Ωραια...με την Α1 καψουλι 2000 η 688 πυριτηδα 1,60,βυσμα ζ2μ21 η καποιο 22αρι ελληνικο κατα προτιμηση μαλακο,32γρ σκαγια κλεισιμο στα 58χιλ η σε ποιο κρυο κατεβαινεις στα 57,50Αστερι
Το γενικο πλανο λεει οτι αν θες κεντρα ασχολησε με συγκεντρωτηρα και κλείσιμο αστερι ενω για ομοιογενεια και περιφερια με μαλινη και ρελι.Οπως ειπα ομως σε γενικο πλανο.Διοτι αν ψαξεις με υπομονη και δοκιμες μπορεις να βγαλεις "ομορφιες" με ολα τα βισματα και κλεισιματα.Απλα θελει αρκετη εμπειρια και πολλε πολλες δοκιμες.Θα ήταν και το πιο λογικό αυτό που λες ...
Όμως χάνεις κάποιες σημαντικές κατ' εμέ παραμέτρους .. Το Πώς και το Γιατί το κάνεις αυτό που κάνεις ..
Για παράδειγμα θα ήθελα να γεμίσω με Α1 30 γρ και 32 γρ επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα ομοιόμορφες κατανομές και όχι σφικτές. Δεν μιλάμε για διασποράς απλά ομοιομορφία.
Εδω λοιπόν με τι έχουμε να παίξουμε με τάπα ή με πιέσεις ..και ταχύτητες ..?
Ετσι ακριβως!την χρυση τομη
Έχω μόνο ρελιάστρα χεριού Λανάρα ..Καλη αρχη...
Να φανταστω δεν θα ρελιασεις με δραπανο ετσι?
Αν ναι, κατεβασε το κλεισιμο του φυσιγγιου στα 58 χιλιοστα...
Με το ρελιασμα!Έχω μόνο ρελιάστρα χεριού Λανάρα ..
Το κλείσιμο πως θα το κατεβάσω στα 58 ..? Με αρχικό κόψιμο του κάλυκα ή με την ρελιάστρα ..?
Καλη αρχη.θα σου προτεινα να δοκιμασεις και ενα ποιο μαλακο βυσμα οπως σου εγραψα πριν z2μ21 η ελληνικο 22αρη,για της ζεστες ο Ακουιλα αν και ο αγαπημενος μου δινει λιγο ποιο σκληρη ντπυφεκια λογο σκληροτητας.Ευχαριστώ πολύ Παιδιά για όλα και πάνω απ όλα για τη βοηθειά σας ...!!
Μια χαρα θα ειναι αφου τα ρελιασεις ομως πρωτα.αυτο με το 686 θα εχει ποιο μαλακη ντουφεκια και μαλλον ποιο συγκετρομενη
Να σου πω την αληθεια κι εμενα με βλεπω να τα ριχνω οπως βγαινουν απο τη lee.Βαγγελη καλη αρχη.
Και εγω αρχαριος ειμαι εδω και δυο χρονια
Εγω κοβω τους καλυκες με καλυκοκοφτη στα 68,5 περιπου για να βγουν περιπου στα 57,5 με 58 με μια μικρη απολκλιση,
Εγω δεν τα ρελιαζω και τα ριχνω ετσι οπως βγαινουν απο την Lee.
Καποιες φορες τα διπλοπαταω στο τελικο κλεισιμο.
Καλη αρχη και...
Εμπλεξες!!!!![]()