Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δοκιμή διάτρησης για το φυσιγγάκι που έριξα προχθές.
C7 1.60x30-- cx2000-- aquila - - No8 - - τσοκ carlson's 6.7/10-- απόσταση 33μ
Browning maxus 66cm
View attachment 1899

C7 1.63x30-- cx2000-- aquila - - No8 - - τσοκ carlson's 6.7/10-- απόσταση 33μ

View attachment 1900

C7 1.60x30-- cx2000-- aquila - - No6-8 - - τσοκ carlson's 6.7/10-- απόσταση 33μ
View attachment 1901

Παλι καλά που ο διευρυμενος θέλει πολλά γραμμάρια .sarcastic.
Ωραία... Το 1,63 λίγο το σκόρπισε Κωστή ε; Όπως είπε ο Μάικ βάλε 686... Το 6-8 ανάμεικτα;

Κωστα αν ο τενεκες με καποιον τροπο εμενε σταθερος (χωρις να φερει τουμπες) μπορει κ να τον τρυπαγαν περισσοτερα σκαγια??
Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό.... Ίσως να λύγιζε ακόμη πιο πολύ η όψη του

Ωραία... Το 1,63 λίγο το σκόρπισε Κωστή ε; Όπως είπε ο Μάικ βάλε 686... Το 6-8 ανάμεικτα;
Δημήτρη σε αυτό δεν ξέρω αν έφταιγε η δοσολογία η ότι μάλλον δεν άνοιξα τα πτερύγια της ταπας..... Νομίζω αυτό έγινε γιατί το έριξα και σε χαρτί στα 40 και πήγε καλά.
Τα 6-8 σε στρώση τα έβαλα, κάτω τα 8 πάνω τα 6

Κωστα αν ο τενεκες με καποιον τροπο εμενε σταθερος (χωρις να φερει τουμπες) μπορει κ να τον τρυπαγαν περισσοτερα σκαγια??
Δεν τρυπιεται ο τενεκες με 8αρια στα 33 μέτρα... Σε αυτή την απόσταση τρυπιεται με 6αρια καλά...
Στον τρίτο μάλιστα τενεκε που υπήρχαν σκαγια 6 κ 8 μαζί, κάποια 6αρια τον πέρασαν

Με την μέθοδο του τενεκέ έχω την εντύπωση ότι σαν ιδιογομωτές έχουμε καταδικάσει εαυτούς ήδη στην μόνιμη στασιμότητα .
Την στιγμή που σε άλλες χώρες προχωρούν ομάδες ιδιογομωτών στην απόκτηση ιδιωτικών κανονακίων .
Με γνώση V1.5 -V2.5-V10-V16 TC impact force κ.ο.κ
Τουλάχιστον με ένα chrony για αρχική κ μια δέσμη φύλλα Α4 στα 30 μ έχουμε μια καλή εικόνα αυτού που φτιάχνουμε ή του εμπορικού που μας εντυπωσίασε καί θέλουμε να φτιάξουμε παρόμοιο του .
Εί δυνατόν να θεωρείται ο τενεκές μέτρο- σταθερά εν έτι 2019 .

Ο 1ος με 8άρια έχει 2-3 τρυπούλες Άρη .
Η μια τρύπα είναι από δύο σκαγια κολλημένα, κ οι άλλες μπορεί να είχαν κ κανένα χοντρυτερο σκαγι μέσα, δεν φημιζονται κ για την απόλυτη ομοιομορφία τους τα σκάγια γενικά..

Η μια τρύπα είναι από δύο σκαγια κολλημένα, κ οι άλλες μπορεί να είχαν κ κανένα χοντρυτερο σκαγι μέσα, δεν φημιζονται κ για την απόλυτη ομοιομορφία τους τα σκάγια γενικά..
Ή να δέχθηκε χτύπημα από σκάγι που χτύπησε στο βαθούλωμα του πρώτου. Καλό είναι να μην ξεχνάμε την άτρακτο!

Tip για τους κυνηγούς της βασίλισσας..
Θωδη διασπορεας που για μένα είναι νο1

Κόβουμε περιμετρικά το σταυρο..(όχι και την κολώνα)
baby names 1972
Και μετά στρίβουμε ελαφρά δημιουργώντας άλλο έναν σταυρο..

Η και δυο...

Έχουμε λιιιιγο ακόμα διασπορα αφού τα σκάγια "χωρίζονται" σε περισσότερα σημεία...
Tip 2 γεμίζουμε με έντονα χρώματα κάλυκες για να μπορούμε να τους βρούμε εύκολα και να μην αφήνουμε σκουπίδια στο βασίλειο της...

θα τα ανοιγει πολυ το εχεις ριξει στα 8-10 μ να δεις διασπορα?ειναι ασφαλη για τα σκυλια?
Ανοίγει αρκετά ναι..
Είναι για πολύ σφιχτά..
Με τα σκυλιά θέλει προσοχή όπως με κάθε ελικοειδή... με αυτούς με το σταυρο και τα πτερύγια είναι λίγο πιο safe..

