Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στην παρεα..εχουμε κανενα φορτωμενο σεταπ με την mb32 και σκαγια ν.3 προοριζεται για κυνηγι λαγου σε αρκετα χαμηλες θερμοκρασιες..σκεφτηκα στην αρχη να επιστρατεψω την sipe αλλα στα πολλα μειον ειπα να παιξω με τροποποιημενη..ευχαριστω εκ των προτερων!
Και γιατι πιστευεις που η sipe δεν κανει για τα μειον...

Καλησπερα στην παρεα..εχουμε κανενα φορτωμενο σεταπ με την mb32 και σκαγια ν.3 προοριζεται για κυνηγι λαγου σε αρκετα χαμηλες θερμοκρασιες..σκεφτηκα στην αρχη να επιστρατεψω την sipe αλλα στα πολλα μειον ειπα να παιξω με τροποποιημενη..ευχαριστω εκ των προτερων!
Μιλτο,κοπανα μια καθαρή μονοβασικη! :)
Στο ΚΡΥΟ,θα δεις ομορφιές! ;)

Ξεκινα με cx2000-1,8-33 με DRago 20 κ ανεβαινεις αν χρειαστει... Απλα δοκιμασε το με τις καταλληλες θερμοκρασιες... Το εχω ριξει αρκετες φορες με παγο...

Καλησπερα παιδες...
Μετα απο μια μικρη παραγωγη με συγκεκριμενο setup σε A1 - 1,60 - 32 gr αλλα σε δυο τυπους 686 κ cx2000 με τους αντιστοιχους καλυκες εβγαλα καποια μικρα πρωτα συμπερασματα κ θα ηθελα κ τις δικες σας αποψεις..
Καλυκας cheddite ακοπος του παει απολυτα η ταπα aquilla 22 με τελικο υψος 58.2
Καλυκας nobel ακοπος αντιστοιχα η ταπα b&p z2m21 κ giovanni με τελικο υψος 58.04.
Μου εδωσαν την αισθηση οτι δουλευονται καλυτερα οι καλυκες της nobel.
Η ταπα z2m21 ειναι πιο μαλακιά στο κλεισιμο απο τις αλλες..
Σε ολες εκοβα τις ενωσεις..εκανα καλα..??
Το τελικο ρελιασμα το εκανα τελικα με τη μηχανη που τελικα εστρωσε κ κανει ωραιο αποτελεσμα...
Αυριο εχει δοκιμες σε πινακα..
Δευτερα θα σας ανεβασω φωτο της παραγωγης.
Ελπιζω να μην με απογοητευσουν αυριο στον πινακα...
Περιμενω τις αποψεις σας...
Καλο απογευμα...!!!

616 1,85χ34 με ΑΖ20 η δρακον αστερη στα 58 απο 68,5 καληκα
αυτο και εαν ειναι μασουρι καλυμνιωτικο:):)ρε παιδια ξεκκολατε με αυτα αν σας πω με τι φυσιγγια κηνηγουσα φετος τσιχλες με πολικες θερμοκρασιες ( -5εως -15) θα γελατε θα τα θεωρησεται αδυναμα και τσουφια.sarcastic.
και ομως πηρα τουλαχιστον 4 κατοσταδες και σε μεγαλες αποστασεις....................η συγκεντρωση σκοτωνει και οχι η ταχυτητα

αυτο και εαν ειναι μασουρι καλυμνιωτικο:):)ρε παιδια ξεκκολατε με αυτα αν σας πω με τι φυσιγγια κηνηγουσα φετος τσιχλες με πολικες θερμοκρασιες ( -5εως -15) θα γελατε θα τα θεωρησεται αδυναμα και τσουφια.sarcastic.
και ομως πηρα τουλαχιστον 4 κατοσταδες και σε μεγαλες αποστασεις....................η συγκεντρωση σκοτωνει και οχι η ταχυτητα
Αυτο ξαναπεστο.πολαπλα τραυματα= τραυματικο σοκ.κατα εμενα υψιλη σηγκετροση και ταχητητες οχη πανο απο 420 το πολη

Να σου πω την αληθεια κι εμενα με βλεπω να τα ριχνω οπως βγαινουν απο τη lee.
Υπαρχει μια δυσκολια στη μηχανη του χεριου κ ενας φοβος μην το πιεσω παραπανω κ χαλασει ο παφυλας.
Η ρελιαστρα απο κατω εκει που παταει ο παφυλας ειναι σαν ποτηρι κ οχι ισιο.
Εσυ δουλευεις μονο ριγμενους καλυκες ή κ νεους..;

Κυριως καινούριους κάλυκες χρησιμοποιώ αλλα και καποιοες φορες και ριγμενους.
Οι ριγμενοι κλεινουν καλυτερα λογω ετοιμου χαραγματος και προηγουμενου κλεισιματος.
Οσο για τονα μνμ που λες για τα προκομενα πτερυγια της ταπας,
καλα εκανες και τα εκοψες.

