Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλη την παρέα..
Στις τάπες που βάζετε στα φυσίγγια που φτιάχνετε τα πτερύγια τα ανοίγετε πριν ή τις βάζετε ως έχουν..?
Μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλύτερα να τις ανοίγουμε πριν για να ανοίγουν ομοιόμορφα με την τουφεκιά.
Δεν ξέρω αυτό κατά πόσο ισχύει και τελικά τι διαφορά θα έχει στην τουφεκιά.
Κόψιμο με το χέρι από πριν τα φτερά του συγκεντρωτηρα γιατί δεν ανοίγουν ομοιόμορφα και χαλάει η κατανομή.. όπως σου είπαν.. γιατί τα αμερικανικά κυαθια είναι προκομενα από πριν;;!! o_O

Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν τις συμπαθώ, ούτε και τις βρήκα τις Ισπανίδες. Έχω και μισό κιλό PSB2 και μάλλον θα πάει βιτρίνα, το άλλο μισό κιλό κάηκε ανεπιτυχώς.
Εδω δουλευη μια χαρα πολη καλη ,ισως δεν την πετυχες θελη ισπανικα καψουλια ,αλλα και μπορι να εχεις ποιο πολυ υγρασια εκει,

Και γω οσες ειχα τις χαρισα.

Για να φτασω στο σημειο να παω σε Ισπανικες, θα πρεπει να περασουν πολλα σταδια. Ακομα και να ασχοληθω με Granular ή διβασικες. Ε, αμα τις κοψουνε και αυτες ας τους κοπει και το κατουρημα που λεγε η συγχωρεμενη η γιαγια μου

Εγω σε δοκιμές με csb5 πολυ ευχαριστημένος σε πίνακα και δισκάκια. Τωρα στο κυνήγι......κοντός ψαλμός!!! Ήμουν μεταξύ as που χρησιμοποιούσα μεχρι τωρα και csb5 αλλα ειπα να δοκίμασω την Ισπανίδα τελικα.

Μακάρι Βικτωρα. Ειμαι της γνώμης οτι αλλο κυνήγι αλλο σκοπευτήριο αν και παλιότερα τα Aquila στα 24 ηταν θάνατος. Ξεκίνησα σαν βάση με τη συνταγή του Κένταυρου αλλα άλλαξα 2-3 παραμέτρους προς το καλυτερο θελω να πιστεύω. Τουλαχιστον το αποτέλεσμα με βόλεψε απο θεμα ταχυτήτων που θελω.

Οι ισπανικες εχουν καποια ελκυστικα χαρακτηριστικα... Ειναι οικονομικες, εχουν χαμηλες πιεσεις κ ικανοποιητικες ταχυτητες... Ειναι αρκετα δυσκολο να μην καταφερεις να βγαλεις αξιοπρεπες φυσιγγι κ οι κατασκευαστριες εταιριες το βλεπουν αυτο... ;)

Status
Not open for further replies.
Back