Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Oλες οι πυριτιδες ειναι σταθερες. Αυτο που θελουμε εμεις (στο μυαλο μας) ειναι το φυσιγγι που γεμισαμε τον Αυγουστο για τα τρυγονια, να αποδιδει καλα και με τον παγετο και τους μειον βαθμους, κατι που ισως να μη γινεται. Οποια πυριτιδα και αν παρεις, και την προσαρμοσεις αναλογως της εποχης, θα παρεις καλο φυσιγγι, αυτο ομως σημαινει οτι Α) θα ασχοληθεις διεξοδικα και Β) οτι θα την ριξεις για αρκετο διαστημα ωστε να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.

Ωραια οποτε θα παρω 3 μεγεθη να δω πιο μου τεριαζει ευχαριστω

Καλυτερα πριν αγορασεις υλικα, να δεις με ποια πυριτιδα θα θες να ασχοληθεις. Μετα θα δεις συνταγες για τη συγκεκριμενη και τα βαρη που θες, και επειτα θα ψωνισεις. Μη στοκαρεις υλικα, εκτος ισως για χαρην πειραματισμου. Επισης υποψιν οτι αλλη πυριτιδα για 32, και καλο ειναι αυτην να μην τη κατεβασεις για τα 28.

Oλες οι πυριτιδες ειναι σταθερες. Αυτο που θελουμε εμεις (στο μυαλο μας) ειναι το φυσιγγι που γεμισαμε τον Αυγουστο για τα τρυγονια, να αποδιδει καλα και με τον παγετο και τους μειον βαθμους, κατι που ισως να μη γινεται. Οποια πυριτιδα και αν παρεις, και την προσαρμοσεις αναλογως της εποχης, θα παρεις καλο φυσιγγι, αυτο ομως σημαινει οτι Α) θα ασχοληθεις διεξοδικα και Β) οτι θα την ριξεις για αρκετο διαστημα ωστε να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.
Μην το λες,μην το λες:(....απο τις διβασικες της nobel αυτη που πραγματικα ξεχωριζει ειναι η sipe:)s4 τι μια μερα κανει θαυματα την αλλη μερα κλανει μεντες....για να μην πω για τη tekna που αναλογα τη παρτιδα ειναι για.threat.

Με ποιες πυρίτιδες με συμβουλεύετε να ασχοληθώ για αρχή και ποιες να απορρίψω;
Υπόψιν ότι θέλω δύο Set Up από 30 έως το πολύ 32 γραμμάρια ένα για το καλοκαίρι και τα τρυγόνια και ένα για τις τσίχλες τον χειμώνα.
Ξέρω ότι είναι πολύ γενικό αυτό που ζητάω αλλά πιο πολύ για να πάρω μια ιδέα διότι εδώ και δύο μέρες που ψάχνω στο διαδίκτυο μάλλον έχω μπερδευτεί αντί για το αντίθετο.

Προσεξε, δε μιλαω για περιεργα λοτ η διαφοροποιησεις. Μιλαω πχ για τη Α1 που αλλιως τη γεμιζεις τον Οκτωβρη για τα μπασιματα και αλλιως σε θερμοκρασιες κοντα στο μηδεν

Υπόψιν ότι θέλω δύο Set Up από 30 έως το πολύ 32 γραμμάρια ένα για το καλοκαίρι και τα τρυγόνια και ένα για τις τσίχλες τον χειμώνα.
Ξέρω ότι είναι πολύ γενικό αυτό που ζητάω αλλά πιο πολύ για να πάρω μια ιδέα διότι εδώ και δύο μέρες που ψάχνω στο διαδίκτυο μάλλον έχω μπερδευτεί αντί για το αντίθετο.
Mb32 ειναι εύκολη και εισαι οκ μην ψαχτησ με αλλη γιατι θα χάσεισ την μπάλα

Sipe......granular...και δεν χρειαζεται να αλλαξεις πυριτηδα η γομωση για χειμωνα η καλοκαιρι....με αλλαγη βυσματος απο μαλακο σε σκληρο και καψουλιου εχεις αλλαξει τελειως τη συνταγη.πχ sipe 686 1,45/31 με 26 βυσμα μαλακο z2μ-καβαθα-θωδη ειναι πολυ καλη για καλοκαιρι μπασιματα τσιχλας.στο 2000/688 1,45/31 με βυσμα ρεχ-spark-gt-agouila ειναι μια πολυ ωραια συνταγη για οταν κρυωση ο καιρος

Ξέχνα τις πυρίτιδες και πάρε Αμερικάνικα φυσίγγια που είναι παντός καιρού.

Προσεξε, δε μιλαω για περιεργα λοτ η διαφοροποιησεις. Μιλαω πχ για τη Α1 που αλλιως τη γεμιζεις τον Οκτωβρη για τα μπασιματα και αλλιως σε θερμοκρασιες κοντα στο μηδεν
Η Α1 ομως δεν παει στην υγρασια,οποτε mb 32 που ειναι παντος καιρου!!;)

Καλησπερα παιδια....ξεκινησα να γεμιζω και εγω και εχω παρει πυριτιδα α1 καλυκες chedite t2 με cx2000 gualandi sg22 για φυσιγγια των 32 γραμμαριων....ηθελα να ρωτησω κατι για τα καψυλια...ποτε να χρησιμοποιω cx 2000 ποτε 686 και ποτε 688???? Υπαρχει διαφορα η ειναι θεμα μαρκετινγκ και πωλησεων?δηλαδη το ιδιο σετ απ που θα χρησιμοποιησω τον οκτωμβριο με 15 βαθμους αν το χρησιμοποιησω τον ιανουαριο με 0 θα εχω θεματα λογω καψυλιου η πρεπει να αλλαξω την συνταγημε το ιδιο καψυλιο? Επισης αν αλλαξω νουμερο σκαγιων πχ απο 9παω στο 8 στα ιδια γραμμαρια πρεπει να αλλαξω κατι στην συνταγη η παραμενει η ιδια? Ευχαριστω

Και με μια να ασχοληυεις ειναι μικρο το range. Προσωπικα θα εψαχνα την G3000 ή την C7
Mb32 ειναι εύκολη και εισαι οκ μην ψαχτησ με αλλη γιατι θα χάσεισ την μπάλα
Sipe......granular...και δεν χρειαζεται να αλλαξεις πυριτηδα η γομωση για χειμωνα η καλοκαιρι....με αλλαγη βυσματος απο μαλακο σε σκληρο και καψουλιου εχεις αλλαξει τελειως τη συνταγη.πχ sipe 686 1,45/31 με 26 βυσμα μαλακο z2μ-καβαθα-θωδη ειναι πολυ καλη για καλοκαιρι μπασιματα τσιχλας.στο 2000/688 1,45/31 με βυσμα ρεχ-spark-gt-agouila ειναι μια πολυ ωραια συνταγη για οταν κρυωση ο καιρος

Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ..well done.

Και που θα το ριξεις βρε μαστορα τα 46γρ στη νταλα του καλοκαιριου στους 30 βαθμους;
Στις τσιχλες υπαρχει παντα και μια καραμπινα στην φιλαχτρα με κοψιδια.Για παν ενδεχομενο.....Σημβενει σηχνα αυτο το ενδεχομενο στα μπασηματα.;).sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back