Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και εδω κυριοι βλεπουμε τη δουλεια ενος μερακλη κυνηγου. Το χω ξαναπει, θα το πω και δημοσια, μ'αρεσει ρε συ Γιαννη που δεν αφηνεις τιποτα στη τυχη, και το κανεις και με στυλ :)

Μια ερωτηση εδω. Εχεις βρει ποτε τετοιο χαρτακι μετα τον πυροβολισμο να μας πεις πως ειναι;

Ευχαριστω,Βικ!:)
Ο λογος που το κανω,ειναι για να σιγουρεψω.....πως δεν θα βρω τιποτα!
Καμια φορα,βρισκω καποιο...τεταρτημοριο απο το χαρτονακι.:D
Σε δοκιμες,σε καποιες περιπτωσεις εβλεπα στο χαρτι συσσωματωση.Πιστευω πως το αχαρακτο χαρτονακι,σε καποιες περιπτωσεις γινεται "σκουφια" και κραταει μεσα του σκαγια με αναλογο αποτελεσμα.
Πιστευω πως ο ιδιογομωτης πρεπει να κανει οτι περναει απο το χερι του με σκοπο το ΣΤΑΘΕΡΟ αποτελεσμα.Προσωπικα,δε με απασχολησε ποτε η ποσοτητα στην παραγωγη φυσιγγιων.Οτι φυσιγγι και να γεμισω ειναι ζυγισμενο και μετρημενο!Διαφορετικα ειναι σα να μην το φτιαχνω.
Για να μην αδικουμε τον χρονο και τον κοπο μας......;)

Εννοειται ζυγισμενο παντα, και μετρημενο στο υψος. Η σταθεροτητα νομιζω ειναι και ενας απο τους λογους που γεμιζουμε, τουλαχιστον εγω προσωπικα. Απλα στο ειπα, γιατι βλεπω επιμελεια και σε λεπτομερειες που τις αγνοουσα ως τωρα.

Εννοειται ζυγισμενο παντα, και μετρημενο στο υψος. Η σταθεροτητα νομιζω ειναι και ενας απο τους λογους που γεμιζουμε, τουλαχιστον εγω προσωπικα. Απλα στο ειπα, γιατι βλεπω επιμελεια και σε λεπτομερειες που τις αγνοουσα ως τωρα.
Εκει ειναι τα ωραια!;)
Να σου μπαινει ο διαολος της αναζητησης και να ψαχνεσαι!
Πχ ο Γιαννιος δεν εχει συνταγες δοκιμασμενες?
Γιατι καθεται και κοβει ταπακια απο καουτσουκ?.xm.
Τρυπακι ειναι ρε Βικ!!

Εκει ειναι τα ωραια!;)
Να σου μπαινει ο διαολος της αναζητησης και να ψαχνεσαι!
Πχ ο Γιαννιος δεν εχει συνταγες δοκιμασμενες?
Γιατι καθεται και κοβει ταπακια απο καουτσουκ?.xm.
Τρυπακι ειναι ρε Βικ!!
Χαχα τρυπακι λεει και πολη μεγαλο μαλιστα

Προσωπικα ομως δεν θα το εκανα, γιατι εχω και μια εμφυτη ταση να μειωνω τους πειραματισμους με το λειοκανο. Ισως επειδη τους εκανα παρα πολυ οταν ημουν μικρος, ισως επειδη γεμιζαμε τοτε χωρις να εχουμε καμμια αισθηση ασφαλειας ή πιεσεων ή οτιδηποτε, και ετσι γεμιζαμε οτι ναναι.

Γιαυτο και τα φυσιγγια μου δεν υπερβαινουν τα 33-34 γρ, ισως επειδη δεν χριεαζομαι και παραπανω, αλλα δεν χρησιμοποιω και περιεργες βυσματωσεις.

Φυσικα αυτο ειναι προσωπικη προτιμηση, και δεν εννοω οτι οσοι διαλεγουν να πειραματιζονται ειναι λαθος. Απλα σε μενα πλεον δεν βγαινει ισως επειδη δεν μου χρειαζεται και στο κυνηγι...

ofobyh.jpg

Κιομος οσο ψαχνεις κατει βρησκεις
50 μετρα 3 αστρα 34γρ Νο6 LB6 μοτηφαρησμενος με PSB2

Status
Not open for further replies.
Back