Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ξέρω για τη Blue Dot, εκείνο που ξέρω είναι ότι το σωστό στήσιμο ενός φυσιγγίου (συνδυασμός επί μέρους υλικών και απόδοσης) δουλεύει σε όλους τους καιρούς χωρίς να χρειάζεται πριν το γεμίσεις να συμβουλευτείς τον...Αρναούτογλου.
Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτώ ότι είναι κάπως δύσκολο αυτό να γίνει από το μέσο Έλληνα ιδιογομωτή που όχι μόνο δεν έχει πρόσβαση σε εξειδικευμένο εξοπλισμό αλλά ούτε καν πλήρεις και λεπτομερείς επίσημες συνταγές.
https://www.ballisticproducts.com/b.../curmudgeon_articles/060329_hotcoldpowder.htm

Δεν ξέρω για τη Blue Dot, εκείνο που ξέρω είναι ότι το σωστό στήσιμο ενός φυσιγγίου (συνδυασμός επί μέρους υλικών και απόδοσης) δουλεύει σε όλους τους καιρούς χωρίς να χρειάζεται πριν το γεμίσεις να συμβουλευτείς τον...Αρναούτογλου.
Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτώ ότι είναι κάπως δύσκολο αυτό να γίνει από το μέσο Έλληνα ιδιογομωτή που όχι μόνο δεν έχει πρόσβαση σε εξειδικευμένο εξοπλισμό αλλά ούτε καν πλήρεις και λεπτομερείς επίσημες συνταγές.
https://www.ballisticproducts.com/b.../curmudgeon_articles/060329_hotcoldpowder.htm
Ωραιο αρθρο για μελετη Λευτερη. Thanks

Σημφονης οτι ενα φησηγκη με blue dot.στα πχ.46gr παραμενη αμεταβλητο στους +30και στους ~10με την ιδια δοση πηρητηδας;;
Ρε φιλος πολλυ των βαριων γομωσεων και των χοντρων σκαγιων.....κοινος κοψιδια, μου εισαι τωρα τελευταια.yelling.τη εγινε αλαξοπιστησες.sarcastic.θελεις να ψαχνουμε κανα σφραγισμα....

pic upload
Psb1 καψουλι ισπανικό 12×68,50 1,65 ×31 SG 22 ΚΑΙ μισοταπα SG 21 #9 57,50mm
Πάρα πολύ καλό το πρώτο!!!
Το δεύτερο πάει για δοκιμή!
πσσσστ μικρουλη. απ αυτα με την psb και το uee θελω 10 για την κυριακη οποτε κανονισε. θα πλερωκω και κατι παραπανω αμα λαχει να ουμε
.lazy.

Χθες πήγαμε για τσίχλες και έκανα την εξής διαπίστωση και θέλω αν κάποιος ξέρει να μου πει αν ευσταθεί. Έκανα δυο γεμίσεις με sipe 160x32 ,ρέλι με χαρτάκι. Η πρώτη ήταν μισόταπο με cx2000 και η δεύτερη καρδάρας ημιδιασποράς με 688. Πολύ πρωι με -3 βαθμούς το πρώτο φυσίγγι δεν πήγαινε καθόλου καλά ενώ το δεύτερο ήταν ποιο σίγουρο στα σκοτώματα ακόμα και στα +30 μέτρα. Πριν μια βδομάδα το πρώτο set up στο ίδιο τερέν κεντούσε όμως η θερμοκρασία ήταν στους 3-4 βαθμούς πάνω από το μηδέν. Επίσης η υγρασία ήταν 100% πριν μια εβδομάδα και 65-70% χθες. Η απορία είναι ως προς τα καψούλια .

Με του Λαναρα το ρηχό.....
Για πες!
Είναι παχύ το ρέλι; σε πιό μαλακό κάλυκα το κάνει λίγο πιό στενό......
Μια χαρα το κανει.shake.ειδικα αν το τορναρεις λιγο πισω για να κεντραριστη καλυτερα;)εχουμε και εμεις και τα παλια αλλα και τα καινουργια ρηχα του ρελια,πολυ καλα για τα λεφτα τους με τα ποιο παλια να ειναι καλυτερα κατα τα γουστα μου...

Χθες πήγαμε για τσίχλες και έκανα την εξής διαπίστωση και θέλω αν κάποιος ξέρει να μου πει αν ευσταθεί. Έκανα δυο γεμίσεις με sipe 160x32 ,ρέλι με χαρτάκι. Η πρώτη ήταν μισόταπο με cx2000 και η δεύτερη καρδάρας ημιδιασποράς με 688. Πολύ πρωι με -3 βαθμούς το πρώτο φυσίγγι δεν πήγαινε καθόλου καλά ενώ το δεύτερο ήταν ποιο σίγουρο στα σκοτώματα ακόμα και στα +30 μέτρα. Πριν μια βδομάδα το πρώτο set up στο ίδιο τερέν κεντούσε όμως η θερμοκρασία ήταν στους 3-4 βαθμούς πάνω από το μηδέν. Επίσης η υγρασία ήταν 100% πριν μια εβδομάδα και 65-70% χθες. Η απορία είναι ως προς τα καψούλια .
Απο τη στιγμη που σου δουλεψε καλυτερα με το 688 για ποιο κρυο η βαζεις 688 η ανεβαινεις στο 1,65....η χαμηλοσε λιγο το ρελι σου.δεν ειναι δυνατον ομως μια πυριτηδα οπως τη sipe να σου κανει νερα σε 6-7 βαθμους διαφορα θερμοκρασιας.xm.μηπως εκανες κατι λαθος στο ρελισμα.xm.Που ειναι ο γιαννης που ειναι ειδικος στη sipeeeeee να δωσει τα φωτα τουha haaa

Απο τη στιγμη που σου δουλεψε καλυτερα με το 688 για ποιο κρυο η βαζεις 688 η ανεβαινεις στο 1,65....η χαμηλοσε λιγο το ρελι σου.δεν ειναι δυνατον ομως μια πυριτηδα οπως τη sipe να σου κανει νερα σε 6-7 βαθμους διαφορα θερμοκρασιας.xm.μηπως εκανες κατι λαθος στο ρελισμα.xm.Που ειναι ο γιαννης που ειναι ειδικος στη sipeeeeee να δωσει τα φωτα τουha haaa
Η διαφορά δεν είναι μεγάλη στην θερμοκρασία απλά ήταν κάτω απο το μηδεν. Στο ρέλιασμα δεν είχαν διαφορά τα φυσιγγια στο ίδιο ύψος τα εκλεισα με ιδιο στροφείο. Το 688 είναι ποιο δυνατό απο το cx2000 ; διάβασα και αρκετές συνταγές στα 32 γραμμάρια με 686.

Sipe 1,45/50×32spark.cx2000.θανατοσ;)μην παίζεισ με πολλα καψουλι θα χάσεισ την μπαλα

Η δοση ειναι πολη καλη εκει αλα σε 12χ65 καληκα.σε 12χ68,5 ρελη στα 64 θελη μρ cx2000 1,70x32 για να δανκοση

Σε αστερη φονιας κσι σε ρελη 12χ65 καληκα ρελη στα 59
τους κάλυκες τους έχω κομμένους στα 62,5mm , ρελιασμένοι είναι 57mnm, αυτά με το 688 ήταν λίγο ποιο χαμηλά γιατι ο συγκεντρωτήρας ηταν 22αρης ενώ με το cx2000 25αρης

Status
Not open for further replies.
Back