εαν θες να μην πανε χαμενοι , τοτε κοψτους στα 70 χιλιοσταΑπλός έχω κάποιους κάλυκες fiochi magnum 616 και πιο πολύ για να μην πάνε χαμένοι. Κι εγώ απλά γεμίζω με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια.
Κλείνω κυρίως αστέρι κ ελαχιστα με ρελι. Δεν με βολεύει στα setup που χρησιμοποιώ πάρα μόνο σε κάτι μόνοβολα που έχω γεμίσει αρκετά.εαν θες να μην πανε χαμενοι , τοτε κοψτους στα 70 χιλιοστα
Εσεις κυρ Μιχαλη αν μας βρειτε καμια Αμερικανα ξερετε μπλε κοκκινη κανεναν Ηρακλη κλπ θα σας βολεψουμε καπως..αντε και καμια 800αρα που πηρε το ματι μου στο μπακαλοδεφτερο ενα σεταπ σε δραμιαραΘελω και εγω μαγκνουμ κ. Μιλτο...!!!
Εσεις κυρ Μιχαλη αν μας βρειτε καμια Αμερικανα ξερετε μπλε κοκκινη κανεναν Ηρακλη κλπ θα σας βολεψουμε καπως..αντε και καμια 800αρα που πηρε το ματι μου στο μπακαλοδεφτερο ενα σεταπ σε δραμιαρα
Το κλείσιμο στα 71χιλ. δεν νομίζω ότι θα δουλέψει στα Ιταλικά ημιαυτόματα (αν δεν έχουν θαλάμη 3.5"). Μάλλον θα προκαλέσει προβλήματα τροφοδοσίας.12/76 616 2 γρ τεκνα sg magnum 12 δραμια 11/0 νικελ φελακι ή τζαμακι ρελι στα 71χιλ.
Και εγώ m92s δούλευω Μιλτο. Παραθέτω κι εγώ ένα setup για τους φίλους γουρούναδες 12/70 cx2000 bior14 8 βόλια 13/0 2.05γρ m92s ( buffer ανάλογα με την εταιρεία ) του Κενταύρου που χρησιμοποιώ γύρω στα 3"γρ κλείσιμο στα 57,6*Μιχαλη σεταπ που βρηκα 12βολο με τεκνα
12/76 616 2 γρ τεκνα sg magnum 12 δραμια 11/0 νικελ φελακι ή τζαμακι ρελι στα 71χιλ..προσεχε μονο επειδη το σεταπ αυτο αν θυμαμαι καλα το ειχα με το λοτ του 12 και η κωλοτεκνα εχει ασταθειες ξεκινατο και λιγο χαμηλοτερα και ανεβα μεχρι εκει που το βλεπεις οτι σε ικανοποιει..θα ψαξω και για m92s που μου αρεσει περισσοτερο αν βγαλω ακρη με τα τεφτερια μου
Αν θες σε αστερι σε 12/70 ομως εχω αυτο
12/70 cx2000 1.90 sg12 πρασινος 12 δραμια 11/0 +1 γρ μπαφερ κλεισιμο αστει στα 58
Σωστα Λευτερη..το χω γραμμενο με οπλο δοκιμης baikal 153 3.5" μαζι με κατι αλλα που δοκιμασα τοτεΤο κλείσιμο στα 71χιλ. δεν νομίζω ότι θα δουλέψει στα Ιταλικά ημιαυτόματα (αν δεν έχουν θαλάμη 3.5"). Μάλλον θα προκαλέσει προβλήματα τροφοδοσίας.
Πες μου ότι έχεις σετ απ με hercules σε δραμιαρα!Εσεις κυρ Μιχαλη αν μας βρειτε καμια Αμερικανα ξερετε μπλε κοκκινη κανεναν Ηρακλη κλπ θα σας βολεψουμε καπως..αντε και καμια 800αρα που πηρε το ματι μου στο μπακαλοδεφτερο ενα σεταπ σε δραμιαρα
Ειναι βεβαια και αλλο λοτ η μπαρουτη αλλα παλι τοσο διαφορα?
Η καινουρια ειναι "φρεσκια".1/18Ηπαλια δεν θυμαμαι.Αν βρω που ειναι χαντακωμενο το βαζο αυριο θα σου πω.Ω ναι...
Ποιο Lot ειναι???
Μηπως η παλια ηταν του 11 κ η καινουργια του 13? think
Ειναι πραγματι εντελως αλλο.Η αληθεια ειναι περιμενα διαφορα αλλα οχι αυτη.Αν δουλεψει σταθερα δεν ειναι παντως ασχημη.Εβγαλε πολυ μαζεμενη τουφεκια.Θα δειξει..αυτη η ρουφιανα του δεκατρεια και στο εικασαρι ειδα και επαθα να την καψω.
Αν ειναι και αλλο λοτ οπως λες ειναι τελειος αλλο φυσιγγιο
Ειναι πραγματι εντελως αλλο.Η αληθεια ειναι περιμενα διαφορα αλλα οχι αυτη.Αν δουλεψει σταθερα δεν ειναι παντως ασχημη.Εβγαλε πολυ μαζεμενη τουφεκια.Θα δειξει..
Μαλιστα...Ουτε ενα υλικο δεν θα μεινει σταθερο.Ουτε καν η tecna εμεινε σταθερη που ειναι "ονομα".Και παλι καλα φιλε που το εμαθες,βρηκες πινακα και μας το ειπες