Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν την ειχα σε εκτημηση σαν πηρητιδα. Ισος γιατι δεν την ειχα δωκ. σοβαρα,αλλα βλεπω πολλη καλα δηγματα..pop..love.
Πολυ καλη.....για κανα διασπορας.yelling.ασε παιδι μου τα πειραματα και κατσε σε αυτες που γεμιζεις μην παθεις κανα πατατρακ και γελαει μεχρι και ο σκυλος μουha haaa

Αφου σου ειχα πει, παιρνεις τσοκ με ιστορια... ;) Παλι καλα που πηγε σε καλα χερια κ συνεχιζει την παραδοση....buy buy..sarcastic. Αναγκαστικα το εδωσε γιατι βρεθηα με 3-4 ΙC απο το πουθενα...
Στησε το φυσιγγακι με τον Ζ2Μ15 και τουφεκα διχως αυριο... Ο ταχογραφος στο V1,5 430 δινει για την ιστορια...
Το εστησα....δοκημη σε λιγες μερες κατευθιαν στο τερεν.Εκει που ειπα φετος να τελ. Με ψαξιματα με βαλατε παλι στο λουκι.παλιοπαιδα..sarcastic..sarcastic.

Πολυ καλη.....για κανα διασπορας.yelling.ασε παιδι μου τα πειραματα και κατσε σε αυτες που γεμιζεις μην παθεις κανα πατατρακ και γελαει μεχρι και ο σκυλος μουha haaa
Αλα σετ απ για την Μ1 αλα σετ απ για τον ΣΒΕ. Αφου ξερεις. Μου αρεσει η τελιοτητα

2e1hair.jpg

Γιάννη, ρακοπότηρο είναι ;

MB36:2 :615: Z2m18:36gr vo4 με νοτιαδουρα .βροχη.φουλ υγρασια οτι βαρασα απλα καηκε.Σε λιγες μερες που θα πεσει η θερμοκρασια θα δωκιμαστη στο τερεν και με cx 2000.;)αυτος ο ΣΒΕ1 μετα τον κονο .sex hard..shoot.
Πφφφφφφφφφ ρε φιλε ακομα να βαλεις μιαλο προσπαθω τοσο κερο να σου ανιξω τα ματια σου δινω ολες της αντιβηοσεις του κοζμου η παθηση σου χηροτερεβη ποτε θα σου περαση αυτη η μπενελιτηδα που ακομα πεδεβεσε με τα πασαλια δεν μπορω να καταλαβω

Status
Not open for further replies.
Back