Απο 0,05 μεχρει 0,10 παραπανωΔηλαδη Στελαρα οπου cuvette σε μαλλινο η δοση πρεπει να ειναι η ιδια με τη δοση με συγκεντρωτηρα?
Απο 0,05 μεχρει 0,10 παραπανωΔηλαδη Στελαρα οπου cuvette σε μαλλινο η δοση πρεπει να ειναι η ιδια με τη δοση με συγκεντρωτηρα?
Εχω δοκιμασει με πολυ καλα αποτελεσματα το gualbo της γκουλαντι και μου αρεσε..και αρκετα γρηγορο μαλιστα βγηκεΕρώτημα: έχει στήσει κανείς μονοβολο 28 γρ για κυνηγετική χρήση; Βλέπω στα έτοιμα της winchester το μονοβολο 28 γρ με 488m/s ταχύτητα. Αλλά η τιμή καίει
ΣωστοςΝομιζω οτι το 616 κανει καλυτερη καυση της ΜΒ-32,36 απο το cx2000.Παιζει αυτο,η βλεπω πουλακια??
To καλυτερη ειναι σχετικο... Πιο αποτομη αισθηση μου δινει στην ανακρουση εμενα, παρολο που οι ταυχτητες παραμενουν σχεδον ιδιες στον ταχογραφο...Πιθανολογω οτι μετατοπιζει την καμπυλη καυσης λιγο πιο πισω κ γι αυτο η πιο αποτομη αισθηση...Προσωπικα το προτιμω σε κρυο καιιρο με τις συγκεκριμενες πυριτιδες η σε ζεστο με αρκετα λιγοτερο πατημα στο τελικο υψος του φυσιγγιου...Νομιζω οτι το 616 κανει καλυτερη καυση της ΜΒ-32,36 απο το cx2000.Παιζει αυτο,η βλεπω πουλακια??
Προσωπικα με βρισκουν αντιθετο τα μαγκνουμ σ αυτο το κυνηγι..ενα καλο 8βολο ή 10βολο κανει καλυτερη δουλεια απο τα μαγκνουμ..ωστοσο πες μας οπλο και αποστασεις που ριχνεις και εδω ειμαστεΑσχολείται κανείς με magnum γομωσεις σε δράμια 10βολα,12βολα,15βολα κτλ.
Το 616 και το 615 έχουν διαφορετικό κώνο φλόγας απο τα αντίστοιχα τους cx2000 και 686. Τα δυο πρώτα τα πρωτιμο περισσότερο και οταν μου τελειώσουν τα δευτερα ( λέμε τωρα ) θα δουλευω μόνο 616 και 615. Η αλήθεια ειναι οτι στο εικοσαρι είδα διαφορά ανάμεσα στο 615 και στο 686. Αλλα τι να λέμε χωρις ταχογράφο ιδιωγομοτης δεν.........Νομιζω οτι το 616 κανει καλυτερη καυση της ΜΒ-32,36 απο το cx2000.Παιζει αυτο,η βλεπω πουλακια??
Franchi fast. Οι βολές γίνονται συνηθως στα 20με30 μέτρα.Προσωπικα με βρισκουν αντιθετο τα μαγκνουμ σ αυτο το κυνηγι..ενα καλο 8βολο ή 10βολο κανει καλυτερη δουλεια απο τα μαγκνουμ..ωστοσο πες μας οπλο και αποστασεις που ριχνεις και εδω ειμαστε
Δεν το χρειαζεσαι το μαγκνουμ φυσιγγι..δεν θα σκοτωσεις κανενα δεινοσαυρο..δοκιμασε αυτο και μετα αν δεν σε καλυψει εδω ειμαστεFranchi fast. Οι βολές γίνονται συνηθως στα 20με30 μέτρα.
Μιχαλη(?),σ'αυτα τα μετρα,ισχυει οτι σου ειπε ο Μιλτος!Franchi fast. Οι βολές γίνονται συνηθως στα 20με30 μέτρα.
