Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα ετημασα 2set up μιας και προσπαθω να καταλιξω στα καταλιλα φησ..για τον ΣΒΕ1.το προτο ειναι:ΜΒ36 1,90-616-Z2Μ 18-37gr - vo4 και το δευτερο ειναι:ΜΒ36 2-615-Ζ2Μ 18-36gr- vo4.Με επικρατεστερο το προτο που εχω δει πολη καλα δηγματα.

Σημερα ετημασα 2set up μιας και προσπαθω να καταλιξω στα καταλιλα φησ..για τον ΣΒΕ1.το προτο ειναι:ΜΒ36 1,90-616-Z2Μ 18-37gr - vo4 και το δευτερο ειναι:ΜΒ36 2-615-Ζ2Μ 18-36gr- vo4.Με επικρατεστερο το προτο που εχω δει πολη καλα δηγματα.
Το πρωτο το εχω ριξει με Drago20, πολυ ωραιο... Με τον Ζ2Μ18 εχω παξει στο 1,95 με Cx2000 ομως...
Κ το δευτερο ειναι παρα πολυ καλο, το ριχνω με 686 και Ζ2Μ15...

Στο πρώτο βαλε 688 και κατεβα 1γρ... εχω δει τρομερά πράγματα δοκιμασετο δεν θα χάσεισ

αυτοσ ο συγκετρωτιρασ(θωδι) είναι εξερετικοσ σε μεγαλουσ αυλουσ
Εγώ τον βρίσκω πιο συγκεντρωτικο απ όλους οσους εχω δοκιμάσει με προκομενα τα πτερύγια μέχρι κάτω με την φαλτσετα (όπως ειχε πει καποτε ο Δημητρης benelli,)μου βγάζει την καλύτερη κατανομή! αλλά νομίζω ότι δουλεύει σε στενούς αυλους καλύτερα .Είναι ο μοναδικός που μπαίνει με τόση ευκολία μέσα στο φυσίγγι...
Στην fabarm βγαίνει μαύρος μετά την τουφεκιά , στην benelli με 18,3 όχι τόσο μαύρος ....:)

Last edited:
Εγώ τον βρίσκω πιο συγκεντρωτικο απ όλους οσους εχω δοκιμάσει με προκομενα τα πτερύγια μέχρι κάτω με την φαλτσετα (όπως ειχε πει καποτε ο Δημητρης benelli,)μου βγάζει την καλύτερη κατανομή! αλλά νομίζω ότι δουλεύει σε στενούς αυλους καλύτερα .Είναι ο μοναδικός που μπαίνει με τόση ευκολία μέσα στο φυσίγγι...
Στην fabarm βγαίνει μαύρος μετά την τουφεκιά , στην benelli με 18,3 όχι τόσο μαύρος ....:)
Η FABARM το'χει,γενικα,με τα μαυρισματα.....sarcastic.

Και εμενα για αυτο μου αρεση οτι ειναι συγκετρωτικοσ και κανει κατι συνεφακια απο πουπουλα μουρλια.sarcastic.

δεν καταλαβα το μβ36 17,5 και τα νικελ 6,5 , ενωις το μησοκιλο , και οχι τα γραμμαρια που ειναι απο 1,85 μεχρι 2 γραμμαρια , που στοιχηζουν γυρω στα 6 λεπτα στο φυσιγγιο ,

μαλον ενωις τα υλικα που πηρες που εκτος που θα φταξεις με αυτα 50 φυσιγγια γιατι θα ξεμηνης απο σκαγια , μετα θα σου περισεψουν , αλλη 50 καλυκες 50 συγκεντρωτηρες μπαφερ και 400 γραμμαρια περιπου μπαρουτι , ισως και παραπανω αναλογα το σεταπ

Πολυ καλες....αλλα λιγες.yelling.για κανα σαρσελακι πρεπει να ειναι καλουτσικες.sarcastic.

Εγω σημερα εκανα μια παραλλαγή στο σεταπ mb32 1,70×33 απο Giovanni22 εβαλα θωδι 23 σε καλυκα τ3 το προι με 8 βαφμουσ θεριζε το απογευμα με 16 παλη τα ίδια αυτοσ ο συγκετρωτιρασ(θωδι) είναι εξερετικοσ σε μεγαλουσ αυλουσ
ILIA B εκτός από τους b&p τ3 κάλυκες (οι οποίοι έχουν 16,50 € οι 100) έχεις βρει πιο οικονομικους κάλυκες...

Στην fabarm βγαίνει μαύρος μετά την τουφεκιά , στην benelli με 18,3 όχι τόσο μαύρος ....
Aυτο που μετραει ειναι το τι κανει σε διατρηση-συγκεντρωση-κατανομη,και με σωστες πιεσεις δεν εχω δει ποτε απωλειες στο εργο απο οσα κυαθια εχω δοκιμασει,του θωδη δεν το εχω μετρηση.Τωρα κατα ποσο μαυριζει και το ποσο ''χανει'' σε αερια τη στιγμη που επι του εργου δεν εχεις απωλειες δεν αξιζει να ασχολησε.

Status
Not open for further replies.
Back