Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και επειδή σε πρώτη φάση θα ήθελα να ασχοληθώ μόνο με την Α1 (Νέος ακόμα) .. εαν έχετε συνταγές για 30 γρ - 32 γρ - 34γρ θα ήθελα να τις δω.. Σε 8 αρια και 9 αρια .. και 6αρια για Φάσσα
Τώρα ακολουθώ την συνταγή του Venetatou
1,60 - CX2000 - ή 686 - Z2m21 και κλείσιμο στα 58 - αστέρι
Ευχαριστώ Πολύ..

Και επειδή σε πρώτη φάση θα ήθελα να ασχοληθώ μόνο με την Α1 (Νέος ακόμα) .. εαν έχετε συνταγές για 30 γρ - 32 γρ - 34γρ θα ήθελα να τις δω.. Σε 8 αρια και 9 αρια .. και 6αρια για Φάσσα
Τώρα ακολουθώ την συνταγή του Venetatou
1,60 - CX2000 - ή 686 - Z2m21 και κλείσιμο στα 58 - αστέρι
Ευχαριστώ Πολύ..
Αστο 686 με την Α1 καλυτερα 2000-688. Μπορεις να κατεβης και στο 688 1,60/30 με z2μ24. Σε 6αρια βαλε 2000 1,70/34-35 με 18αρη συγκετροτηρα ζ2m η θωδη 20

Αστο 686 με την Α1 καλυτερα 2000-688. Μπορεις να κατεβης και στο 688 1,60/30 με z2μ24. Σε 6αρια βαλε 2000 1,70/34-35 με 18αρη συγκετροτηρα ζ2m η θωδη 20
Δεν καταλαβα την πρωτη προταση που λες "Αστο 686 με την Α1 καλυτερα 2000-688" τι εννοείς..?
Εαν στα 30 γρ με 1,60 βάλω το CX2000 δεν θα κανει δουλεια λες .. θελει πιο ισχυρο ..?

Καλησπέρα ...
Ποια πυρίτιδα θα προτείνατε για 35 -36 γρ για φάσσα, μπασίματα και αργότερα, 5αρια 6 αρια για έναν αρχάριο όπως είμαι εγώ..?
Εαν έχετε κάποιο έτοιμο setup απο τα πρώτα σας βήματα θα το ήθελα ..
Ευχαριστώ
Βαγγέλης

Καλησπέρα ...
Ποια πυρίτιδα θα προτείνατε για 35 -36 γρ για φάσσα, μπασίματα και αργότερα, 5αρια 6 αρια για έναν αρχάριο όπως είμαι εγώ..?
Εαν έχετε κάποιο έτοιμο setup απο τα πρώτα σας βήματα θα το ήθελα ..
Ευχαριστώ
Βαγγέλης
Η ΜΒ 36 που σου προτείνει ο Νίκος είναι πολύ καλή, ωστόσο επειδή αυτές οι πυριτιδες αγαπάνε το σφιχτο ρελιασμα για να δουλέψουν αππδοτικα κ εσύ δεν έχεις δραπανο θα σου έλεγα να πας για αρχή σε κάποια πιο εύκολη πχ την Psb2 στα 35 γρ που κ πιέσεις δεν ανεβάζει εύκολα κ συγκεντρωσεις βγάζει...

Η ΜΒ 36 που σου προτείνει ο Νίκος είναι πολύ καλή, ωστόσο επειδή αυτές οι πυριτιδες αγαπάνε το σφιχτο ρελιασμα για να δουλέψουν αππδοτικα κ εσύ δεν έχεις δραπανο θα σου έλεγα να πας για αρχή σε κάποια πιο εύκολη πχ την Psb2 στα 35 γρ που κ πιέσεις δεν ανεβάζει εύκολα κ συγκεντρωσεις βγάζει...
Με τον κρυο καιρό πως τα πάει Αρη... με τον φυσιολογικό καιρό γνωρίζω ότι πάνε καλά οι Ισπανικές.. Στο πολύ κρύο τι γίνεται..?

Με τον κρυο καιρό πως τα πάει Αρη... με τον φυσιολογικό καιρό γνωρίζω ότι πάνε καλά οι Ισπανικές.. Στο πολύ κρύο τι γίνεται..?
Όλες οι πυριτιδες συμπεριφερονται σωστά στο κρύο, αρκεί να βρεις το συνδυασμό που θέλουν μέσα από δοκιμές... Αν κ αφού έχεις την α1 μέχρι να αποκτήσεις εμπειρία εγώ θα πρότεινα να εμενες σε αυτή κ να έπαιζες στα 34 γραμμάρια..

Καλησπερα παιδια.....μια πυριτιδα η οποια ειναι αγορασμενη πριν 10 χρονια στο κουτι της χωρις να παιρνει υγρασια η να την χτυπαει ο ηλιος <χαλαει>? Και ποσο καιρο μπορει να κρατησει τα χαρακτηριστικα της αποθηκευμενη οχι τελεια αλλα καλα? Εχει βρει καποιος απο εσας υλικα του πατερα - παππου που να μπορεινα τα δουλεψει ακομη? Δενμιλαμε για υλικα 20+ χρονων αλλα γυρω στην 10 ετια...ευχαριστω

εαν ειναι σε μερος χωρης υγρασια και ζεστη τοτε και 50 χρονια , εαν ομως εχει υγρασια και ζεστη τοτε ουτε μησο χρονο δεν κρατα , το ιδιοισχυει και για τα φυσιγγια

Στη 10ετια νομιζω θεμα δε θα εχεις. Γενικως ομως οι πυριτιδες ειναι χημικες ενωσεις, και ενα συστατικο αυτων ειναι οι διαλυτες, που ως γνωστον ειναι πτητικες ενωσεις. Με τη παροδο του χρονου αλλοιωνεται η χημικη τους συσταση, ισως ελαχιστα, ισως παρα πολυ, εξαρταται απο τον τροπο αποθηκευσης, και χανεται η ελαχιστη φυσικη υγρασια που εχουν. Αυτο τις κανει λιγο πιο εκρηκτικες, και διαφορετικες ως προς το εργο που παραγουν

Status
Not open for further replies.
Back