Για πες με τι κυνηγησες.xm.να παρουμε μια ιδεα...

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας..Γρηγορη κανει και παρακανει η sipe για τα μειον την εχω δοκιμασμενη σε φασσες σε κοντρα δοση απλα επειδη εχω περισσευμα αρκετουτσθκη mb32 ειπα να μην παει χαμενη και να βρω καμια κοντρα δοση γι αυτην
Μιλτο,κοπανα μια καθαρή μονοβασικη! :)
Στο ΚΡΥΟ,θα δεις ομορφιές! ;)
Γιαννη δεν τις πολυσυμπαθω πολυ τις μονοβασικες δεν ξερω πως μου εκατσαν ετσι
Ξεκινα με cx2000-1,8-33 με DRago 20 κ ανεβαινεις αν χρειαστει... Απλα δοκιμασε το με τις καταλληλες θερμοκρασιες... Το εχω ριξει αρκετες φορες με παγο...
Αρη αυτο το εριχνα περσυ στον λαγο στο νησι και ηταν πραγματικα πολυ καλο
616 1,85χ34 με ΑΖ20 η δρακον αστερη στα 58 απο 68,5 καληκα
Ε ρε ταλιμπαν οχι που δεν θα χες σεταπ για σκληρη χρηση.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Για πες με τι κυνηγησες.xm.να παρουμε μια ιδεα...
SIPE:CX2000 1.45X32 SG25-SPARK No9η8 57.7mm
GM3:688 1.45x32 No9 vzero 23 57.8mm
επισης εριξα και αρκετα δοκιμαστικα και απο τις δυο πυριτιδες με ακομη πιο χαμηλη δοσολογια στο 1.40:D.sarcastic.οτι πετυχαινες εξαερωνοταν απο τα σκαγια που ειχαν δεχθει ..το.τσοκ που χρησιμοποιησα ηταν kicks smoke modified!

επισης εριξα και αρκετα δοκιμαστικα και απο τις δυο πυριτιδες με ακομη πιο χαμηλη δοσολογια στο 1.40:D.sarcastic.οτι πετυχαινες εξαερωνοταν απο τα σκαγια που ειχαν δεχθει ..το.τσοκ που χρησιμοποιησα ηταν kicks smoke modified!
Κώστα την καινούρια GM3 λες?

Ωραια ντουφεκια η πρωτη τη γεμιζω και εγω πολυ στα μπασιματα με 686 και ποιο μετα με 2000 περισσοτερο με ακουιλα 26 αλλα και spark-rex.τη δευτερη δεν την εχω δοκιμασει ποτε τοσο χαμηλα,στο 1,50-1,55 αναλογα το νουμερο

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα σε όλη την παρέα...
Μια φωτογραφία απο την μικρή παραγωγή μου στα πρώτα μου φυσίγγια..
Μετρημένα ενα-ενα στο χέρι κλεισμένα με τη μηχανή LEE και ρελιασμένα με μηχανή χεριού LANARA και τελικό ύψος 58,04 εως 58,2 με ηλεκτρονικό παχύμετρο.

Θα ήθελα την άποψη σας για το άνοιγμα τους μετά το ρίξιμο ..

Μετρημένα ενα-ενα στο χέρι κλεισμένα με τη μηχανή LEE και ρελιασμένα με μηχανή χεριού LANARA και τελικό ύψος 58,04 εως 58,2 με ηλεκτρονικό παχύμετρο.

Ωραιος!
Νορμαλ εικονα ισορροπημένου φυσιγγιου,
σε οτι αφορα το αστεροειδες!

Μια χαρα ειναι το κλεισιμο, μια χαρα επισης και το ανοιγμα

Status
Not open for further replies.
Back