιματος σαν σταυρο1'60χ32 sipe 12χ65 με κουβετ και 2 μαλινες γνησιες σαντουητς με φελο Ν8 για μπεκατσααα
Τοτε παω πασο..τελειο σεταπΕεε την θελο και για λιγο πιο μακρια να κοβη γιαυτοοο
Ασε μαστορα τη sipeeeeeee γιατι ειναι λιγο δυνατουστικη για το διπλο1'60χ32 sipe 12χ65 με κουβετ και 2 μαλινες γνησιες σαντουητς με φελο Ν8 για μπεκατσααα
Εεεε αφου ξερεις τη αδιναμια της εχω αγρια γκαζιαρα και ατηθαση αντρογυνεκα χαχαΑσε μαστορα τη sipeeeeeee γιατι ειναι λιγο δυνατουστικη για το διπλοκατσε στα αυγα σου και στις ισπανιδες σου
![]()
Γιασου βικτωρα γατονηηηηηΔιβασικη εβαλε. Ειναι στανταρ, επειδη ειναι πολυ χαμηλη η στηλη κατω απο το cuvette
Εεεε αφου ξερεις τη αδιναμια της εχω αγρια γκαζιαρα και ατηθαση αντρογυνεκα χαχα
Πες τα ολα,κοπελι!![]()
Μιας και ειχα κεφια σημερα λεω.δεν γεμηζω καμια κατοσταδα 65ρια με γνησιο μαληνο σαντουητς ρελιαστα με sipe 32grNo8 για την μπεκατσα
Δεν θα μας αφήσει μπεκάτσα Γιάννη ο Γιάννης στην ΚρήτηΠες τα ολα,κοπελι!
Ολο το στησιμο....
Τι εμπνευση εχεις που γεμισες 100 "μπεκατσοφυσιγγα"?.xm.
Εεεεε το ειδα ονηρο μου φεβγανε η ρουφιανες στο κρυο μαλες μπαρουτες.λεο και εγω φατε sipe τωρα να μαθετε.το σεταπ ειναι 1'60χ32 με cx2000Πες τα ολα,κοπελι!
Ολο το στησιμο....
Τι εμπνευση εχεις που γεμισες 100 "μπεκατσοφυσιγγα"?.xm.