Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ξεκινησε η παραγωγη σιγα σιγα για να γινουν και οι δοκιμες......1)πρασινος καλυκας nobel sport t5-m92s(2,15)-zm15-n.5-40gr-57.7
...2)aquilla(1.62)fiocchi t2-spark-32gr-n.6-57.5........3)f2x28(1.40)cheddite t3-spark-30gr-n.7 nickel-58,3.....

TPaBUxl.jpg
Τι χαρτι εβαλες φωτο....τον ξεσκισατε τον κακομοιρη.buy buy..buy buy..buy buy.

Το δευτερο πρεπει να ειναι πατημενο στο θεο...το τριτο ειναι ωραιο φυσιγγακι.....και για το πρωτο αν το ριξεις τωρα να εχεις ετοιμο και το τηλ της Καλκο για κανα πιστονι....my man..my man.
το πρωτο θα ριχτει πρωινες ωρες με την δροσιαααα για να μην χρειαστει τηλ στην καλκο....το δευτερο ειναι λιγο τσιμπημενο μια και το χερι του φιλου ειναι λιγο βαρυ....το τριτο ειναι της αφεντιας μου ζωγραφια!!!!

Καλησπερα παιδια...μου εδωσε ενας φιλος ενα στρογγυλο πλαστικο κουτακι με 100 γραμμαρια πυριτιδα ροτβαιλ που την πουλουσε ο δορκας....το κουτακι ηταν σφραγισμενο....πως μπορω να την γεμισω σε 34-35 γραμμαρια? Καλυτερα αστερι η σε ρελιαστο με μαλλινη?εχω μερικες λιπασμενες....ευχαριστω

Αν ομως βαλεις 5/6 με τα ποιο χοντρα Απο κατω ανοιγει ποιο πολυ....
Αν ειναι να το δουλεψει με 2 νουμερα για διασπορας καλυτερα να εχει 3 ν διαφορα, με πιο πολλα νουμερα διαφορα δεν εχω δοκιμασει αλλα λογικα θα παει ακομα καλυτερα

Αν ειναι να το δουλεψει με 2 νουμερα για διασπορας καλυτερα να εχει 3 ν διαφορα, με πιο πολλα νουμερα διαφορα δεν εχω δοκιμασει αλλα λογικα θα παει ακομα καλυτερα
Απο τη στιγμη που δεν το εχεις δοκιμασει πως το λεες,δηλαδη να βαλουμε 9 αρια με 6 αρια απο κατω...δεν εχει λογικη

Κάποτε κάποια πολύ γνωστά διασποράς που πετυχαιναν μάλιστα κ μεγάλη κ γρήγορη διασπορά είχαν πολλά νούμερα σκαγιων μέσα ακόμα κ 3 νούμερα διαφορά.. ;)
Εγώ έχω δοκιμάσει με ν4 από κάτω κ ν7 από πάνω, κ αυτό που είδα στον πίνακα ήταν ότι τα 4αρια πήγαν όλα κέντρο κ τα 7αρια πήγαν όλα στην περιφέρεια... ;)

Απο τη στιγμη που δεν το εχεις δοκιμασει πως το λεες,δηλαδη να βαλουμε 9 αρια με 6 αρια απο κατω...δεν εχει λογικη
Μεχρι 3 νουμερα διαφορα το εχω δοκιμασει με παραπανω δεν το δοκιμασα . Δεν το διατυπωσα σωστα .Το 6-9 ειναι ωραιο συνδιασμος απο τα 15 ως τα 35μ για σχεδον ολα τα θυραματα το βαρος το κανονιζεις αναλογα με το τι θελεις να φτιαξεις .

Last edited:
Μία ερώτηση προς όλους τους ιδιογωμοτες που έχουν την όρεξη να απαντήσουν.Η ακουιλα μπορεί να σταθεί στην υγρασία;Μιλάω για φυσίγγια εμπορίου.
Φυσικά φίλε.Όλα έχουν να κάνουν με το πως έχει στήσει ο κατασκευαστής το φυσίγγι του.

Ωραια πατεντα αυτη..πιστευω οτι μπορει και να γινει αν κοψεις τα φτερακια του διασπορεα γκουαλαντι οπως ο τυπος και αφησεις τον σταυρο..βεβαια εκει υποψιαζομαι οτι παιζει και καποιο ρολο και ο φελλος που βαζει μεσα..παντως ειναι καλη τροφη για πειραματισμο

Status
Not open for further replies.
Back