Συμφωνω και γω απολυτα μαζι σας κ. Γιαννη..εχει επικρατησει το μαγκνουμ στο γουρουνι χωρις λογο..και μικροτερες ταχυτητες δινει και κοστιζει περισσοτερο..ειχα κοντρα μια φορα με ενα μελος της παρεας μου για τα μαγκνουμ τον εβαλα να ριξει σε καδο μεταλλικο σκουπιδιων στα 45 μετρα φυσιγγι μαγκνουμ γνωστης εταιριας και απλα του εκανε λακουβα..οταν εριξα δικο μου 8βολο με τα ταχυτητες μετρημενες στο 470 μ/δ και τον περασε απο την μια ακρη στην αλλη εμεινε με το στομα ανοιχτο..βεβαια τα τελευταια χρονια ριχνω αποκλειστικα μονοβολο που το θεωρω το πλεον αποτελεσματικο φυσιγγιΜιχαλη(?),σ'αυτα τα μετρα,ισχυει οτι σου ειπε ο Μιλτος!
Εκτος απο την αναμφιβολη επαρκεια του "απλου" φυσιγγιου,βαλε στο λογαριασμο και την πολυ μικροτερη ανακρουση,σε σχεση μ'ενα μαγκνουμ .
Θα σου δωσει ευκολοτερο διορθωμα σε περιπτωση αποτυχημενης πρωτης βολης!
Μην "τσιμπας" με το μαγκνουμ...
Πολυ φασαρια για το τιποτα!
Προσωπικα,επιμενω!!
Απλα μονοβολα παντου και παντα!
Απλός έχω κάποιους κάλυκες fiochi magnum 616 και πιο πολύ για να μην πάνε χαμένοι. Κι εγώ απλά γεμίζω με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια.Συμφωνω και γω απολυτα μαζι σας κ. Γιαννη..εχει επικρατησει το μαγκνουμ στο γουρουνι χωρις λογο..και μικροτερες ταχυτητες δινει και κοστιζει περισσοτερο..ειχα κοντρα μια φορα με ενα μελος της παρεας μου για τα μαγκνουμ τον εβαλα να ριξει σε καδο μεταλλικο σκουπιδιων στα 45 μετρα φυσιγγι μαγκνουμ γνωστης εταιριας και απλα του εκανε λακουβα..οταν εριξα δικο μου 8βολο με τα ταχυτητες μετρημενες στο 470 μ/δ και τον περασε απο την μια ακρη στην αλλη εμεινε με το στομα ανοιχτο..βεβαια τα τελευταια χρονια ριχνω αποκλειστικα μονοβολο που το θεωρω το πλεον αποτελεσματικο φυσιγγι
Θα κοιταξω στα τεφτερια μου οταν γυρισω απο την δουλεια και θα σου δωσωΑπλός έχω κάποιους κάλυκες fiochi magnum 616 και πιο πολύ για να μην πάνε χαμένοι. Κι εγώ απλά γεμίζω με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων κ. Μιλτο.Θα κοιταξω στα τεφτερια μου οταν γυρισω απο την δουλεια και θα σου δωσω
Τωρα μας μαμησες..οχι και κυριε ρε Μιχαλη 30 χρονων ειμαι! Παντως θα σου απαντησω αν δεν προλαβω μεχρι το βραδυ αυριο σιγουρα!Ευχαριστώ εκ των προτέρων κ. Μιλτο.
OK! Ευχαριστώ Μιλτο!Τωρα μας μαμησες..οχι και κυριε ρε Μιχαλη 30 χρονων ειμαι! Παντως θα σου απαντησω αν δεν προλαβω μεχρι το βραδυ αυριο σιγουρα!
Τωρα μας μαμησες..οχι και κυριε ρε Μιχαλη 30 χρονων ειμαι! Παντως θα σου απαντησω αν δεν προλαβω μεχρι το βραδυ αυριο σιγουρα!