Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια χαρά είναι. Με το 688 φαίνονται ελαφρώς καλύτερες αλλά μπορεί να οφείλεται σε χαμηλότερες ταχύτητες (μην φανταστείς καμία τρελή διαφορά. Αλήθεια πως και επέλεξες την Fx28?

Μια χαρά είναι. Με το 688 φαίνονται ελαφρώς καλύτερες αλλά μπορεί να οφείλεται σε χαμηλότερες ταχύτητες (μην φανταστείς καμία τρελή διαφορά. Αλήθεια πως και επέλεξες την Fx28?

Γεράσιμε πρώτη φορά γεμίζω με 28αρα .. δεν είχα κάποιο λόγο συγκεκριμένο για την F2 ..
Ο σκοπός μου είναι να βρώ μια που να μπορεί να με καλύψει και μέχρι τα 30 γρ σε 8,5 νούμερο.
Θεωρώ ότι αυτή μπορεί να το κάνει θα δείξει στην πορεία.
Εαν έχεις άλλη άποψη θα χαρώ να την ακούσω...

Γεράσιμε πρώτη φορά γεμίζω με 28αρα .. δεν είχα κάποιο λόγο συγκεκριμένο για την F2 ..
Ο σκοπός μου είναι να βρώ μια που να μπορεί να με καλύψει και μέχρι τα 30 γρ σε 8,5 νούμερο.
Θεωρώ ότι αυτή μπορεί να το κάνει θα δείξει στην πορεία.
Εαν έχεις άλλη άποψη θα χαρώ να την ακούσω...
Βαγγέλη χωρίς καμία ένδειξη διάτρησης είναι πολύ δύσκολο κάποιος να εκφράσει άποψη βελτίωσης μόνο απο την εικόνα συγκέντρωσης .
Άποψη μου είναι ότι πρέπει νάχεις πάντοτε μια σταθερά αναφοράς διάτρησης για νάχεις πεντακάθαρη κ χωρίς ενδοιασμούς εικόνα του set up .

Eφερε ξανα ο Φαντομ, απο οτι ειδα.
Εναλλακτικα για 28αρα, αν και νομιζω καπως πιο ακριβη, τσεκαρε την AS

H δοσολογια παντως της F2 στο 1.40 με καψουλι 2000 μου εχει δουλεψει καλα και στο κυνηγι, οχι ομως σε μεγαλες ποσοτητες ωστε να ειμαι 100% σιγουρος. Βυσμα εχω βαλει το spark και το Aquila 26.

Eφερε ξανα ο Φαντομ, απο οτι ειδα.
Εναλλακτικα για 28αρα, αν και νομιζω καπως πιο ακριβη, τσεκαρε την AS

H δοσολογια παντως της F2 στο 1.40 με καψουλι 2000 μου εχει δουλεψει καλα και στο κυνηγι, οχι ομως σε μεγαλες ποσοτητες ωστε να ειμαι 100% σιγουρος. Βυσμα εχω βαλει το spark και το Aquila 26.

Κι εγω τόσο έβαλα στο CX2000 me 57,6-7 τελικό. Μόνο στο 688 χαμήλωσα λίγο πυρίτιδα αλλα τελικό ύψος το ίδιο.
Απλά με το 688 το είδα λίγο καλύτερο .. θα φανεί στην πορεία και στα κυνήγια ..
Ο στόχος μου είναι για το κυνήγι να το δοκιμάσω και στα 29-30 γρ. Η gualandi βέβαια δίνει εκεί με 686 και 1,50.
Εαν έχει δοκιμάσει εκεί κάποιος την F2χ28 ας μας πει απόψεις.
Θα γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές και σε αυτό το setup.

Βαγγέλη χωρίς καμία ένδειξη διάτρησης είναι πολύ δύσκολο κάποιος να εκφράσει άποψη βελτίωσης μόνο απο την εικόνα συγκέντρωσης .
Άποψη μου είναι ότι πρέπει νάχεις πάντοτε μια σταθερά αναφοράς διάτρησης για νάχεις πεντακάθαρη κ χωρίς ενδοιασμούς εικόνα του set up .

