Οσα ξερει ο νοικοκυρης....Γισννης γελας εεεε ξερεις εσει χαχαχα
Βικτωρα και με λιγοτερα γραμαρια μπορισ να κανεισ ανετα την δουλια σου πολυ χαμηλεσ θερμοκρασιεσ οχι ομωσ με την mb32 το 1,70×33 είναι πολυ λιγο για μονοψηφιεσ θερμοκρασίες(δεν το εχω δοκιμαση με 688 και ποιο σκληρό βυσμα) το 1,75×34 δεν με εχει κρεμαση πότε ακομα και μεχρει το 0 σε ολλα μου τα οπλαHλια γιατι ακριβως θεωρεις πως δεν θα εκανες δουλεια; Λογω λιγοτερων γραμμαριων, αν υποθεσω οτι το 1.70x33 ειναι η συνταγη που γεμιζεις;
Δεν μου χει κανει κολπα η MB ακομα και σε βροχερες μερες, ομως ομολογω οτι δεν την εχω δει επισταμενως σε θερμοκρασιες μονοψηφιες. Εχει καμποσο καιρο να κανει τετοιες εδω, οποτε ισως οντως εκει να ειναι ανεπαρκης η συνταγη που ριχνω
Πιστευβω οτι κατι δεν εκανεσ σωστα......Αντιθετοσ με εμενα θα με κανει να τησ παρατισο ολλεσ για χαρη τησΒικ,καταθετω παρατηρηση.
Περιμενα παραπανω πραγματα απο την εν λογω...
Δεν θελω να την αδικησω και,πιστευω, δεν το κανω.
Την εχω ψαξει σε πολλα στησιματα.
Ειναι καλη.Μεχρι εκει ομως!
Καλοβολη συμπεριφορα.ΜαλακιΑ.
Δε μου δικαιολογησε το θεωρητικο προτερημα της σαν τροποποιημενη μονοβασικη.Τα προβληματα που εχουν οι μονοβασικες στην υγρασια,τα ιδια διεκρινα και σ'αυτην.Ταλαιπωρια,λογω στατικου.
Δεν ξερω!
Μπορει να εκανα κατι λαθος!
Οση εχω,θα την ριξω και...τελος!!
Δε με επεισε....
Απιστίες στη sipe ... με ισπανίδα !!! .what. Το νου σου μόνο, μη σε "εκδικηθεί" καμιά ώρα ....Ρελιαστο παρακαλο 12χ65 psb2 34gr No4 χωρεις αλευρια και προσθηκες
Aκριβος με αυτην τη σηνταγη σε 8αστερο σε νο6 με το κικς ic μεχρι 40μ μαμουσε τα παντα......Βικτωρα και με λιγοτερα γραμαρια μπορισ να κανεισ ανετα την δουλια σου πολυ χαμηλεσ θερμοκρασιεσ οχι ομωσ με την mb32 το 1,70×33 είναι πολυ λιγο για μονοψηφιεσ θερμοκρασίες(δεν το εχω δοκιμαση με 688 και ποιο σκληρό βυσμα) το 1,75×34 δεν με εχει κρεμαση πότε ακομα και μεχρει το 0 σε ολλα μου τα οπλα
Πιστευβω οτι κατι δεν εκανεσ σωστα......Αντιθετοσ με εμενα θα με κανει να τησ παρατισο ολλεσ για χαρη τησ
Ωραια πατεντα φιλε..οντως βαλε μεγαλυτερο καρυδακι για να μην βαζεις συγκεντρωτηρα ολοκληρο και να ταξιδευει ελευθερο το μονοβολο..τοτε μπορει να μην εχεις και αποκλισεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μονοβολο 28γρ καλουπη πατεντας κουφιο εσοτερικα γεμησμενο με tecna 220x28 μεσα σε κιαθιο σπαρκ ρελι στα 58 σε 68,5 καληκα με 688 πολη δηναμη και ευθιβολια στα 50 μετρα σε κικλο 80εκ ολα κεντρο αποκληση 4 εκατοστα σε 5 μονοβολα.v1,5 468.βαθος ρελιου 5χιλ
Γουρουναδες τα φοτασας μιας κενουριος στο σπορ μονοβολου ακουο κρητηκες
Αν σε επιπεδο πιεσεων ειναι ενταξη απο αποψη αποδοσης ειναι αψογο!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μονοβολο 28γρ καλουπη πατεντας κουφιο εσοτερικα γεμησμενο με tecna 220x28 μεσα σε κιαθιο σπαρκ ρελι στα 58 σε 68,5 καληκα με 688 πολη δηναμη και ευθιβολια στα 50 μετρα σε κικλο 80εκ ολα κεντρο αποκληση 4 εκατοστα σε 5 μονοβολα.v1,5 468.βαθος ρελιου 5χιλ
Γουρουναδες τα φοτασας μιας κενουριος στο σπορ μονοβολου ακουο κρητηκες
Γιαννιο,θελει "λαγουδερα"πισω του.Αν σε επιπεδο πιεσεων ειναι ενταξη απο αποψη αποδοσης ειναι αψογο!!!!!
Εισαι αρχηγος ευχαρηστοοοοΔοκίμασε, για ουρά, τους συγκεντρωτήρες διασποράς της Gualandi (αφού πρώτα κόψεις τα πτερύγια) και κάνε την τρύπα του βλήματος τέτοια ώστε να μπαίνει σφηνωτά (ο σταυρός).