Ή να δέχθηκε χτύπημα από σκάγι που χτύπησε στο βαθούλωμα του πρώτου. Καλό είναι να μην ξεχνάμε την άτρακτο!
Το πιθανότερο αυτο ειναι Γιωργο και Αρη! Να έπεσε το ένα πίσω από το άλλο! Σε κανα δυο σημεία υπαρχουν μεμονομενα σκαγια που σκισαν τη λαμαρινα λίγο και λογικα θα ήταν ελαφρως πιο χοντρα!

Tip για τους κυνηγούς της βασίλισσας..
Θωδη διασπορεας που για μένα είναι νο1

Κόβουμε περιμετρικά το σταυρο..(όχι και την κολώνα)
baby names 1972
Και μετά στρίβουμε ελαφρά δημιουργώντας άλλο έναν σταυρο..

Η και δυο...

Έχουμε λιιιιγο ακόμα διασπορα αφού τα σκάγια "χωρίζονται" σε περισσότερα σημεία...
Tip 2 γεμίζουμε με έντονα χρώματα κάλυκες για να μπορούμε να τους βρούμε εύκολα και να μην αφήνουμε σκουπίδια στο βασίλειο της...
Ωραια ιδεα φιλε..αν και δεν μου πολυπαει με την benelli ο ελικοειδης θα του δωσω μια ευκαιρια..οσο για το χρωμα στους καλυκες και γω της ιδιας λογικης ειμαο με τα εντονα χρωματα..οσο κυνηγαω μπεκατσα σε κοκκινο χρωμα γεμιζω μονο

Ωραια ιδεα φιλε..αν και δεν μου πολυπαει με την benelli ο ελικοειδης θα του δωσω μια ευκαιρια..οσο για το χρωμα στους καλυκες και γω της ιδιας λογικης ειμαο με τα εντονα χρωματα..οσο κυνηγαω μπεκατσα σε κοκκινο χρωμα γεμιζω μονο
Μπράβο αρχηγέ μου ήμαστε της ίδιας φιλοσοφίας...
Κόψτον και στήριξε τον σε πατουρα z2m χωρίς πτερύγια μαζί με το κόψιμο που λέω παραπάνω.. κλείσε τα μάτια και ρίξε.. ένα φύγει χάνω ότι θες....big smile.

Μπράβο αρχηγέ μου ήμαστε της ίδιας φιλοσοφίας...
Κόψτον και στήριξε τον σε πατουρα z2m χωρίς πτερύγια μαζί με το κόψιμο που λέω παραπάνω.. κλείσε τα μάτια και ρίξε.. ένα φύγει χάνω ότι θες....big smile.
Το κλασσικο στησιμο με τον ζ2μ το εριχνα 4 χρονια με την franchi και ηταν φωτια..δεν εχανα πουλι με τιποτα..αλλα στην benelli δεν ξερω γιατι δεν μου δουλευει..θα του δωσω και φετος μια ευκαιρια να δω..γιατι ενα πολυ μεγαλο ανοιγμα το θελω σε κατι μεριες που δεν προλαβαινεις ουτε να κλασεις!

Το κλασσικο στησιμο με τον ζ2μ το εριχνα 4 χρονια με την franchi και ηταν φωτια..δεν εχανα πουλι με τιποτα..αλλα στην benelli δεν ξερω γιατι δεν μου δουλευει..θα του δωσω και φετος μια ευκαιρια να δω..γιατι ενα πολυ μεγαλο ανοιγμα το θελω σε κατι μεριες που δεν προλαβαινεις ουτε να κλασεις!

δεν θες να σου πω γιατί δεν στα πάει ....:D:p:p:p
Αν το δοκιμάσεις και ειναι οκ με το οπλο τοτε θα παρεις πουλια στα πυκνα ειναι σιγουρο

δεν θες να σου πω γιατί δεν στα πάει ....:D:p:p:p
Αν το δοκιμάσεις και ειναι οκ με το οπλο τοτε θα παρεις πουλια στα πυκνα ειναι σιγουρο
Ξερω φιλε..με χει ματιασει ενα πατριωτακη σου καο δεν τα βρισκω νε το φυσιγγι..θα παω να του κανω εξορκισμο.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Εντύπωση μου κάνει που λες οτι δε πάει η μπενελι το συγκεκριμενο στήσιμο...Δεν ειχα ποτε κάποιο θέμα.Βέβαια πιο πολύ το δούλευα με κουβετ και μάλλινη και απο πάνω την έλικα..Τα δυο τελευταία χρόνια με αμορτισερ απο γιοβαννι 22 και την ελικα, με sipe kai 33 gr σε αστέρι,πραγματικά με ειχε ενθουσιάσει.

Εντύπωση μου κάνει που λες οτι δε πάει η μπενελι το συγκεκριμενο στήσιμο...Δεν ειχα ποτε κάποιο θέμα.Βέβαια πιο πολύ το δούλευα με κουβετ και μάλλινη και απο πάνω την έλικα..Τα δυο τελευταία χρόνια με αμορτισερ απο γιοβαννι 22 και την ελικα, με sipe kai 33 gr σε αστέρι,πραγματικά με ειχε ενθουσιάσει.
Και ομως Γιαννη δεν με καλυψε την χρονια που μας περασε στην ss..και δεν αλλαξα τιποτα στο τροπο που το εστηνα..τωρα να φταιει οτι το δουλευα με το 4* ενω στην franchi με σταθερο 3*;δεν ξερω

Status
Not open for further replies.
Back