Λάμπη δεν θα διαφωνήσω αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο, τουλάχιστον στο επίπεδο το δικό μου, είναι λίγο δύσκολο.
Σε αυτή τη φάση δεν μπορώ παρά να λειτουργήσω με παραδοχές. Δλδ δημιουργώντας ένα setup που δεν είναι και για πυρηνικούς φυσικούς, τηρώντας τις προδιαγραφές και χρησιμοποιώντας κλασικό νούμερο σκαγιών σε φυσιολογικές αποστάσεις θα πάρω ένα ικανοποιητικό και σταθερό αποτέλεσμα.
Άλλωστε στα φυσίγγια του εμπορίου δεν λειτουργούμε με παραδοχές .. και πολλές φορές όχι σε έναν τομέα ..

Στα 28 γρ θα κρατούσα αυτή με το 688 gualandi καί θα δοκίμαζα για την έναρξη (ζέστη )στα 30 γρ με cx2000 1.40 με βύσμα 23(VO-PISTON SKEET ) τελικό κλείσιμο 57.40-57.50 με λίγο πιο βαθύ ρέλι .Θα έχεις δυο φυσίγγια για εντελώς διαφορετικές συνθήκες .

Στα 28 γρ θα κρατούσα αυτή με το 688 gualandi καί θα δοκίμαζα για την έναρξη (ζέστη )στα 30 γρ με cx2000 1.40 με βύσμα 23(VO-PISTON SKEET ) τελικό κλείσιμο 57.40-57.50 με λίγο πιο βαθύ ρέλι .Θα έχεις δυο φυσίγγια για εντελώς διαφορετικές συνθήκες .

Σ' ευχαριστώ Λάμπη για τη συμβουλή σου ..
Στα 30 γρ θα το δοκιμάσω και θα σου πω.. Το VO τι είναι V-Zero ..?
Να σου πω την αλήθεια φοβήθηκα να κατέβω κι άλλο κάτω σε τελικό ύψος γιατί ένοιωθα ότι συμπίεζα πολύ την τάπα κι έτσι έμεινα στα 57,6-7 τελικό.

Κι εγω τόσο έβαλα στο CX2000 me 57,6-7 τελικό. Μόνο στο 688 χαμήλωσα λίγο πυρίτιδα αλλα τελικό ύψος το ίδιο.
Απλά με το 688 το είδα λίγο καλύτερο .. θα φανεί στην πορεία και στα κυνήγια ..
Ο στόχος μου είναι για το κυνήγι να το δοκιμάσω και στα 29-30 γρ. Η gualandi βέβαια δίνει εκεί με 686 και 1,50.
Εαν έχει δοκιμάσει εκεί κάποιος την F2χ28 ας μας πει απόψεις.
Θα γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές και σε αυτό το setup.
Στο 1,50*30 με καρδαρα..και 686 .ειναι παραααααα πολυ καλο

Σ' ευχαριστώ Λάμπη για τη συμβουλή σου ..
Στα 30 γρ θα το δοκιμάσω και θα σου πω.. Το VO τι είναι V-Zero ..?
Να σου πω την αλήθεια φοβήθηκα να κατέβω κι άλλο κάτω σε τελικό ύψος γιατί ένοιωθα ότι συμπίεζα πολύ την τάπα κι έτσι έμεινα στα 57,6-7 τελικό.

Βαγγελη μην το φοβασε το πατημα.....
Ρελιασε ενα πρωτα σε διαφανο καληκα και θα δεις οτι απο το ρελιασμα και μονο το αμορτησερ κατεβαινει 1.00 με 1.50 mm
Μεχρι εκη και αναλογα την μπαρουτι εισαι μια χαρα........
Λιγο προσοχη στης διβασικες μην ξεπερνας αυτα τα ορια γιατι σκροπανε......

Καλησπέρα σε όλους....έχει δοκιμάσει κανείς s4 σε κόντρα δοση? Σκέφτομαι να δοκιμάσω την s4 με 28 γρ. Ν8 στο 1.65-1.70
Εφοσον δεν ειναι το range της τα 28 γρ ποιος ο πρακτικος λογος που τη θελεις ..;; Το ιδιο ισχυει κ με αλλες..;;

Εφοσον δεν ειναι το range της τα 28 γρ ποιος ο πρακτικος λογος που τη θελεις ..;; Το ιδιο ισχυει κ με αλλες..;;
Βαγγέλη δεν ξέρω αν ισχύει με άλλες...ήθελα απλά να κάνω μια δοκιμή και να δω επί της ουσίας πόσο μεγάλη διαφορά έχει από τα νορμάλ φυσίγγια πάνω στο θήραμα και στην τουφεκια

Status
Not open for further replies.
Back