Σε 12/67Σε τη καληκα???12χ68,5 η 12χ65???
Σε 12/67Σε τη καληκα???12χ68,5 η 12χ65???
Εχεις παρει τα υλικα αυτα;Πώς την βλέπεται την συγκεκριμένη συνταγή...; Πρέπει να κάνω κάποια τροποποίηση;
Cheddite Cal20 CX1000, MB32 1,25X26gr,Gualandi SuperG 25, νούμερο 8 ή 8,5 με παραδοσιακό ρέλιασμα.
Όχι δεν έχω πάρει τίποτα μέχρι τώρα.Εχεις παρει τα υλικα αυτα;
Χωρις να εχω δουλεψει ποτε μου 20αρι....εν εγω ηθελα να γεμισω με τη mb32 θα εμπενα στο σαιτ της εταιριας και κοιταγα ποσο τη δινει.για τη mb και γενικος για ολες της b&p πυριτηδες θα προτιμουσα καψουλια και καλυκες φιοκη,ποιο μετα θα δοκιμαζα και chettid.αν τη δινει Π.Χ. 1,25με 26 θα ξεκινουσα απο εκει και θα ανεβαινα σταδιακα και με προσοχη!!!!!θα εφτιαχνα λιγα φυσιγγακια απο το καθενα και θα τα δοκιμαζα σε στοχους πρωτα και μετα στο κυνηγι για να δω τη παει το οπλο μου....α ξεχασα ποτε μου δεν θα στοκαρα πολλα φυσιγγια μεχρι να δοκιμαστουν σε διαφορετικες κλιματολογικες συνθηκες.Όχι δεν έχω πάρει τίποτα μέχρι τώρα.
Απλά δεν βρίσκω συνταγές για το 20άρι και θέλω να πάρω μια ιδέα προς τα που να κινηθώ.
Βαγγέλη δεν καταλαβαίνω καλά την ερώτησή σου, ίσως οι εμπειρότεροι μπορέσουν να σε βοηθήσουν καλύτερα.Σε φυσιγγι με ρελιαστο κλεισιμο η ιδια συνταγη θα εχει διαφορετικα αποτελεσματα αν το αρχικο υψος του καλυκα ειναι 70-68,5-65?που παιζει ρολο ο υψος του καλυκα?ευχαριστω
Μβ36 1,35×28 μισοταπα gualandi21.αυτο εφτιαχνα εγω δοκιμασετω και δεν θα χασεισ σε αστέριΠώς την βλέπεται την συγκεκριμένη συνταγή...; Πρέπει να κάνω κάποια τροποποίηση;
Cheddite Cal20 CX1000, MB32 1,25X26gr,Gualandi SuperG 25, νούμερο 8 ή 8,5 με παραδοσιακό ρέλιασμα.
Οτι θελεισ ξερω εγω συνταγεσ με πυρητιδεσ mb36/psb1/gm3.Όχι δεν έχω πάρει τίποτα μέχρι τώρα.
Απλά δεν βρίσκω συνταγές για το 20άρι και θέλω να πάρω μια ιδέα προς τα που να κινηθώ.
Οτι θελεισ ξερω εγω συνταγεσ με πυρητιδεσ mb36/psb1/gm3.Όχι δεν έχω πάρει τίποτα μέχρι τώρα.
Προσοχη!!!!!οσο χαμηλωνη το υψος του καλυκα χαμηλονουμε ΠΑΝΤΑ τη δοση της πυριτηδας και του συγκετροτηρα....για να κρατησουμε ιδιες τις πιεσεις.Σε φυσιγγι με ρελιαστο κλεισιμο η ιδια συνταγη θα εχει διαφορετικα αποτελεσματα αν το αρχικο υψος του καλυκα ειναι 70-68,5-65?που παιζει ρολο ο υψος του καλυκα?ευχαριστω
Πολυ ευχαριστωΒαγγέλη δεν καταλαβαίνω καλά την ερώτησή σου, ίσως οι εμπειρότεροι μπορέσουν να σε βοηθήσουν καλύτερα.
Κάθε στοιχείο μία συνταγής εκτελείτε επακριβώς. Η τροποποίση ενός στοιχείου παρασέρνει ολόκληρη τη συνταγή.
Δηλαδή, σε μία συνταγή με μία συγκεκριμένη πυρίτιδα θα βάλουμε μία συγκεκριμένη ποσότητα και άρα όγκο της πυρίτιδας η οποία αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη συνταγή και συγκεκριμένο βάρος σκαγιών και σε όλα αυτά θα αντιστοιχεί ένας συγκεκριμένος συγκεντρωτήρας και ένα πολύ συγκεκριμένο αρχικό ύψος κάλυκα ώστε ρελιαστό να έρθει σε συγκεκριμένο τελικό ύψος.
Αν αλλάξεις το αρχικό ύψος κάλυκα αλλάζει ολόκληρη η συνταγή. Θα χρειαστείς διαφορετικό συγκεντρωτήρα τουλάχιστον. Και φυσικά θα είναι διαφορετικό φυσίγγι με διαφορετικές πιέσεις και κατανομές. Δε ξέρω αν βοήθησα ... .xm.
Δηλαδη ενα φυσιγγι που φτιαχνω με 1,65×32 στα 12/67 με τελικο υψος 61,8 αμα θελωνα ξεκινησω με 12/65 και τελικο 60 θα πρεπει να μειωσω μπαρουτι....1,62 πχ...και αλλο συγκεντρωτηρα απο 22 σε 19?Προσοχη!!!!!οσο χαμηλωνη το υψος του καλυκα χαμηλονουμε ΠΑΝΤΑ τη δοση της πυριτηδας και του συγκετροτηρα....για να κρατησουμε ιδιες τις πιεσεις.
Ακριβως...Δηλαδη ενα φυσιγγι που φτιαχνω με 1,65×32 στα 12/67 με τελικο υψος 61,8 αμα θελωνα ξεκινησω με 12/65 και τελικο 60 θα πρεπει να μειωσω μπαρουτι....1,62 πχ...και αλλο συγκεντρωτηρα απο 22 σε 19?
Εκει θα σου σκορπηση ληγο ομος ειναι νευρικια η sipe βαλε sg 25/και ρελιασε στα 58 σε 63 καληκα με 1,55χ32 ομος
Έχω αυτή τη φοβία ότι αν κόβω τους συγκεντρωτήρες θα χαλάει η κατανομή της τουφεκιάς διότι σε κάποια απόσταση και μέσα στην κάννη ο συγκεντρωτήρας οδηγεί τα σκάγια. Αυτά είναι σκέψεις δικές μου βέβαια, δε ξέρω αν όντως συμβαίνει. Θα δοκιμάσω το 23 τότε και βλέπουμε.Οχη.και με 23 κανεις δουλεια.αν θες και σε μισοταπα,αφερεσε τελιος τα φτερα απο το 25 βαλτον και θαρθη η ογκομετρια ακριβος